11 april 2012

Sveriges television använder bärplockare i sin islampropaganda

Tidigare var det bärplockare från Fjärran Östern som lurades till Sverige under blåbär- eller lingonsäsongen med löfte om många bär och stora förtjänster. Många hoppade på limpinnen, sålde alla sina ägodelar och reste till Nordland.

Nu lurar man kopter från Egypten med falska arbetstillstånd och löften om jobb. I de svenska tv-nyheterna idag intervjuade man en av dessa kopter som hade gått på svindeln. Och naturligtvis var det också en del propaganda från TV's sida, för islam är ju en fredens och kärlekens religion.

Journalisten förklarade att den kopter som han intervjuade hade "känt sig förtryckt" i Egypten. Alltså bara en tillfällig kopters (kanske missförstådda) känslor som inte behövde ha någon som helst verklighet bakom sig. Journalisten yppade inte med ett ord att islam förföljer kopterna, tvångsomvänder dem, bränner deras kyrkor och mördar dem - bara för att de nu råkar vara kopter och därmed kristna! Kristna som till och med har bevarat sina rötter tillbaka till den tidigaste kristendomen.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Tänkte precis på samma sak när jag såg nyheterna igår.

Mannen "upplevde sig förföljd".
M.a.o han kanske bara inbillade sig.

Har aldrig hört att palestinier "upplever sig förföljda".

/ T.Lind

Knute sa...

En egyptisk domstol idømte onsdag en 17-årig ​​kristen dreng til tre år i fængsel for at offentliggøre tegninger, der hånede islam og profeten Muhammed, på sin Facebook-side.

Tegningerne hidsede adskillige muslimer op til at angribe kristne i området. Flere kristne huse blev brændt ned, og flere blev såret i de mange voldsepisoder.

http://eticha.dk/news/spring-without-freedom/

Knute sa...

Humanisterna stödjer saudiskt moskébygge

Islamiseringsorganisationen "Humanisterna" är drivande kraft bakom byggandet av Göteborgs moské, med finansiering av den islamiska diktaturen Saudiarabien. Organisationen betecknar sig som ateistisk men gör undantag för islams gud. I likhet med islamiseringsorganisationen Expo försöker man gömma sig bakom en vacker mask, men Allah ska med!

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vad-vilja-humanisterna_6964821.svd

http://muslimskafriskolan.blogspot.se/2012/03/humanisterna-stodjer-saudiskt.html

Anonym sa...

Muslimer älskar våld och kaos, det står så i koranen, varför tror ni det är ett helvete vart än muslimer spridit sig?

Steve sa...

Marcus Birro var lite kristen i bladet häromdagen: ”Vilket nederlag det vore för oss att stänga våra hjärtan för vår kristna grund”. O.s.v.
- Men då blev de gudlösa jättef-b-de: ”Ännu en vidrig propagandatext från ultrakristna Expressen” twittrade en!
- Och fortsatte: ”Jag vet inget om Marcus Birro som människa, men hans religiösa krönikor i Expressen är kärlekslösa, iskalla och dömande. Obehagliga alltså”!
- Rätt festligt, eller hur! ”Ultrakristna Expressen"…
- Jag var gudlös tills jag var 26, men inte stördes jag av de kristna. Ville man inte, kom man aldrig i kontakt med dem. Och verkligheten var som den var.
- Citatfarbrorn ovan är född 1965 och från Molkolm. Nu livnär han sig visst som filmregissör. Och han var sommarpratare 2010! Det ni.

gäster sa...

I Tyskland delar muhammedaner ut 25 miljoner Koraner, till samtliga tyska hushåll.

Finansieringen av kampanjen är lika beslöjad som salafisternas drömkvinna.

http://canuteocean.blogspot.se/2012/04/sennels-koranen-skal-lses-ikke-brndes.html

gäster sa...

Væbnede islamistiske grupper har indført jizya, en skat for ikke-muslimer, i Syrien.

I oplandet til den syriske by Homs er tiden skruet tilbage til de allerførste dage efter islams fødsel.

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/458308:Udland--Oproerere-paalaegger-kristne-ekstra-skat

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.