30 mars 2012

Var är Jesse Jackson och Al Sharpton ?

Och hur kommer det sig att Obama missar ett gyllene tillfälle att träda fram och säga att om jag fick en dotter till, skulle hon se ut som Aliyah?

Klockan 3:00 på lördagseftermiddagen förra helgen lekte 6-årig Aliyah Shell med sin mamma och syster på verandan till sitt hem i södra Springfield, Chicago. En pickup körde förbi, stannade upp, ett fönster rullades ner på passagerarsidan. Skott hördes och Aliyah Shell var död.

Minst 10 människor dödade och ett 40-tal skadades.

Så var är de professionella rashetsarna, som tex. Obama, Sharpton och Jackson och var är MSNBS, ABS, CBS och NBS Nightly News?

Var är de New Black Panthers och de andra ligister som försöker dra nytta av Trayvon Martins död?

De bryr sig inte ett endaste dugg om Aliyah Shell, eller hundratals andra som dödas och skadas varje år i Obamas hemstad Chicago. Allt de bryr sig om är att underblåsa hat, splittring och oenighet. De undviker omsorgsfullt följderna av sin misslyckade politik, från "Great Society" och "kriget mot fattigdom".

10 Kommentarer:

Birre sa...

Killen blev skjuten på grund av att han är svart. Inget annat. Att skjuta någon helt kallblodigt fungerade kanske på 60-talet men det ska ju inte fungera nu. Men USA är ju inte som resten av den demokratiska världen.

Berit sa...

Vilken skrämmande mob-lynchmentalitet du visar, Birre
Var du där så du vet? Och du vet kanske varför Aliyah Shell blev skjuten också?
Har du sett dessa siffror?

Birre sa...

Hur lyckas du vända mob-lynchmentaliteten som har riktats mot svarta under hundratals år till att bli något helt annat??

Anonym sa...

Berit, argumentera inte med en idiot. Han kommer att dra ner dig till sin nivå och vinna genom sin erfarenhet .
Lisa//

Ann-Marie sa...

Birre är en hjärntvättad tomte.... och nu är jag snäll...
Här är en länk till det senaste som rasisten Al Sharpton håller på med: http://articles.orlandosentinel.com/2012-03-30/news/os-george-zimmerman-trayvon-al-sharpton-20120330_1_civil-disobedience-national-action-network-national-association
Om han lyckas kommer det att bli ett raskrig utan dess like!

Johan sa...

Jag undrar om de förstår vad de gör när de sår splitt mellan folk eller om de bara är naiva?

Berit sa...

Jesse Jackson lever på att så split, och sår rasism så ofta han har tillfälle, det är hans väg till makt och publicitet. Han vet mycket väl vad han gör.

Steve sa...

Rasförtryck? Condoleezza Rice föddes 1954 i ett rassegregerat Alabama. Efter inbördeskriget (1865) var förfäderna sharecroppers. Hon var tre när hon började lära sig franska, musik, konståkning och ballet. 15 år gammal började hon satsa på att bli konsertpianist. Hennes första akademiska betyg var piano.
- Men där insåg hon att hon nog inte skulle nå toppen. Hon började studiera internationell politik. Hon fick en ”lic” i ’political science’ 1975, ett doktorat 1981.
- Hennes far blev Republikan eftersom Dems inte ville registrera honom i Alabama 1952. Med GOP var det inga problem. Condoleezza följde efter 1982.
- 1989 blev hon Sovjet-expert under Bush d.ä., och fick råda presidenten ang. Gorbachev och Yeltsin.
- O.s.v. Från julen 2000 var hon National Security Advisor i regeringen. Och nov 2004 valde Bush d.y. henne som utrikesminister.
- Läs själv allt på Wikipedia !
- Rasförtryck? Nu? I USA?

Steve sa...

Hoover Institue har ett TV-program på nätet (1:09:44, kan delas i 5 segment) där Condoleezza Rice intervjuas om USA:s politik sedan ”9/11”. Väl sevärt!
http://www.hoover.org/multimedia/uncommon-knowledge/109701

Anonym sa...

The USA is the World's Most Violent Industrialized Country when it ...
Dec 11, 2007 ... The United States is now the most violent country in the industrialized ... I am an American teacher in Thailand, and one of the reasons I left the ...
voices.yahoo.com/the-usa-worlds-most-violent-industrialized-709667.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.