02 april 2012

En kön historia

Svensk TV visade nyligen klipp från en leksakskatalog som går in för de senaste psykedeliska idéerna: pojkar ska vara flickor och flickor ska vara pojkar. Detta är den nya galenskapen som påtvingas föräldrar. Låt dock barn vara barn och leka med vad de SJÄLVA vill. Det gör man inte på detta sätt.

Reklambroschyren täcker pojkens ansikte med en Spiderman-mask för att få honom att uppträda med en fjantig rosa dockvagn. Var det hans egen fria vilja? Vad utsätter experimenterande psykologer och pedagoger de barn för, som har lämnats i deras vård? Två fjantiga flickebarn, som tydligen låg bakom leksakskatalogens psykopatiska idé, gladde sig på TV över resultatet. Naturligtvis får och kan pojkar leka med dockor, men det är perverst att påtvinga dem det. Låt dem välja själva.

Vilka står bakom perversiteterna?
Sverige har två mäktiga sex-föreningar:
RFSU, Riksförbundet för sexuell upplysning, Sveriges dominerande kondomsäljare. Det finns pengar i sex, och kondomer ger "frihet", säger de.

RFSL, Riksförbundet för sexuellt likaberättigande, fick ett fotfäste i regeringen och uppnådde - trots år av motstånd - obsevatörstatus i FN 2007. Därmed kan RFSL som "experter" påverka beslut om mänskliga rättigheter och hälsofrågor i FN om homosexualitet, bisexualitet och "transpersoner" (tillsammans kallade HBT).
De visar bilder av "homosexuella småbarn", går in för att lära småbarn sexlekar och medvetet göra pojkar till flickor - och omvänt.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Om den här katalogen dimper ner i min brevlåda, så kommer jag att leta upp företagets adress, skriva detta på ett kuvert, samt slänga ner det erhållna skräpet i detta och posta det utan frimärken.

Knute sa...

Ansökan till Vetenskapsrådet

Ansökt belopp: Hela statskassan. Jag vill gärna rasera ekonomin och därigenom åstadkomma en fullständig samhällskollaps så att jordmånen och mottagligheten för genusprojektet blir optimal.

http://tanjabergkvist.wordpress.com/2012/04/01/har-nagon-kapat-min-blogg/

Knute sa...

Jag minns trasdockan som jag hade som barn, jag minns till och med hennes namn. Ett stadium i livet, ett behov av att ha någon vid sidan av sig i sängen. Men jag tror inte jag fick den där dockan på grund av något genusprojekt.

Anonym sa...

Enda chansen att få pojken att ställa upp på bild med en rosa barnvagn var säkert att låta honom posera med heltäckande mask.

Varför inte i en niqab förresten? Eller en sådan i en leksakskatalog kunde uppfattats som en Spökplump-kostym? Och det kunde kanske i sin tur upplevas kränkande för muslimer. Och det är ju aja-baja. Nu är dom istället bara tryggt och tragiskt politiskt korrekta.

Mr G

Anonym sa...

*Gapskratt*
Säger en del om dina egna tankar om pojkar och flickor när en kostym bara är "en Spiderman-mask"
och en barnvagn är "en FJANTIG rosa dockvagn" (mina versaler).
Ganska kul faktiskt:-)

Mr H

Johan F sa...

Haha "folkvett" läser jag i bannern. Är det det du kallar sådana här konspirationsteorier?

gäster sa...

Homosexuella kan vänta sig mer hjälp av Sverigedemokraterna än av RFSL, som politiskt korrekt stöder homohatare, om de tillhör Fredens Religion™ vill säga.

Utan samvetsbetänkligheter används tonåringar som försöksråttor i det mångkulturella försökslaboratoriet i RFSU:s och UR:s sexualupplysningsfilm för 14-åriga skolbarn, ”Sex på kartan”, 28 minutter, som sändes första gången i SVT den 17 januari 2011.

Filmen är JK-anmäld och har enligt UR:s egna uppgifter utlöst mer än en halv miljon protestskrivelser.

http://snaphanen.dk/2011/01/29/s%C3%B8ndagskronik-valdtagen-av-staten/

Ledamöter i RFSU:s årskongress beslutade våren 2007 att fokusera på barns sexualitet. Och samtidigt som Folkhälsoinstitutet stoppade deras reklamkampanj ”Happy hunting”, publicerade Världen idag artiklar som visade att det förekom öppen barnsexhandel på RFSL:s hemsida. Artiklarna, som var skrivna av frilansjournalisten Nuri Kino, vann Guldspaden och nominerades till Stora journalistpriset. För den som i ett missriktat försvar av RFSL hävdar att publiceringen av dessa fakta var ett uttryck för diskriminering, kan tilläggas att Stockholms fria tidning i december 2006 uppmärksammade att QX Qruisers hemsida, som står RFSL nära, användes för att sprida barnpornografi.

http://spydet.blogspot.se/2010/03/kvinden-som-jagtbytte.html

I Sverige har vi en meget aggressiv sexorganisation, RFSL, Riksførbundet før sexuellt likaberættigande, for alle mulige og umulige sexformer, herunder homosexualitet.
Denne organisation fik foden indenfor i regeringen og opnåede -
trods årelang modstand - obsevatørstatus i FN 2007. Dermed kan RFSL som ”eksperter” påvirke beslutninger i menneskerettigheds- og sundhedsspørgsmål i FN angående homosexualitet, bisexualitet og ”transpersoner” (tilsammen kaldet HBT). De har i deres blad vist fotos af småbørn med tekst i stil med ”Her er Lise på 4. Hun er lesbisk”, og de går ind for at lære småbørn sexlege og for bevidst at gøre drenge til piger - og omvendt. De samme idéer finder vi i andre europæiske lande og i USA.

http://spydet.blogspot.se/2010/06/for-meget-og-for-lidt-er-fandens-mal.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.