14 maj 2012

"Brum brum IQ-fiskpinne"

Massinvandringen till Sverige påverkar resultaten i den svenska grundskolan. På blott 12 år har skillnaden mellan de starkaste och svagaste eleverna vuxit med 30 procent, enligt en rapport från Lärarnas Riksförbund.

Skillnaden i intelligensnivå mellan skandinaver och (utomeuropeiska) invandrare är större än väntat. Hela 21 procent av invandrarbarnen är så dumma att de klassas som mentalt efterblivna och 8 av 10 har en lägre IQ-nivå än riksgenomsnittet, visade en studie från högskolan i Oslo.

Det skulle vara intressant att veta hur mycket befolkningens genomsnittliga IQ har sjunkit.

Svenska forskare har funnit att tilliten till “other races”, “neighbors” och “own race” föll när områdena blev mindre homogena.‏

Lägg märke till det skrämmande i att det inte “bara” är tilliten till “de andra” som faller, men också tilliten till medlemmar av ens egen grupp.

När andelen invandrare når fem procent, så börjar delar av majoritetsbefolkningen flytta från området. I synnerhet den hycklande eliten som hyllar mångkulturen vill inte bo där.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.