14 maj 2012

Multikulturella Malmö är i dag lika charmerande som ‘en överkörd mördarsnigel’

Malmö visar vad som kommer att hända med Sverige:Skrämmande suicidal-Sverige:"Det är inte värdlandets uppgift att ändra sin kultur för att göra sig till för de människor som inte delar en liberal grundhållning samt viljan att vara självförsörjande. Massinvandring från icke-västliga länder är helt enkelt inte förenlig med dessa värden, och därför leder den till ekonomisk ruin och kulturellt armod.

Malmö har på några få år utvecklats till att bli ett extremt obehagligt ställe som väl leder tankarna till dystopiska framtidsfilmer som Flykten från New York med Kurt Russell som Snake Plissken (1981). Staden är idag lika charmerande som en överkörd mördarsnigel. Det kan det socialdemokratiska stadsstyrets agitprop-kampanjer inte ändra på."Bild: (John Carpenters Escape from New York, 1981)

En kommentar hos Snaphanen:

"Den buss (linje 1 i Malmö) jag tog i morse kvart över åtta blev beskjuten på Södra Förstadsgatan innan jag steg på. Chauffören hade ringt polisen som hann ifatt bussen vid Stadsbiblioteket, fotograferade och dokumenterade. Vad det var för vapen vet jag inte men vindrutan var spräckt längst ned till vänster. Jag hann växla ett par ord med chauffören innan jag steg av. Han sa att han var skärrad men körde stoiskt vidare. Man vänjer sig."

Svensk polis måste lära sig "artig arabiska". Nu kan Malmöpolisen snart säga "Får jag, vantrogne väktare av ogudliga lagar, få lov att kliva in i ert kalifat?" - på perfekt arabiska. Vore det inte bättre om invandrarna lärde sig svenska?

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Malmö - staden som GUD glömde ........

Ann-Marie sa...

Malmö som förr var så tråkigt att klockorna stannade....

Steve sa...

Amsterdam är väl något liknande…?
I Holland har (nu parlamentsledamoten för ett parti som ger regeringen det avgörande stödet) Geert Wilders i nästan ett decennium bott polisövervakad dygnet runt, p.g.a. direkta mordhot från muslimska extremister. Och inte ”hemma” längre; han flyttas från plats till plats.
Men det är han, Wilders, som åtalas för ”hot”…
”I Amsterdam idag kan man röka marijuana fritt, och välja bland halvnakna sexpartners i skyltfönstren. Men man kan ställas inför rätta därför att man haft fel åsikter om en gubbe som dog på 600-talet.”
Och media tar naturligtvis helt ställning mot ”extremisten Wilders"…
…som leder Hollands tredje största parti… ”extremistparti"…
Sju partier som fick färre röster än hans, är däremot ”mainstream”…
…enligt media.
När Wilders landade på Heathrow (UK) - blev han omedelbart utvisad av brittiska regeringen. Han var ett hot mot den ”allmänna säkerheten” - därför att prominenta muslimer hotade att attackera honom…
Mark Steyn har skrivit förordet till Wilders bok (biografi) ”Marked for Death: Islam's War Against the West and Me” (Regnery; $17:60 från Amazon.com; säljs ej i UK). Ett långt förord, sex sidor, men värt att läsa.
- Texten (förordet) finns att läsa i National Review.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.