03 maj 2012

Röde Ken Livingstone rullar ut välkomstmattan för muslimerna

... om han vinner dagens borgmästarval i London. Han säger att han vill göra London till en "ledstjärna" för islam, och han har därmed stora möjligheter att återigen ta över ämbetet han hade i 8 år.

De 200.000 judar som kallar London sitt hem är inte glada över Livingstones ökande popularitet och flera judiska medlemmar av parlamentet har gått i direkt kamp mot hans kandidatur.

Uppdatering: Konservative Boris Johnson återvaldes som borgmästare i London.

5 Kommentarer:

Knute sa...

En femårig har været det yngste offer for tvangsægteskab i Storbritannien det seneste år.

Flere end 1.500 britiske kvinder, herunder 400 mindreårige, blev sidste år tvunget til at gifte sig mod deres vilje.

Tvangsgift som 13-årig - mor som 14-årig.

100.000 omskæringer

Ifølge tal fra The Sunday Times er op mod 100.000 kvinder i Storbritannien blevet udsat for den brutale praksis. Tilsvarende har politiet i sager om tvangsægteskab ofte mulighed for at rejse anklage for kidnapning, vold eller voldtægt, men det sker næsten ikke.

»Det egentlige problem er tolkningen af multikulturalisme. I mange år har der været en accept af forskellig praksis, som betyder, at enhver form for kritik bliver betragtet som racisme, men ingen ville betænke sig ved at råbe op, hvis det var en hvid pige, som blev giftet væk som 13-årig.«

»Desværre synes problemet at være blevet værre, fordi vi ikke tør tale åbent om det.«

http://jp.dk/morgenavisen/maudland/article2762575.ece?ncc=1

Knute sa...

Cheat genital mutilation ban by going abroad: British Muslim leader caught on camera advocating female circumcision

A British Muslim leader has been caught on camera advocating female genital mutilation.

Mohammed Abdul, the Imam of a Bristol mosque, was filmed urging a follower to take women and girls abroad so they can be circumcised legally.

The practise was banned by law in 2003, and it's illegal to help or encourage anyone to carry out the barbaric procedure overseas.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2136907/Genital-mutilation-British-muslim-leader-caught-camera-advocating-female-circumcision.html#ixzz1tcGfMurO

Knute sa...

Ökning av polygami bland Storbritanniens muslimer:

"Man kan ju gissa på att några imamer i moskéerna uppmanar de muslimska männen att ta flera fruar för att därigenom få flera barn. Islam lägger ju an på att erövra den politiska makten i Europa med sina många barn, uppfostrade i Koranens bud om att bekämpa oss otrogna."

http://everykindapeople.blogspot.se/2011/09/ovantad-okning-av-polygami-bland.html

Superdad håller kursen:

64-årig man från de förenade arabemiraten – UAE – har 15 fruar & 93 barn!

"Vi har tidligere fortalt lidt om denne supermuslim. Første gang i 2007 hvor han kun havde 78 børn. Anden gang i 2010 var tallet steget til 88 børn. Nu er så taget på bryllupsrejse, men sin nye 19 årig kone. Nr. 94 skulle efter sigende være på vej. Man må sige at han arbejder målrettet mod sit mål som er 100 børn – “We try to make baby 6 times in a day“. Lidt hovedregning siger jo også at hans (føde)koner i gennemsnit producerer 2-3 børn om året – så 100 børn i 2015 er absolut muligt – go go go go…"

http://hodja.wordpress.com/2012/05/03/superdad-holder-kursen/

Knute sa...

Varför Islam är det största hotet mot frihet

Geert Wilders har skrivit en ny bok, "Marked For Death". Från bloggen MXp:

"Jag har skrivit min bok eftersom jag inte är en defaitist. Västvärlden kan besegra totalitärt islam precis som det besegrat nazismen och kommunismen i det förflutna.

För att besegra islam så måste vi göra fyra saker.

Den första och viktigaste är att tala sanning alltid och överallt även om islam. Liksom amerikanerna är människorna i Nederländerna och andra europeiska länder i desperat behov av ett First Amendment.

För det andra måste vi tro på överlägsenheten av våra västerländska värderingar. Om vi inte tror på våra egna västerländska värderingar, kommer vi inte vara beredda att försvara dem.

För det tredje måste vi stoppa islamiseringen av våra samhällen genom att begränsa invandringen från islamiska länder, och utvisa dem som bryter våra lagar och begår våld. Om du respekterar våra lagar är du välkommen att stanna; om du inte gör det hör du inte hemma här och vi kommer att skicka iväg dig med din packning.

Och för det fjärde måste vi förstärka vår nationella identitet. Nationalstaten ger självstyre och självbestämmande. Denna insikt ledde sionisterna att etablera Israel som judarnas hemland.

Israel är faktiskt en livsviktig utpost för västerländsk civilisation. Det är därför islam kräver av sina trogna att hata den judiska staten och att se på dess förstörelse som en nödvändighet. Det är vår plikt att stå med Israel.

Det mäktiga OIC, Organisation of Islamic Conference, är en internationell organisation av 57 muslimska länder, de flesta av dem barbariska tyrannier.

Detta OIC utgör det största röstblocket i FN. Det hade kritiserat det faktum att nederländska domare hade friat mig från alla anklagelser i min rättegång.

Tyvärr har tidigare holländska regeringar - såsom regeringar på andra håll i Europa - signerat bort en betydande del av vår egen suveränitet till EU, Europeiska unionen, en överstatlig institution som drivs av icke-valda och odemokratiska byråkrater.

EU styr våra gränser och bestämmer över flertalet invandringsregler.

http://missionxp.webblogg.se/2012/may/geert-wilders-varfor-islam-ar-det-storsta-h.html

Knute sa...

The truth about polygamy:

A special investigation into how Muslim men are exploiting the benefits system in the UK.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2041244/Polygamy-Investigation-Muslim-men-exploit-UK-benefits-system.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.