01 april 2012

Medias absurda vinkling av EDL-demonstrationen i Århus

... verkar ha varit mycket systematisk. Uriasposten skriver:

Jag tror att jag hörde mer än tio turister som talade om den "nazistiska demonstrationen" i Mølleparken. Det var inte vänsterradikala, men småborgerliga museibesökare som säkert läser borgerliga tidningar. Kort ordförklaring...

Sammanstötningar = politiskt motiverade attacker mot islamkritiker
Nazister = pro-judisk grupp som trakasseras av PFLP:s kommunistiska kamrater
Högerradikala, högerextremister = människor som demonstrerar mot sharia (islamisk lag)
Antifascister = revolutionära som använder fascistiskt våld
Ungdomar från Gellerup = unga muslimer, många av dem kalifatsupportrar
7 Kommentarer:

Birre sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Knute
1. Detta visar ju bara vilken enorm makt över sinnena som de okunniga, lata men självförhärligande journalisterna har. Men det anger också vad som kommer att hända när de förlorar problemformuleringsprivilegiet. Och de är faktiskt på väg att göra det, eftersom deras upplagor ständigt rasar och de tvingas avskeda. Vi får hoppas att denna process accelererar.
2. Intressant också att en individ som Birre hittat till denna sajt. Det innebär att de inte endast exponeras för journalistpropagandan. Det är faktiskt hoppfullt.
/SB

Knute sa...

Kyrka i Göteborg blir islamisk skola

"Jag har levt ganska länge, och känner snart inte igen mig i mitt eget land. Den stadsdel jag tidigare bodde i är idag helt utraderad såtillvida att det knappt finns någon svensk kvar där, då jag någon besökt platsen talas det språk jag inte förstår, folk tittar på mig med skepsis. Så här var det inte förr. Jag vill inte ha det så, och det finns många med mig som inte heller vill det."

http://snaphanen.dk/2012/04/02/forars-pa-vesterbro-og-i-arhus/

Knute sa...

2000 somalier till Sverige varje vecka = 52 veckor x 2.000 = 104.000

http://varstundisverige.blogspot.se/2012/04/ar-svenskarna-utrotningshotade.html

Knute sa...

Under de antifascistiska upptågen i Århus i lördags ropades bland annat “fucking judesvin!” och israelska flaggor vandaliserades.

"Det er måske derfor værd også at nævne, at tidligere Hitler Jugend-medlem, SS-soldat og senere antifascist Günther Grass, nu hyldes på den antifascistiske hjemmeside Modkraft for en antisemitisk pamplet, han for nylig skrev.

Man siger som bekendt, at fascisme vil vende tilbage som antifascisme. Jeg syntes nu nok, at antifascisme mere og mere ligner klassisk nationalsocialisme."

http://reaktionaererefleksioner.wordpress.com/2012/04/05/heil-grass/

Anonym sa...

Orka ta bort kommentarer ... Vill ju följa diskussionen men det går ju inte om du censurerar... Gawd ..

Knute sa...

Jag minns inte vad Birre skrev men eftersom den togs bort innehöll den förmodligen en oförskämd gliring mot bloggförfattaren vilket knappast har något att tillföra diskussionen om journalisternas skandalösa version av demonstrationen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.