15 maj 2012

Obama lyssnade i 20 år, utan att ha en aaaning

Nu hävdar Wright att Obama erbjöd honom pengar för att hålla tyst fram till efter valet,  2008.

Edward Klein, New York Post:
Hur mycket pengar erbjöd han  dig?"
"Hundra och femtio tusen dollar", sade Wright.
"Gjorde Obama själv försök att träffa dig?
"Ja," sade Wright. "Barack sade att han ville träffa mig i hemlighet, på ett säkert ställe". Och jag sa, "Du är van att komma till mitt hem, du har varit här otaliga gånger, så vad är det för fel med att komma hem till mig?

Så vi träffades i vardagsrummet i prästgården i Trinity United Church of Christ,  bara Barack och jag.  Jag vet inte om han hade en bandinspelare på sig. Hans vakter var utanför någonstans.

Och en av de första sakerna Barack sa var:" Jag önskar att du inte gör några fler framträdanden inför publik förrän efter valet i november. "
Han visste att jag hade några föredrag bokade och han sa:" Jag önskar att du inte talar. Det kommer att skada kampanjen om du gör det. "

"Och vad sa du?" frågade Klein
Wright sade: "Jag ser det inte på det sättet. Och dessutom, hur ska jag ska försörja min familj?
Obama  sa:" Ja, jag önskar att du inte talar offentligt. Pressen  kommer att äta dig levande. Jag är ledsen att du inte ser det på det sätt jag gör. Vet du vad ditt problem är? "

Och jag svarade," Nej, vad är mitt problem? "
Och han sade:" Du måste säga sanningen"
Jag sa," Det är en bra problem att ha. Det är ett bra problem för alla predikanter att ha. Det är därför jag aldrig skulle kunna bli  politiker. "

Vad var det för sanning som Obama var rädd för? Allt han förnekade 2008?

Klein avslöjar att efter att ABC visat videon "God damn America", där Wright fördömer vita, judar och Amerika, kontaktades han av en nära vän till Obama, Dr. Eric Whitaker , som påstås ha gett honom 150,000 dollar.
Whitaker är vise verkställande för det sjukhus som betalade 316,962 dollar i  årslön till Michelle för ett jobb som uppenbarligen var så onödigt att någon aldrig behövde anställas i hennes ställe när hon slutade.
Och det lönar sig att ha vänner på skumma ställen. Whitaker har just fått 5.9 miljoner dollar från Department of Health and Human Services. Han fick detta stipendium i konkurrens med 3000 sökande.

11 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit
316,962 dollar är en väldigt hög årslön på ett sjukhus (för att göra ingenting). När jag arbetade som Visiting professor på UCLA under några år på 90-talet hade jag 120.000 dollar (+ 30,000 dollar för de 3 barnens skolgång), framförhandlat av en amerikansk läkarkollega och vän. Högste chefen på kliniken, (professor och läkare) hade kring 300,000 dollar och ST-läkarna c:a 30,000 dollar. Så Obama måste haft inflytelserika vänner. Det stärker misstanken om någon slags konspiration. Vi vet ju att han kom in på Harvard genom någon slags Saudi-Arabisk konnex (avslöjat av journalisten Jack Cashill), hans bok betaldes för med 120,000 + 40,000 dollar. Han klarade dock inte av att skriva den utan lät ex-terroristen och kommunisten Bill Ayers göra detta (antagligen mot ringa betalning dock).

Anonym sa...

Obama tribute...

http://www.youtube.com/watch?v=3RHjKI8KEiY

Steve sa...

Statssekreterare Ken Bennett, Arizona, har bett Hawaii att verifiera informationen på Barack Obama’s födelsecertifikat, som han lämnade ut i april 2011. Om Hawaii inte svarar (positivt) kommer Obama’s namn inte finnas på valsedlarna i november.
- Själv tvivlar jag på det dokument vi ser. ”Faderns ras” sägs vara ”African”. Men vi sade inte så 1961. ”Afrikaaner” i Sydafrika var starka då; i skrift ser man skillnaden på orden, men den hörs inte. Och ordet ”neger” var inte förbjudet på den tiden. Latinskt för ’svart’…
- Wiki (’Negro’): ’Negro’ ersatte tidigare ’colored’ i hövligt språkbruk, fram till slutet av 1960-talet. Martin Luther King kallade sig ’Negro’ i sitt berömda tal 1963. ”Black” användes av t.ex. Malcolm X, och blev vanligt mot 60-talets slut.
- WND berättar om Arizona-initiativet.

Ann-Marie sa...

Senaste nytt: OBAMA LIT AGENT SHOCKER: 'BORN IN KENYA AND RAISED IN INDONESIA AND HAWAII'- http://www.breitbart.com/Big-Government/2012/05/17/The-Vetting-Barack-Obama-Literary-Agent-1991-Born-in-Kenya-Raised-Indonesia-Hawaii

Steve sa...

Överst på Drudge Report just nu:
OBAMA LIT AGENT, 1991: 'Barack Obama, the first African-American president of the Harvard Law Review, was born in Kenya and raised in Indonesia and Hawaii'...
- Breitbart News är källan. En broschyr från Obamas dåvarande litterära agent säger att Obama ”föddes i Kenya och växte upp i Indonesien och på Hawaii”. Boken (”Journeys in Black and White”) kom aldrig ut; Obama gav senare ut ”Dreams from My Father”.
- Agenten säger nu att författarna ”troligen” fick godkänna texten i broschyren.
- USA:s konstitution kräver att presidenten är en ”natural born citizen”.

Steve sa...

Obama var ”född i Kenya”, enligt litterära agenten så sent som 3 april 2007. Men den 21 april 2007 hade han blivit född i Hawaii… (Breitbart)
Daily Telegraph berättar vidare. ”Hur kunde media missa detta?”
Men om Obama är född i Kenya eller USA, det är ju ett så litet problem. Så’na detaljer bryr sig riktiga media inte om. (ABC skriver lite, i ett hörn…)

Steve sa...

East Africa Standard (Kenya) hade 27/6 2004 en artikel ”Kenyan-born Obama all set för US Senate”.
The Nigerian Observer hade 4/11 2008 en artikel från sin Washington-korre om presidentvalet och Obama: ”The Kenyan-born Senator will, however, face a stiff competition”.
Sidorna återges på Military.com, ett forum där de postades 15/10 2009.

ruseborn sa...

Ni som har skrivit inlägg här: Ni räknas troligen som amerikaner, inte vet jag, men att snacka så mycket skit om sin President är verkligen antiamerikanskt, eller...

Berit sa...

En motfråga: Är det antisvenskt att kritisera svensk politisk idioti?
Det är det förmodligen, när jag tänker rätt på saken, för svenskar förlitar sig mycket mer på att bli omhändertagen av mamma regeringen och tyvärr har amerikanens självständiga tankeförmåga också trappats av väldigt fort.

ruseborn sa...

Att förlita sig på sig själv kan låta stolt, nästan heroiskt. Men klarar detta de som inte har vassa armbågar? Eller hör till innersta kretsen,inte är luriga eller, låt mig säga, bedrägliga?

Steve sa...

Hr Ruseborn tycker att det är ”att snacka skit” om Obama, om man konstaterar t.ex. att han ”var född i Kenya”, enligt sin litterära biografi, från 1991 till 2007.
- Är det inte rätt rasistiskt att säga så, hr Ruseborn?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.