29 april 2012

Ironisk israelisk ursäkt till den danske provokatören

För en tid sedan blev en israelisk överstelöjtnant suspenderad efter att ha slagit en aktivist med en gevärskolv. Officeren hävdar emellertid att han handlat i nödvärn, eftersom två av hans fingrar hade brutits av den danske "fredsaktivisten".
Videotips Trumfes, som skriver "Nu, hvor du har fået undskyldningen, kan du så ikke tage til Syrien eller Saudiarabien næste gang."
Antisemitism och antisionism är två sidor av samma mynt. Det judiska folket har rätt till sin stat, det är vad ordet sionism betyder, varken mer eller mindre.

4 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Just det! SA eller Syrien! Det lär bli andra bullar av då!!

Demokratbloggen sa...

Kling och Klang i Sverige står bara och tittar på när slöddren förstör stan, så här ser vi att om vi ska ha demokrati så måste den också försvaras!

Anonym sa...

Jeg har nogle billeder af, at soldatens slag var en reaktion på han fingre blev brækket af en demonstrant.

http://semit.wordpress.com/2012/04/17/israelsk-officer-jeg-var-i-livsfare-bnb/

Der er video af det danske politi og deres voldelige behandling af demonstranter, hvilket igen siger, at det ikke er usædvanligt, at politi går til den, når de føler dig chikaneret.

haNavi heHadash sa...

Dansken steg upp, dammade av rumpan och hade inte ens näsblod. Jag tror att soldaterna får lära sej att ta i med hårdhandskarna efter ett 2 timmars bråk med ISMare och annat sldder.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.