30 maj 2012

Det ska böjas i tid

De föddes i Storbritannien, men många av andra och tredje generationens invandrare talar inte eller förstår knappt någon engelska, visar det sig.
Deras bristande förståelse för språket innebär att de är oförmögna att skriva ner eller förstå grundläggande instruktioner inom så gott som alla områden. 
"Familjer avskräcker också medvetet barnen från att lära sig engelska,  för att skydda sin egen kultur och se till att barnen kan prata med sina mor-och farföräldrar ... "

Kulturen i det land där man blir försörjd kan man högaktningsfullt strunta i.


Som en följd av 9/11-attacken kommer det till hösten att bli obligatoriskt med undervisning i arabiska i skolor i NewYork.  Två 45-minuters lektioner i veckan för femteklassare. Det är samma antal undervisningstimmar som anslås till musik och vetenskap.
Läraren Mohamed som undervisar i testklassen säger att, "arabiska kommer snart att vara ett världsspråk tillsammans med franska och spanska och att det är fantastiskt hur snabbt barnen lär sig."
I Harlem har man redan startat och ger eleverna en försmak under lunchrasten.


Är det inte gulligt att de lär sig att be till Allah innan de äter?

"Arabiska har identifierats som en kritisk-behov språk, "säger man med hänvisning till elevernas framtid karriär-val.

Nästa steg i framtida karriärvalet är att lära flickor att de inte kan köra bil. Inte gå ut på offentliga platser utan burka. Att de kan inte ens kan gå ut offentligt utan tillstånd från sin man.  Allt detta kommer bli en del av vad de behöver lära sig när de lär sig språket.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Detta är inte på låtsas, gott folk, det är fullt allvar.
Muslimerna tar över både Europa och USA och vi fattar ingenting. Vi agerar som om det är en mardröm vi kommer att vakna upp ur.

Lisa//

Knute sa...

Breivik gör skäl för öknamnet klipp- och klistraterroristen. En stor del av materialet i hans manifest är långa citat från andra, bland dem den norske bloggaren Fjordman. Denne har därför orättvist fått beteckningen "högerextremist" klistrad på sig.

Sanningssägare är illa tålda. Det Fjordman upplyser om är islamisternas planer att ta över både Europa och USA. Islams strävan efter världsherravälde är ju ingen hemlighet, det är bara att läsa Koranen och notera dess flitiga bruk av ordet "svärdet". Men själv rekommenderar inte Fjordman någon användning av svärd, han varnar bara för kommande konflikter. Han bör inte lastas för Breiviks hemska dåd.

Knute sa...

Kill the Infidels, Surah 9:5

"När de helgade månaderna gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna, var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och [villighet att] förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred - Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig."

"Sura 9 är den sista Suran som uppenbarades. Den är från år 631, Muhammed dog år 632. Naskh-principen blev införd av islamiska skriftlärda för att lösa inbördes motsättningar i Koranen och den innebär att senare uppenbarelser i Muhammeds liv har företräde framför de tidiga uppenbarelserna. Sura 9:5 har därför företräde framför de mer försonliga surorna. Sura betyder kapitel."

http://www.tidenstecken.se/koranen.htm

Se en video om Sura 9:5 med Sabatina James, en konvertit från islam till kristendomen:

http://hodja.wordpress.com/2012/05/30/sura-9-omvendelse-vers-5/

Knute sa...

Brödraskapets presidentkandidat i Egypten
har talat:

Konvertera eller betala straffskatt eller.....

http://jihadimalmo.blogspot.se/2012/05/muslimska-brodraskapet-konvertera-eller.html

Ann-Marie sa...

Framtida dhimmis?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.