13 april 2012

"War on Women" i USA

Ända sedan Sandra Fluke-kontroversen för flera månader sedan (angående fria preventivmedel) har vi hört från Democrats att Republicans utkämpar ett Krig mot Kvinnor. Dessa onda Republicans vill att kvinnor ska köpa sina egna p-piller, de vill att kvinnor ska tjänar mindre pengar än män, de vill spendera mindre på kvinnors hälsa och utbildning. I själva verket vill de att kvinnor ska stanna hemma barfota och gravida och tjäna sina herrar och män! Att rösta Republican enligt dem, kommer att vända strävan efter kvinnors jämlikhet tillbaka 50 år ... Vilken fasa!

Dessutom för samma onda Republicans ett krig mot svarta människor; ja, det stämmer, de hatar svarta människor också. De hatar svarta så mycket att efter döds-skjutningen av Trayvon Martin bildade de inte omedelbart en lynchmobb för att jaga och hänga George Zimmerman. Vilken skam!
Men inte bara det:

De har även samlat sina trupper i 34 stater för att anta en lag om legitimation. Tänk er ett *Väljar-leg. Något som bevisar att en person är den han utger sig för att vara, för att få tillåtelse att rösta, och bestämma den inriktning vår nation tar. Helt enkelt otänkbart!
Det kommer naturligtvis att stoppa alla svarta människor, de fattiga, de svagaste, de förtryckta och de som helt enkelt inte kan ta sig till sin lokala DMV och få ett foto-leg. under de fyra år som går mellan valen. Oh, kära nån'!

Sedan har vi kriget mot miljön, ja, det är sant, enligt Democrats. Republicans hatar även sin omgivning. De hatar moln och regnbågar, kaniner, sniglar, Unicorns och små tomtar. De älskar skorstenar och oljekällor, kärnavfall, sopor och bekämpningsmedel. Om Republicans tar kontroll, säger Democrats att vi alla kommer att dö i en hemsk smogfylld postapokalyptisk värld full av avloppsvatten, utarmat ozonlager och den globala uppvärmningen .... errrr .... Ahhhhh ... Jag menar klimatförändring.

Detta är bara en kort lista över alla människor och saker Republicans hatar och för krig emot, enligt Democrats. Det finns många, många fler säger de, men för att förhoppningsvis hålla den som läser detta vaken, ska vi fokusera på bara dessa få.

De ovan nämnda grupperna och förhållningssätten talar om krig, så låt oss ta en titt på verkligheten i kriget mot dessa grupper och se vem som har vunnit flest strider hittills.
Kvinnor, svarta, miljön, växter och djur verkar vara utrustade med alla typer av extra konstitutionella "rättigheter" som inte får ifrågasättas, enligt Dems.
Det är Dems. som säger att det är bra för kvinnor att vara ensamstående mödrar, trots att statistiken tydligt visar att det inte är så. Det är Dems. som säger att det är bra för svarta och andra minoriteter att förbli beroende av sociala program i generationer, även om effekterna av detta skyls över i tidningarna dagligen. Det är Dems. som säger att djur och växter har samma rättigheter som människor, trots att arbetstillfällen går förlorade, resurser slösat bort och levnadsstandarden urholkas. Det är Dems. som manipulerar människor, genus, resurser, val och - om vi inte kämpar emot - våra egna rättigheter enligt vår Skapare. Men allt detta är bara en distraktion, en rökridå om du så vill.

När vi tittar på den större bilden inser vi att det inte handlar bara om Republican and Democrat, rik eller fattig, svart eller vit - det är mycket större än så och omfattar hela jorden. De ovan nämnda krigen och många fler är inte alls krig, utan bara strider i en mycket större konflikt. När vi ser oss omkring bland alla nationer inser vi verkligheten.

Verkligheten är att diktaturer, oligarkier och socialistiska totalitära regimer är fler än demokratier - nästan tre mot en och har varit så under två århundraden. Antalet har varierat, länder har kommit och gått, men kampen, den mänskliga kampen mellan gott och ont, frihet och tyranni är fortfarande mycket aktuell och resultatet har aldrig varit osäkrare. Vi i Väst, som i gångna tider lockats att sänka vårt försvar, vaknar sakta upp till en skrämmande gryningen där våra gamla dödsfiender återigen har lyft sina huvuden, medan vi sov. Kommer vi att svara på utmaningen och ta upp kampen på nytt eller slinka tyst ner i graven? De första skotten har redan avfyrats av fienden. Runt om i världen är de grundläggande tanke-och yttrandefriheterna under attack. Otaliga förordningar och lagar har förts fram i USA, Storbritannien, Kanada, Australien, Tyskland, Frankrike, Polen, Danmark och flera andra, för att begränsa eller till och med förbjuda det fria ordet när det gäller att ifrågasätta regeringen, hela vägen till att konfrontera terrorism och våld. Detta är kärnan i kampen, den vi håller på att distraheras från.

En höstmorgon 1776 fördes en ung man, bara 21 år gammal, nedför Post Road på Manhattan i närheten av dagens 66th Street och Third Ave. Där hängdes han från grenen av en stor alm Innan han hängdes sade han i ett tal bevittnat av de närvarande:
"Jag är tillfreds med saken jag kämpat för. Jag bara beklaga att jag endast har ett liv att ge för mitt land"
Den unge mannen som hängdes som spion var Nathan Hale, eftersom spioner ansågs som olagliga stridande. Det viktigaste i vår kamp idag är parallellen mellan en spion och våra bloggare på Internet - oberoende journalister och alternativa nyhetsförmedlare. Liksom Nathan Hale är de på gränsen att bli olagliga stridande. Den enda skillnaden nu är att om de hänger en, hänger de alla. Vi är i en kamp för vår existens, en kamp vi inte har råd att förlora oavsett kostnaderna.
Om du läsare värderar våra tjänster och de uppoffringar som gjorts av män och kvinnor i de nya medierna för att exponera åtgärder och handlingar som vår tyranner planerar, så ber jag dig, skriv till dina folkvalda, skriv på petitioner och kämpa, annars kommer du att känna repet runt halsen.

Darin (i översättning)

--------
*James O'Keefe slår till igen! Ni vet han som avslöjade bedrägeri inom Obamas älskade Acorn.
Titta på denna video och kom sedan och säg att vi inte ska behöva visa legitimation för att rösta!
4 Kommentarer:

Eddie sa...

Om ni nu tycker det är okej att bura in folk i tio år utan rättegång så borde ni anse att stoppa bloggare i finkan är minst lika bra.

Anonym sa...

Berit
Det är ju märkligt. I Sverige får varje röstberättigad person ett röstkort sig tillsänt till sin bostadsadress som man måste ha med sig i röstlokalen. Vad jag minns har jag alltid också legitimerat mig med mitt körkort. När valsedlarna är nedlagda bockas mitt namn av. Så borde det naturligtvis gå till överallt. Vad är det som är så svårt med det?
/SB

Berit sa...

"Follow the Money", SB. Man vill göra det enklare för de ca. 12 miljoner illegala som finns i landet eftersom man tror att de kommer att (illegalt) rösta på Dems. som ju lovar dem amnesty.
Detta har ingenting alls att göra med "svårigheter' att få leg. Alla människor i detta land har det.

Anonym sa...

Helsjukt.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.