07 april 2012

Goda Nyheter

Cronicle of Higher Education meddelar att Institutet för Sustainable Endowments (bidrag för hållbar utveckling) - med andra ord "gröna projekt" som får elever att tro att de gör något vettigt - har slutat producera rapportkort för högskolor i landet. Rapportkortet var ett av de första och mest kontroversiella av flera möjligheter att betygsätta "hållbarhet" och ranka skolorna i förhållande till sina gröna ansträngningar.

Mer goda nyheter kommer från Kanada där de isbjörnar, som påståtts vara på gränsen till utrotning på grund av Global Warming, i själva verket inte alls är utrotningshotade. Överskriften är "Healthy Polar Bear Count Confounds Doomsayers"

"Antalet björnar längs den västra stranden av Hudson Bay, som tros vara bland de mest hotade bland björnar, uppgår nu till 1.013 och siffran kan vara ännu högre, enligt resultaten från en flygfotografering som släpptes i onsdags av regeringen i Nunavut. Det är 66 procent fler än vad som uppskattats av andra forskare som förutsade att siffrorna skulle sjunka så lågt som till 610 på grund av uppvärmningen när temperaturen stiger och isen smälter och förstör björnarnas möjligheter att jaga. . .
Studien visar att "björnstammen inte är i kris som människor trodde," säger Drikus Gissing, Nunavut, chef för viltvård. "Det finns inget jämmer och elände."

Och i Norge har man funnit att mängden PCB och relaterade föroreningar i isbjörnsungarna vid Svalbard verkar ha minskat med så mycket som 59 procent mellan 1998 och 2008. Under samma period har nivåerna av dessa föroreningar hos mödrarna också sjunkit med så mycket som 55 procent.
Dessa besvärliga björnar som inte vill rätta in sig i de gröna leden och dö för att stödja Miljö-mupparnas agenda!

Att skrämma folk är ett bra sätt att få sin vilja igenom. Utpressare vet det. Skräckscenario-predikanter som Al Gore har följt regeln att ska man medvetet ljuga och "förutse" en katastrof ska den ligga så långt fram i tiden att när den tidsrymden passerat har folk glömt vad man sade. 10 år är rätt lagom.

Tittare som följt Al Gores CurrentTV program har äntligen genomskådat lögnerna och TimeWarner Cabel hotar nu att lägga ner Gores show i brist på publik.

Bland de goda nyheterna får vi inte heller glömma att Europas handel med kolkrediter faller samman.

Den här filmsnutten blir aldrig för gammal.1 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit
Den snutten var fin.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.