18 maj 2012

Dom bluffar om klimatet igen !


Hur många gånger har du hört att 97 procent av klimatforskarna är överens om att det är människan som orsakar jordens uppvärmning och att den håller på att bli katastrofal?

Jag kan lugna dig. Dom 97 procenten är bara 75 stycken!!

Det finns ju tusentals forskare somarbetar med forskning om klimatet. Uppgiften är alltså rent lurendrejeri, så som det mesta om ”klimatforskningen” varit de senaste 20 åren. The Telegraph är en av Englands största dagstidningar. Där skriver James Delingpole kolumner som ofta innehåller dramatiska nyheter. Sådana hittar han genom att nyttja tidningens resurser med förstånd.

I april gjorde han en föredragsrunda i Australien, med ett stopp i Melbourne den 26:e april. Där avslöjade han dessa siffror, vilket refererats av journalisten Tony Thomas. Satt på spåret kollade jag vidare och fann följande:

Det hela är en enkät, som gjordes av the University of Illinois och rapporterades den 19 januari 2009. Den hade skickats ut till 10.257 forskare, varav 3.146 svarat. Således var det 7.111 som inte svarat!!

De flesta frågorna var sådana som alla kunde hålla med om, ex.vis ”Har det blivit varmare sedan 1800-talet.” Två frågor avsåg människans ”skuld” till uppvärmningen. Den bejakade 97 procent av de 77 som identifierade sig som ”klimatforskare”, alltså 75 stycken.

Ingen som kommit in på ett universitet kan vara så korkad att han inte förstår att en enkät med 70 procents bortfall är värdelös. Ingen redaktör med uppgift att följa klimatdebatten kan tro att det bara finns 77 seriösa forskare, som arbetar med klimatrelaterade projekt. Det måste finnas tusentals i världen. Utöver de två, som inte höll med om människans skuld, var det nyligen 49 kvalificerade tidigare anställda hos NASA, som protesterade mot dess falska rapportering om klimatets utveckling.

Hela historien visar att ansvariga såväl inom akademierna som inom media avsiktligt ljuger för allmänheten. Är du förvånad ?

Reale Pelle

PS. Du som inte är nöjd med den okvalificerade rapportering du får i media, kopiera ovanstående och mejla till chefredaktören för din lokaltidning med begäran att de upplyser läsarna om vilseledningen.

1 Kommentarer:

Knute sa...

Den människoskapade uppvärmningsperioden under efterkrigstiden liknar till förväxling de två naturliga uppvärmningsperioderna under den senare hälften av 1800-talet, och ligger där naturen om den hade blivit tillfrågad hade lagt sin tredje värmeperiod.

http://monokultur.dk/?p=8753

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.