28 april 2012

Konstitutionen är död...

...och fascisterna dansar på graven.

8th Amendment lyder i översättning "Omåttlig borgen skall inte krävas, inte heller omåttliga bötessummor, inte heller ska grymma och osedvanliga straff utdelas."

"Omåttliga bötessummor" .
En talesman för EPA (Environmental Protection Agency) skröt över departementets taktik att överväldiga de små företagen med bötessummor, så stora att de inte har medel kvar för att dra fallen inför domstol, så att de kan försvara sig. Han liknade det vid att "korsfästa" småföretagarna så att de måste lyda annars går de i konkurs. Videon om detta fick eget liv och togs snabbt bort från Internet, trots att den från början hade etiketten "tillåten att återanvända"
Fox News har den emellertid i en nyhetssändning.Agenten tvingas nu säga att så menade jag ju egentligen inte, fast hans exempel är klart och tydligt: "När romarna besegrade medelhavsländerna och invaderade tex. en turkisk liten stad, tog de de första fem männen de såg och korsfäste dem och sedan var det enkelt att hantera befolkningen under de närmaste åren."

"Omåttlig borgen"
I fallet Zimmerman fastställdes borgen till 150,000 dollar och mannen får vistas hemma med fotboja, men nu kräver åklagaren att domaren höjer summan, eftersom mängder av människor har donerat pengar till Zimmerman via en websida. Fascisterna kan inte tillåta att han har några pengar kvar för att bekämpa häxjakten.
Hela anledningen till lagen om "omåttlig borgen ska inte krävas" är just för att förhindra att den vanliga lilla människan blir totalt överkörd av makthavare och inflytelserika.

Folk ser inte hur farligt detta är.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag måste påpeka att det inte fanns några turkiska städer vid medelhavet på romarnas tid.
Turkarna befann sig i centralasien då.
Mindre Asien var då huvudsakligen befolkat av grekisktalande.
Rune

Anonym sa...

Det är så muslimerna tänker använda halshuggningen. När de väl lyckas halshugga någon västerlänning för något bagatellartat så kommer detta att skicka chockvågor genom hela vårt samhälle och göra oss väldigt lätta att handskas med. Vi får verkligen vara glada att de ännu så länge misslyckats med Vilks och journalisterna på Jyllandsposten. Men när de väl lyckas så börjar det på riktigt. Det är så de tänker.
/SB

Henke sa...

Sådär har Skatteverket i Sverige jobbat i åratal. De drar godtyckliga slutsatser i revisioner och ger småföretag en massa extraskatt. Sedan försätter de företagen och deras ägare i konkurs och för att få rätt mot Skatteverkets beslut så måste man själv bekosta överklagandeprocessen, och eftersom man är i personlig konkurs så finns det inga möjligheter att få tag på de 250 tusen som sådana processer kostar.

Ann-Marie sa...

Gud nåde den som sätter sig emot politiker eller byråkrater! Tyvärr glömmer dom gärna VEM det är som betalar deras löner!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.