14 april 2012

Upp som en nordkoreansk raket

Hilary Rosen, (se nedan) var den som utsetts att gå i spetsen för Democrats attack mot mammor, som väljer att stanna hemma och tar hand om sina egna barn. En kalkylerad nedvärdering av den traditionella kärnfamiljen. Feminister och Vänstern anser att sådana kvinnor är svaga, okunniga, har dåligt självförtroende och sviker sina systrar. Eller också är de bara lata och bortskämda, som Rosen anklagade Ann Romney för att vara, när hon hetsade "Kriget mot Kvinnor" i hopp om att göra det till ett ämne för klasskamp.

Precis som raketen i Nordkorea blev det en flopp när Kvinnokriget också kraschade vid uppskjutningen och det har kommit tillbaka och bitit Dems. dessutom.
I stort sett alla "som betyder något" inom Democratic Party har nu övergivet Rosen och Obama kände sig tvungen att offentligt ta avstånd från uttalandet även om jag är övertygad om att Rosen fått instruktioner från obama-administrationen att starta det hela.

Vi kan tycka att detta verkar vara en storm i ett vattenglas men det är egentligen identitets-politik. Det går ut på att driva isär människor och skapa politiska block. Hemma-mammor är väl ansedda som Republicans nu?
Romneys team drar nu fördel av detta och säger:
"Om du är en hemma-mamma, har Democrats ett meddelande till dig: Du har aldrig arbetat en dag i hela ditt liv."

Detta är otroligt bra för Romney. I ett svep, har många människor som tidigare såg honom som en som inte förstår "vanligt folk" - och varav många förmodligen också såg honom som en rik, moderat - hoppa in till hans hustrus försvar. Många romney-fans vet att detta är ett partpolitiskt spel men att de måste spela det för att vinna och de har nog rätt. Mitt Romney står inför en 18 poängs skillnad i röster från män respektive kvinnor, vilket i stort kan skyllas på lögner.
Romney måste bekämpa eld med eld och hans fru verkar mycket trevligare och enklare att sympatisera med än Rosen.

Om du är Mitt Romney gäller det att rida på vågen så länge det går.

PS. Bilden föreställer faktiskt Romney på sin hasake.


3 Kommentarer:

Steve sa...

Daily Mail (UK) skriver om det här. Titta på deras första bild! Ann och Mitt Romney, deras fem söner, svärdöttrar och 16 barnbarn. ”Inte en dags arbete under hela sitt liv"?
- Där finns också en bild av Hilary själv, hennes (tidigare) partner Elizabeth, och deras adopterade tvillingar.
- Ms. Rosen har besökt Vita Huset åtminstone 35 gånger under Obama, och hennes firma SKDKnickerbocker har fakturerat Demokraterna $120,864 samma tid. [“Knickerbocker” = knäbyxor]
- Ann Romney (f 1949) har klarat sig igenom bröstcancer och Multipel skleros, MS. Bara så du vet.
Daily Mail 13 april.

Ann-Marie sa...

Ett av dom viktigaste jobben i världen, att kunna ta hand om sina egna barn!!
Hilary Rosen är bara en avundsjuk, sur och förgrämd flata.

Anonym sa...

Ann-Marie
Alla vet egentligen hur det ligger till. När kvinnor kommer tillbaka till arbetslivet efter att ha fött barn och varit hemma en tid brukar jag skämtsamt fråga om det är skönt att få lite ledigt. Svaret är givet, det slår aldrig fel. Jo, de upplever det offentliga arbetslivet som att få lite ledig tid för sig själva.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.