03 april 2012

"Danska" araber flyttar till Malmö

Eva-Marie berättar:

"Larm inkommer om en misstänkt skottlossning i en lokal på hörnet av Industrigatan/Ö Farmvägen i Malmö. Flera polispatruller tillkallas. Ingen skadad person anträffas på platsen. Dock kan spår i form av tomhylsa och blod säkras i lokalen.

Man kan ju undra var den skjutne har blivit av? Inget tumult är inrapporterat från akuten så jag spekulerar vilt. Är han eller hon tagen till veterinär eller kanske redan begravd någonstans?

Bilden visar Öresundsbron och på den drar en del flyttlass över till Sverige/Malmö. Tydligen är danskar enligt statistiken den största invandrargruppen men då berättar man inte hela sanningen. Flertalet av de som flyttar är unga och till övervägande del män.

Det jag reagerar över är att jag hör nya Malmöbor som är araber och de pratar danska och det som gäller för dem är anhöriginvandringen. Det man inte får i Danmark får man i Sverige. Köpa bil billigt… jag skulle hellre vilja säga köpa fru billigt från hemlandet."

1 Kommentarer:

Knute sa...

Muslimska kvinnor: Vi vill inte giftas med icke-muslimska danskar - oavsett utbildningsbakgrund

Politiken har en artikel om välutbildade men inte desto mindre rasistiska muslimska flickors äktenskapsval.

"Først kom veluddannede muslimske mænd, så kommer ikke uddannede muslimske mænd, så kommer analfabeter (stadig muslimske mænd).. og et eller andet sted nede på listen er jeg sikker på at forkrøblede og snotdumme muslimske mænd også figurerer–

Intet sted optræder der nogen som helst mulighed for at disse kvinder kunne finde på at gifte sig med andet end en muslim."

http://www.uriasposten.net/archives/36282#comment-1172063

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.