12 maj 2012

Republiken har räddats!

Alla våra problem är över. Låg BNP? Inga problem. Obama stöder homosexuella äktenskap. Massiva underskott? Vem bryr sig? Obama stöder homosexuella äktenskap. Hög arbetslöshet? Nä. Inga problem! Han stöder homosexuella äktenskap!

Världsekonomin faller samman och USAs skuld till Kina är ofattbar. Muslimer är på väg att starta WWIII och Obama tycker att vi ska fokusera på homo-äktenskap, preventivmedel och Trayvon Martin.

Dems. tror att de kan vinna valet om de kan övertyga kvinnor, svarta, studenter, låginkomsttagare och homosexuella att de är offer för orättvisor och att Staten måste beskydda dem. Om man splittrar befolkningen i grupper som kämpar mot varandra kan vi "nyttiga idioter" inte enas mot det marxistiska övertagandet av landet. När nyttiga idioter inte längre är användbara, kommer man att ställa upp dem på rad och skjuta dem.
Tror ni mig inte? Kommunisterna satte homosexuella och minoriteter i koncentrationsläger. Muslimerna hängde och halshögg dem.

President Barack Obama har "utvecklats" vad gäller homo-äktenskap för andra gången (det är bara Republicans som flipp-floppar) och stöder nu tanken på samkönade äktenskap och säger att hans beslut motiveras delvis av hans kristna tro och hans tro på den gyllene regeln.
"Jag har kommit fram till att för mig personligen är det viktigt att gå vidare och bekräfta att jag tycker att samkönade par ska kunna gifta sig", sa Obama till ABC News.

Obama har alldeles säkert stött samkönade äktenskap hela tiden men det har inte varit aktuellt rent politiskt att stå för det.
År 2004 gömde han sig också bakom "sin tro" när han sade:
"Jag är kristen och även om jag försöker att inte låta min religiösa övertygelser dominera eller avgöra mina politiska åsikter i denna fråga, tror jag att tradition och min religiösa övertygelse säger att äktenskapet är något heligt mellan en man och en kvinna."
Han stödde "civila förbund" mellan personer av samma kön.

Obamas "offentliggörande"kommer inte att spela någon roll på federal nivå, men det kan påverka valet.

De organisationer som stöder traditionella äktenskap, är inte alls förvånade och menar att de hela tiden vetat var Obama står.
Hans retorik vid utnämningar till domstolar och andra positioner har berett vägen för att undergräva traditionella äktenskap. Han har äntligen gjort det klart och tydligt och många välkomnar det eftersom man anser att det är ett stort misstag som ger Romney trumf på hand.

19 Kommentarer:

Anonym sa...

Muslimerna håller på att starta tredje världskriget??? Det var nasseklass på det uttalandet. Byt ut muslimerna mot judarna så förstår du.

Berit sa...

Vilket ynkligt atgument!

Godwins lag:
"oavsett ämne leder en diskussion förr eller senare leder fram till liknelser som inbegriper Hitler eller nazister"

Anonym sa...

Jo, när man uttalar sig så otroligt svepande och svartmålande så får man stå ut med att det blir så. Oerhört rasistiskt skrivet.

Knute sa...

Den där Hitler har försett vissa människor med en så enorm skuldkänsla att de förlorat all måtta och sans. Att försvara sig mot terrorism är rasistiskt och leder osvikligt till byggande av koncentrationsläger.

Vilka är det som förföljs egentligen? Det är fortfarande judar, av muslimer.

Anonym sa...

Anonym, när blev muslimer en ras?

Lisa//

Knute sa...

Ynkligt angrepp på Romney imploderar:

Today’s unconscionable Washington Post story, which implied without evidence that Mitt Romney was a homophobic bully to one John Lauber back in his high school days five decades ago, has totally imploded.

http://www.breitbart.com/Big-Journalism/2012/05/10/Washington-Post-Hit-Piece-Implodes

http://synopsis-olsen.blogspot.se/2012/05/angrebet-pa-romney-hvor-ynkeligt.html

Berit sa...

Anonym, ta dig en titt på denna sida som handlar om " Islam's senaste bidrag till fred"

Knute sa...

Jag tog mig friheten att radera ett par oförskämda kommentarer av "Anonym" som hängt upp sig på ordet "muslimer". Men i denna kontext syftar det på "islamister", det torde vara tydligt och klart. Man kan misstänka att Obama har dubbla lojaliteter och därför inte är någon lämplig överbefälhavare.

Berit sa...

Jag skulle kanske ha skrivit islamister (om det nu är så känsligt) men islamister  bekänner sig till den muslimska tron och utför sina våldshandlingar  just därför att de är muslimer och krigsropet är Allahu Akbar. Vi läser dagligen om hur människor dödas därför att de inte följer muslimska lagar.
Se länken i min förra kommentar

Steve sa...

SvD har på förstasidan idag (12/5) ”Mitt Romney till svars för homoöverfall”. Man fyller sedan en helsida med ”Romney pressas om homovigslar. Besvärande vittnesmål om trakasserier mot skolkamrat.” Att det här skulle ha hänt när Romney (f 1947) var 15, alltså för 50 år sedan, och att de berörda inte minns detta (se Breitbart-länken härovan), det kommer inte in i SvD. (Vet de om det?)
- Just när det gäller USA blir svennebladen tydligast opålitliga. Jag hämtar min info om landet från i första hand National Review och RealClearPolitics; knappast några extremistorgan. Men därmed har jag en helt annan ”världsbild" än svennemurvlarna.
- USA:s federala statsskuld har gått från 63% av BNP år 2006 (Demokraterna fick makten i november det året) till 103% nu 6 år senare, jan 2012. (Utlösande orsak? Låneföretagen Fannie & Freddie, Demokratiska skötebarn.)
- Till och med en murvel borde kunna inse att ”Den som är satt i skuld är icke fri”. (Sveriges statsskuld är nu 32% av BNP.) Men nej…

Knute sa...

US Military Course "Islam is a Threat to America" Outlawed

http://hodja.wordpress.com/2012/05/13/us-militaer-kursus-islam-er-en-trussel-mod-usa-ulovligt/

Steve sa...

Human Events (konservativ) skriver om WaPo:s Romney-story. Det finns ingen som var med då som bekräftar WaPo-berättelsen. Det påstådda offrets familj förnekar storyn. Däremot kan man visa att WaPo ändrat sin text - utan att nämna ändringen.
- Romney var VD för Bain Capital i Boston. När en medägares 14-åriga flicka kidnappades (hon hade varit på rave party och prövat ecstasy…) stängde han företaget och lät de 30 medarbetarna flyga ner till New York för att hjälpa till i efterforskningen. Han satte upp ett centrum på Marriott, och hyrde ett detektivföretag för att hjälpa till. Etc. Flickan hittades i en källare, nära döden. (Tampa Bay Times’ blog rapporterade 30/1/2012.)
- O.s.v. Human Events har ett par berättelser till om hur Romney räddat livet på andra. Berättelser som väl aldrig skulle nämnas i WaPo. Eller SvD.

Steve sa...

Ack, det är svårt ibland. Tamron Hall på MSNBC får en gäst, Washington Examiner’s Tim Carney, som försöker kritisera hennes ord om Romney som tonåring.
- Hall: ”Du är så irriterande nu. Hör på, för 50 år sedan var jag nog mycket tuffare än Mitt Romney i gymnasiet.” Etc etc etc.
- Tamron Hall är född 16 sep 1970 i Luling, Texas. Alltså 41.
- Washington Free Beacon har allt som sades. Rätt roligt, faktiskt. På sitt sätt.

Steve sa...

Det var i onsdags som Barack Hussein berättade att han gillade herräktenskap. (Hur ser mullor och ayatollor på det? En parentes.)
På lördagen släppte Rasmussen Reports sin sedvanliga tredagars-survey över amerikanernas president-preferenser: 50% för Romney, 42% för Obama.
(Rasmussen frågar bara ut ’troliga väljare’. Historiskt har man legat mycket bra till, jämfört med andra enkäter.)
Powerline 12/5.

Steve sa...

Om ni orkar ännu något om Romney: Två reportrar på Boston Globe (till 2009 ägd av NY Times) har skrivit en bok om honom, ”The Real Romney”, som kom ut i januari 2012 på Harper.
Ett utdrag (sid 120-121) om Romneys hjälpsamhet när andra har det svårt, citeras på Powerline.
Vi i Sverige har ju väldigt svårt att - från svenska media - få ett grepp om vem vi har att göra med. Det här hjälper!

Steve sa...

Imam Mohammed Khalifa, Kenya, ordförande i imam-rådet, har fördömt Obamas stöd för herräktenskap. ’Obama spelar gud när han godkänner det Gud själv förbjudit’.
’Att han blivit president för en super-makt betyder inte att han kan börja handla som Gud. Han är ingenting i Guds ögon, och hans planer kommer inte att lyckas’, sade shejk Khalifa.
- Sunday Nation, Kenya, 12 maj.

Steve sa...

Newsweek USA sätter Obama på omslaget (med gloria): ”The First Gay President”.
Andrew Sullivan, gay bloggare (listas i Yahoo under People with HIV/AIDS), står för texten.
I 32 delstater har man röstat om gay marriage; i 32 delstater har man sagt nej.
(Gateway Pundit har omslaget; det är så litet hos Newsweek.com)

Steve sa...

På #AskMichelle kan man ställa frågor till USA:s First Lady. Fin idé det, tyckte Vita Huset.
Tyvärr kom de flesta frågorna från otäcka GOP-are:
”När du semestrar på Hawaii, kan du då se att havshöjningen börjat gå långsammare?”
Och Iowahawk frågar: ”Vem fick det där mycket viktiga sjukhus-jobbet för 300.000 om året efter dig?”
Eller: ”Kära Michelle, jag ska arbeta som frivillig på ett sopp-kök ikväll -- Gucci eller Prada?”
Powerline tipsade om detta.
https://twitter.com/#!/search/AskMichelle
är twitter-adressen.

Steve sa...

På twitter hittar man också en bild från Aftenpostens förstasida av fru Manal al-Sharif från Saudi. Hon – kör bil!
Det försökte hon också hemmavid, men då tog polisen henne.
I Arabien sitter kvinnor i baksätet!
Nu (9 maj) tar hon emot Vaclav Havel-priset i Oslo.
https://twitter.com/#!/ahmed/status/200100471338303488

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.