29 maj 2012

Klipp- och klistraterroristen

Breivik gör skäl för öknamnet klipp- och klistraterroristen. En stor del av materialet i hans manifest är långa citat från andra, bland dem den norske bloggaren Fjordman. Denne har därför orättvist fått beteckningen "högerextremist" klistrad på sig.

Sanningssägare är illa tålda. Det Fjordman upplyser om är islamisternas planer att ta över både Europa och USA. Islams strävan efter världsherravälde är ju ingen hemlighet, det är bara att läsa Koranen och notera dess flitiga bruk av ordet "svärdet". Men själv rekommenderar inte Fjordman någon användning av svärd, han varnar bara för kommande konflikter. Han bör inte lastas för Breiviks hemska dåd.

Här är länkar till några av hans artiklar:

Fjordmans 10 anledningar till varför EU måste upplösas

1. EU främjar brottslighet och instabilitet

2. EU försvagar Europas kulturella försvar

3. EU främjar en uppsvälld byråkrati

4. Överdriven reglering och centralisering
är dåligt för frihet och välstånd 5. Bristen på en verklig maktuppdelning
i EU uppmanar till missbruk

6. Bristen på öppenhet lämnar EU sårbart
för fientlig infiltration

7. EU leder till begränsad yttrandefrihet

8. EU misslyckas med att rådfråga sina
medborgare och förolämpar dem därmed

9. EU undergräver politisk legitimitet
och kontakt mellan styrande och de styrda

10. EU sprider en kultur av lögner
och korruption


1 Kommentarer:

Knute sa...

Några veckor innan Breiviks attentat arresterades tre män från al-Qaida för att ha planerat ett bombattentat i Norge. Och några dagar innan hade islamisten Mullah Krekar hotat med terror om han skulle bli utvisad. Senare blev Krekar inkallad till rättegången mot Breivik för att vittna om att islam bedriver jihad, heligt krig, för att erövra Europa.

Nu har han blivit avförd från vittneslistan. Inte för att ett sådant vittnesmål på något sätt skulle kunnat ursäkta Breiviks hemska handlingar, men det skulle åtminstone tagit udden av den islamofila vänsterns försök att skuldbelägga den islamkritiska högern.

Kanske, kanske inte. Breiviks dåd kan mycket väl bli sista spiken i Norges kista och förmodligen vår också. Ifall det i fortsättningen kommer att bli omöjligt att kritisera islam.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.