18 maj 2012

Araberna har problem med den nya franska utrikesministern...

... berättar Trumfes:

Jean-Marc Ayrault har ett efternamn som på många arabiska dialekter är en term för den manliga lemmen.
Knuten löstes slutligen av det franska utrikesministeriet, som utfärdade ett officiellt påbud att hans namn skulle transkriberas som det skrivs, inte som det uttalas [eró], och mången arabisk redaktör besparades därmed från att rodna.

93% av de muslimska väljarna röstade på den tillträdande presidenten Francois Hollande. Han vann med cirka 1,4 miljoner röster över Nicolas Sarkozy. 93 procent av två miljoner röstberättigade muslimska väljare ger 1,86 miljoner röster till Hollande. Kent Ekeroth skriver:
Innebörden är alltså att muslimska invandrare gjorde att Frankrike nu har en socialistisk president. Det är han säkert medveten om (precis som Reepalu är medveten i Malmö).
Obama gratulerar: Vi socialister måste hålla ihop!

3 Kommentarer:

Knute sa...

Muslimer röstar rött, men en röd stadskung är inte populär i islamiserad stadsdel: “Det här är min gata!”

Nyligen promenerade Malmö borgmästare Ilmar Reepalu i det mångkulturella Seved (där en beväpnad Peter Mangs gärna rekognoscerade), och om han hade förväntat sig att bli väl mottagen av sina kärnväljare, så blev det en besvikelse. För den arabiska gatan var han fortfarande en liljevit som hade gått fel: “Det här är min gata!”

http://www.uriasposten.net/archives/36993

Knute sa...

Avslöjanden om det tidiga Islam:

Mynt och inskriptioner från sjunde århundradet nämner varken Muhammed eller Koranen eller islam, varför man kan dra slutsatsen att den nya religionen inte utkristalliserades förrän ungefär 70 år efter Muhammeds förmodade död.

Endast omkring år 700, när de styrande i ett nu gigantiskt arabiskt imperium kände behovet av en samlande politisk teologi, har de lappat ihop den islamiska religionen.

Nyckelpersonen i detta företag tycks ha varit den brutala guvernören i Irak, Hajjaj ibn Yusuf. Inte undra på att islam är en så djupt politisk religion med unikt framstående krigiska och imperialistiska kvaliteter. Inte konstigt att den står i konflikt med moderna seder och bruk.

http://israelisverige.info/?p=12418

Knute sa...

Frankrig: Socialistisk præsident Hollande vælger muslim som regeringens talsmand

http://www.politisk-ukorrekt.dk/?p=2032

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.