16 maj 2012

På tal om Reinfeldts uttalande om etniska svenskar: Sanningssägare är illa tålda...

Samer? Då går etnicitet an... Två unga kvinnor blev förra året våldtagna under Jokkmokks marknad. Stora rubriker - det var inte de vanliga förövarna den här gången.

Våldet mot kvinnor ökar, inte minst som sexuellt våld. Förövarna blir allt yngre och gruppvåldtäkterna ökar. Även män våldtas i en ökad omfattning. Detta är något nytt för Sverige. Här har aldrig tidigare förekommit gruppvåldtäkt som initiationsrit, eller ens hedersmord.

Det finns imamer som predikar att västerländska flickor inte förtjänar respekt. Den som inte har tillräckligt med tyg på sig får skylla sig själv om hon våldtas. En dansk imam förklarade att det är mindre allvarligt att våldta en dansk flicka än en muslimsk flicka, eftersom de danska flickorna inte är jungfrur.

Antalet anmälda våldtäkter i Sverige var förra året 6509. I länder med ungefär samma befolkningsmängd bara några hundra. En social bomb hotar.

I likhet med Lars Vilks rondellhund står Reinfeldt vid ett vägskäl:

"Vill han vara en del av framtiden eller kommer han att klänga sig fast vid det förflutna? En konsekvens av fortsatt invandring kommer att bli de så kallade borgerligas exit från regeringsmakten. Svenskarna accepterar inte i det oändliga politiker som ger bort landet i bitar."

Tidigare verkade Sveriges statsminister vara totalt förblindad av sitt personliga hat mot Sverigedemokraterna, men nu har han gudskelov tagit sitt förnuft till fånga och erkänner indirekt att det är ett problem att den svenska urbefolkningen tvingas försörja ett allt större antal invandrade arbetslösa:

"Om man tittar på etniska svenskar mitt i livet så har vi mycket låg arbetslöshet," säger Reinfeldt.

Sosseledaren Löfven dök genast upp och antydde att det skulle vara rasistiskt att använda ordet etnisk. Han är väl mån om att hans nya kärnväljare som vandrat in från den islamiska världen ska betraktas som svenskar.

Frågan är om de gör det själva. Det finns gott om exempel på hur integrationsinsatser läggs i ruiner av svenskfientliga och demokratihatande islamiska organisationer, därtill ofta avlönade av stat och kommun!

Även om sossarna hade valt en lika snygg och trevlig partiledare som sverigedemokraten Åkesson, skulle det inte ändrat på det faktum att socialistiskt vanstyre har varit utmärkande för Sverige, landet med världens bästa utgångsläge efter andra världskriget.

Sedan flera årtionden har invandringen varit en börda för samhällsekonomin. Men inte ser sociologer, socionomer, sossepolitiker osv. någon koppling till sämre välfärd och höjd pensionsålder, nej de skyller på borgarnas privatiseringsiver.

Sossepropagandan handlar förstås inte bara om invandringen; till exempel var Dagens Nyheters skandalartiklar om det privata vårdbolaget Carema bara ljug för att bevisa att "sådan är kapitalismen". Kommunistjournalisterna i Sveriges Television hängde förstås på och visade en nidbild av statsministern endast iklädd en blöja.

Kommunerna är listiga och vill inte ha de tyngsta och mest personalkrävande vårdtagarna. Dessutom är kommunernas byråkrati och administration mycket dyrare än de privata aktörernas.

19 Kommentarer:

Anonym sa...

Det där var ju helt en egen tolkning. Han sa vad du citerade inte mer, inte mindre.

Knute sa...

Förlåt, jag glömde att det råder tankeförbud eftersom till och med den enklaste matematik påstås leda till rasism. Reinfeldt konstaterar att arbetslösheten är låg bland svenskar, men han måste spela dum och låta bli att dra den logiska slutsatsen att de försörjer arbetslösa invandrare.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Snälla anonym, låt bli personangrepp om du vill se din kommentar publicerad.

Du skriver: "Nu är det så att kostnaderna för skola och barnomsorg när det gäller invandrare finns inte. De går redigt med plus redan från början till skillnad från de som föds här."

Det beror på vilka invandrare som avses. Under senare år har de flesta som kommit från islamiska länder bristande kvalifikationer för den svenska arbetsmarknaden.

För ett par år sedan avslöjades att 53 procent av nyanlända invandrare till Borlänge är analfabeter. Förmodligen skiljer sig inte siffrorna nämnvärt på andra orter.

http://www.dalademokraten.se/Templates/pages/news.aspx?id=50845&epslanguage=sv

Det finns en massa arbetslösa svenskar också, på grund av konkurrensen om de okvalificerade jobben.

Knute sa...

Kommunen betalar lönen för muslimska extremister som motarbetar integrationen:

Skal lære unge at klare sig i Danmark - i fritiden forbander de danskerne

Flere års integrationsindsats blandt de hårdt belastede unge i indvandrermiljøerne på Nørrebro i København risikerer nu at blive lagt i ruiner.
Mens Københavns Kommune hver måned betaler deres løn, lever flere af de ansatte i ungdomsklubberne angiveligt et dobbeltliv.

Èt, hvor de over for myndighederne fremstiller sig selv som forbilleder for unge indvandrere, der har problemer med integrationen.

Og ét, hvor de aktivt modarbejder enhver form for integration som medlemmer af den danskerfjendske og demokrati-hadende organisation Hitzb-ut-Tahrir.

http://www.bt.dk/nyheder/ekstremister-forfoerer-belastede-unge

Anonym sa...

Såg nyss UG på ettan varför i he*****
ska jag måsta lägga mina skatte pengar på
en relion jag inte tror på samt som till stora
delar är olaglig enl. svensk lag
(det här har man ju vetat länge skönt det
äntligen kommer fram)

Ev sa...

I morgon är det syttende maj, Norges nationaldag, och på SVT intervjuades rektorn på en norsk skola, som berättade att 70 % av eleverna inte är etniskt norska.

Han fick använda ordet etnisk, men inte Reinfeldt. Ett helt normalt ord, men inte i Sverige.

Knute sa...

Anders Foghs rollmodell blev extremist

Juridikstudenten Yonas Kiros med rötter i Eritrea blev år 2006 framhävd av Danmarks statsminister som en rollmodell. I dag är han medlem af Hitzb ut-Tahrir.

http://www.bt.dk/danmark/anders-foghs-rollemodel-blev-ekstremist

Knute sa...

Undercover Mosque - minst sagt skrämmande

Med dold kamera i moskéer filmades brittiska imamer när de gjorde följande uttalanden:

Vi kan inte acceptera icke-muslimska lagar. Det är vi som ska styra de andra.

Den som lämnar islam ska korsfästas och blöda till döds under tre dagar.

Allah har skapat kvinnan intellektuellt bristfällig. Två kvinnliga vittnen motsvarar ett manligt vittne.

Islams hjälte är den som halshögg en brittisk soldat i Afghanistan.

Ni måste bomba indiska företag och judarna ska ni döda fysiskt.

En armé av muslimer kommer att kämpa mot icke-muslimer i England.

Muhammed rekommenderade äktenskap med flickor som ännu inte kommit i puberteten.

Muslimer ska inte integreras i det brittiska samhället.

Den brittiska regeringen och demokratin ska krossas.

När tiden är inne ska vi ta makten utan att döda dem som inte motsätter sig.

Vi lever som en stat inom staten tills vi tar över.

När en flicka blir tio år ska hon tvingas att bära hijab, och motsätter hon sig ska vi slå henne.

Människor som inte kommer moskén för att be ska straffas, och om de inte bättrar sig ska de dödas.

Homosexuella ska dödas genom att knuffas ner från ett berg.

http://en.wikipedia.org/wiki/Undercover_Mosque

Knute sa...

Inte förrän SVT inte längre har råd att producera artisttävlingen ”The X Factor” kommer folk att reagera, eller?

"Efter aprils afsløringer om, at fagforeningerne ville uddanne 150.000 mand til at holde øje med folks holdninger i indvandringsspørgsmål, at somalier er overrepræsenterede med 400% i voldtægtssager og i stort set står for samtlige overfaldsvoldtægter, samt at det just er kommet frem, at pensionspengene ikke længere rækker til, således at folk, der har sparet i egne og virksomhedernes pensionskasser hele livet, nu ikke får mere end en pensionist, der aldrig har arbejdet (pyramidespillet er kollapset med andre ord), så har folk fået nok. Om 10 år har man anarki i Sverige, hvis ikke der sker noget drastisk. I England er der nok endnu kortere til denne tilstand."

http://eticha.dk/news/oproret-narmer-sig/

Knute sa...

Det hjälper inte att hälla några miljarder i utbildningarna och släppa in fler icke-västerlänningar - det måste tas viktiga beslut innan allt förstörs.

Användbar lärdom och vetande är det enda vi kan satsa på när vi ska byta oss till vad vi inte har i detta land.

Den dag då bara hälften av skolbarnen kan läsa är vi verkligen ute på tunn is.

http://danmark.wordpress.com/2012/05/16/det-hjaelper-ikke-at-haelde-nogle-milliarder-i-uddannelserne-og-lukke-flere-ikke-vestlige-ind-der-traeffes-beslutninger-og-skaeres-hardt-igennem-inden-alt-er-odelagt/

Knute sa...

Sverige tar emot flest somalier i Europa

Merit Wager skriver:

När svenska folket till fullo upptäcker att ordet ”asyl” också kan omfatta både ”försörjningsinvandring” och ”bedrägeriinvandring” kommer asylbegreppet att ha mist både betydelse och respekt.

Det faktum att flykting- och asylbegreppen urholkats kan enbart skylls på politikerna som låtit detta ske.

http://meritwager.wordpress.com/2012/05/14/tidningen-riksdag-departement-sverige-tar-emot-flest-somalier-i-europa/

asdf sa...

Jag hatar moderater, och ändå kommer rösta på sossarna, bara p.g.a dem inte säljer våra monopol som t. ex apotek. Men den här gången jag är glad att höra sanningen från toppnivå.
---
http://www.youtube.com/watch/?v=SbMnA3uO9As
också värt att kolla.

asdf sa...

tack så mycket för bild på mohhamed

Knute sa...

asdf: apropå till din länk till en video om Belgistan:

Muslim No-Go Areas Are Now Tourist Attractions In Belgium.

Isn't Muslim immigration great? Now we don't need to go to Africa or South America to have dangerous adventure holidays! We can do it right in the heart of Europe! Wunderbar!

http://islamversuseurope.blogspot.com/2012/05/muslim-no-go-areas-are-now-tourist.html

Knute sa...

Englands fredliga och civiliserade "asiater" vill inte längre finna sig i att slås ihop med muslimer.

"Selv om medierne derovre er noget mere omhyggelige med at omtale den enorme og stærkt stigende kriminalitet end vore egne, så slår det aldrig fejl, at udøverne heraf omtales som ‘asians’.

Selv om alle – alle uden undtagelse – ved liiige præcist, hvorfra i Asien de kommer. For Englands indere, kinesere, vietnamesere, japanere, koreanere og thai’er er jo akkurat lige så fredsommelige, skikkelige og flittige samfundsborgere som vore egne.

Oven i købet er udtrykket ‘asians’ misvisende, idet afrikanere af en vis konfession ikke er omfattet. Og de udgør nok deres del af gerningsmændende, skulle vi mene…"

http://hodja.wordpress.com/2012/05/17/det-var-daeleme-pa-tide-2/

Knute sa...

Enligt den egendomliga svenska författaren Carina Rydberg har de vita ingen rätt att smitta de bruna med sina genetiska defekter, till exempel att inte tåla solen. Det är således en stor olycka att rycka upp raserna från deras naturliga livsmiljöer.

http://monokultur.dk/?p=8733

Knute sa...

Det sker ett mord var 1,5 dag i Sverige, medan det i Danmark sker ett mord var 8,2 dag.

Reinfeldt i Malmø:

“Vi ser nu for første gang i Sverige i mange generationer, problemer der ikke har nogen løsning. Det er vi ikke vant til, vi har ingen historisk erfaring med tilbageskridt, det er derfor jeg lyder som en filosof, skønt jeg langtfra er nogen.”

http://snaphanen.dk/2012/05/30/ga-hjem-og-vug-266b/

Verddeviessu sa...

Två sameflickor blev våldtagna förra året. Det är dock inte etniciteten som skall ha betydelse utan våldsgärningen. Beklagligtvis har det öppnats två stödsidor på facebook för våldtäktsmännen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.