11 april 2012

Tror du inte på Global Warming ? Vi kan fixa det!


Vad ska man göra åt dessa irriterande tvivlare som gång på gång avslöjar att Global Uppvärmning bara är ett påhitt? Kari Norgaard har svaret.

Hon är professor i sociologi och miljöstudier vid ett universitetet i Oregon och hon jämför skepticism angående "uppvärmning orsakad av människan"med rasistiska övertygelser och kallar det en "sjukdom" som individer behöver "behandlas" för.

Under konferensen "Planet Under Pressure" i London, lade Professor Kari Norgaard, fram ett dokument där hon hävdar att "kulturellt motstånd" för att acceptera förutsättningen att människor är ansvariga för klimatförändringen "måste erkännas och behandlas" som ett avvikande sociologisk beteende.
Norgaard likställer tvivlarnas skepsis med den rasism man såg under slavtiden i USA- Södern och att "övervinna dessa synpunkter utgör en liknande utmaning"

-----------
De som är sjuka är sådana som Ms. Norgaard som tillbeder Staten och gaddar sig samman med den politiska klassen. De har en verklig avsky för mänskligheten. De betraktar alla människor utom dem själva som naiva och icke kapabla att sköta sig själva.

Andra forskare vid mötet lade fram ett förslag som kräver att människor packas samman tätare i städerna så att resten av planeten kan överlämnas till moder natur.
En Yale University professor Karen Seto sade: "Vi vill verkligen inte att de (människorna) strosar omkring på landsbygden. Vi vill att de ska spara mark för naturen genom att leva nära varandra. "

Liksom Obama vill professor Norgaard också att vi eliminerar kol, USA: s mest vanliga energikälla. Lyckligtvis kommer vi inte att behöva så mycket energi om vi lever staplade ovanpå varandra som råttor i en djuraffär i de Eco-gulager som härskarklassen planerar på sina konferenser.

Det enda sättet att uppnå ett sådant resultat är genom fullständig statlig kontroll. Detta är den Gröna Rörelsens slutmål. Samhällsplanering i stor skala och indoktrinering och fullständig underkastelse inför Staten och ett fåtal individer som har total kontroll över jordens resurser.

Det är inte förvånande att det första statskontrollerade försöket att påverka "den globala uppvärmningen" går tillbaka till Stalins Ryssland, 1948.
Norgaards presentation följer den klassiska formeln för statligt övertagande som vi sett genom historien. Ifrågasätt regeringen och du kallas terrorist eller knäppskalle.
Sovjetunionen låste in människor på mentalsjukhus därför att de trodde på ekonomisk frihet - eller som Obama skulle kalla det "kapitalistisk utsugning".

Norgaard berömmer också Barack Obama för att han gjort ett "utmärkt val av vetenskapsrådgivare" när han anställde John P. Holdren, som hon felaktigt beskriver som en Nobel-fredspris vinnare.
Holdren är en erkänd eugenist som i sin bok Ecoscience från 1977 efterlyste en "planetarisk regim" som kan utföra tvångsaborter och obligatoriska steriliseringsförfaranden och även förgifta vatten, i ett försök att ta död på "det mänskliga överskottet ".

"Var snälla och lyssna på Holdren och Hansen", säger Norgaard, med hänvisning till framstående NASAs globala uppvärmningsalarmist Dr. James Hansen, som är allierad med Al Gore. Holdren är också den som rekommenderade en bok av kollegan Keith Farnish som förespråkar sabotage och miljö-terrorism genom att spränga dammar och riva städer för att planeten ska återgå till jordbrukssamhället.

Norgaard uppmanar Obama att upphäva demokratin, ignorera den allmänna opinionen och genomdriva klimatlagar genom exekutiv order.

Michael Mann säger att hon är respekterad!

7 Kommentarer:

Knute sa...

President Obama är inte första blivande eller faktiska diktatorn som bekämpar klimatförändringarna - bara den senaste. Stalins rådgivare Lysenko avfärdade alla rekommendationer och råd som han fått av skogsägare och experter och fördömde dem som reaktionärer. Eller, i modernt språkbruk, klimatförnekare.

http://junkscience.com/2012/04/05/must-read-the-great-stalin-plan-for-the-transformation-of-nature/

Steve sa...

Norgaard är Associate Professor. Docent skulle vi säga.

Demokratbloggen sa...

Jag ska genast söka vård på psyket för min rasism. Att jag är rasist fick jag reda på nu, när det är att jämställa med att inte tro på koldioxidteorin.

Hemma växer det bättre med koldioxid och bönderna sprider ut det på åkrarna för att få igång växtligheten, så de är nog också rasister.

Ann-Marie sa...

Det måste vara jobbigt att vara "professor" och hata människor så mycket. Dom kan ju alltid föregå med gott exempel och gå och lägga sig under någon buske och försvinna. Det lär inte vara så många som skulle sakna dom......

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Hon är NWO big time! Det märker man om dom talar om eugenik och packa ihop folk i stora städer som sillar. Att stämpla folk som mentalsjuka är dessutom kulturmarxism. Det gjorde dom med oliktänkande i Sovjet och andra liknande diktaturer.

Mika Aalto sa...

Klimatdårarna blir alltmer hotfulla och aggressiva i tonen i takt med att deras klimatlögner blir diskrediterade av seriösa forskare.

Eddie sa...

De blir ju inte misskrediterade! Det är bara ett gäng muppar som inte har någon kunskap om ämnet som "forskar" (ser ett inslag på foxnews) som hävdar något annat.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.