21 maj 2012

"Norge på väg att bli DDR"

Religionshistorikern och författaren Hanne Nabintu Herland vägrar att vittna vid rättegången mot Breivik:

“Om det betyder att jag blir släpad i fängelse, får man gärna göra mig till en politisk martyr. Jag vägrar oavsett att gå gatlopp i den skruvade mördarens show där han och hans försvarare halar in personer med så kallade 'medieappell' i försöket att ge mördaren sympati.

Jag är varken rättspsykiater, advokat eller terroristexpert. Jag är en norsk författare som uteslutande är inkallad som 'kändisvittne' och ett element i den onde mördarens mediestrategi, något jag motsätter mig starkt. Då är det uppenbart att jag inte har något att säga som är av betydelse för brottmålet, har jag heller inte en plikt att vittna.

Den politiska häxjakten är nu så våldsam att vi kan tala om odemokratiska, totalitära förhållandena i Norge. Har det gått så långt att vi inte tål konservativa röster? I så fall är vi på väg att bli det nya Östtyskland, där intoleranta socialister bildar fronten.”
Orsaken till att Herland blev inkallad som vittne är förmodligen boken “Alarm! Tankar om en kultur i kris”, där hon skriver att Europa är på väg att begå kulturellt självmord.

6 Kommentarer:

gäster sa...

I Sverige ligger de vänstervridna debattörerna lågt om seriemördaren Mangs i Malmö, eftersom han var medlem i Vänsterpartiet, men i Norge pågår häxjakten för fullt på "högern".

Knute sa...

Norska stortinget antog i går en grundlagsändring som gör att Norge inte längre är en evangelisk-luthersk nation.

Prest vil ha korset ut av flagget. – Vi kan ikke lenger si at vi et kristent land.

http://www.vl.no/kristenliv/prest-vil-ha-korset-ut-av-flagget/

Knute sa...

Kamrat Greider, kamrat Reepalu:

"Flera ur vänsterrörelsen, som Göran Greider men också Aftonbladets ledarsida, analyserar terroristerna Anders Bering Breivik respektive Mohammed Merah olika, trots flera påfallande likheter dem emellan.

I tider när aktivistvänstern blir alltmer desperat och tenderar att radikaliseras, faller ett tungt ansvar på vänsterrörelsen i övrigt, och i synnerhet på socialdemokratin. Är man beredd att sätta ner foten och förklara, att de debattörer – det må vara Aftonbladets kulturskribenter, väletablerade kommunalråd eller kamrater från Vänsterpartiet – som förhärligar, rättfärdigar, bortförklarar eller relativiserar våld, har gått över en linje som inte får överskridas?"

http://grozman.wordpress.com/2012/05/10/kamrat-greider-kamrat-reepalu-del-2/

Knute sa...

Det måtte komme – de muslimske kidnapninger:
Imam oppfordrer muslimer til å kidnappe nordmenn i utlandet for å få mulla Krekar ut av fengsel.

http://www.politisk-ukorrekt.dk/?p=2025

Tyskland: Muslim opfordrer til at dræbe islamkritiske politikere i deres eget hjem.
Dette skal nok give vores “modige” politikere mere lyst til at kritisere Fredens Religion™

http://www.politisk-ukorrekt.dk/?p=2020

Knute sa...

En norsk forfatter kritiserede fornyligt det politiske klima i Norge efter Breivik. “Er det kommet så langt at vi ikke tåler konservative røster?” Det samme kunne man sådan set sige til Europarådet.

http://www.uriasposten.net/archives/37216

Europarådets generalsekretær er normanden Torbjørn Jagland, der midt under den rygende Muhammedkrise i april 2006 faldt Danmark i ryggen med heltekvadet: Islamofobi vårt nye spøkelse? Det er til sådanne typer som denne præmiekryster og defaitist, vi har forskrevet vores ret til at bestemme hvor mange udlændinge vi vil have ind, og hvordan vi vil behandle dem.

http://snaphanen.dk/2012/05/22/europaradet-angriber-den-danske-pressefrihed/#more-121595

Knute sa...

Norge: Flerkoneri blir tillatt og alkohol forbudt. Slik vil framtiden bli hvis muslimene blir i flertall. Det norske flagget vil beholde korset, men i tillegg pyntes med et muslimsk symbol.

http://www.dagbladet.no/2009/06/15/nyheter/islam/innenriks/politikk/religion/6677332/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.