19 maj 2012

Vilken "judeskola", herregud!

Jag antar att svenskarna också talar om "judeskola" med samma innebörd som på danska. Jag har medvetet satt ordet i titeln i hopp om att muselmännen, som ju älskar alla människor, ser det.

Journalisten som svensk TV har anställt för att köra debattprogrammet om diverse ämnen, bör få sparken så snabbt som möjligt. Hon är helt olämplig för det programmet! Hon ska vara ordstyrare, men det klarar hon inte. Hon kan inte ens styra sig själv.

Senast gällde det en diskussion om programmet Gransknings studie av imamernas uttalanden om kvinnors situation i islam. Vågorna gick mycket högt, för - som vi alla vet - ropar och skriker ofta araber i munnen på varandra för full volym utan minsta debattkultur.

(Samma uppförande har jag en gång upplevt i dansk TV angående organisationen BRIS, men där var det en strategi: Mediet var som vanligt inställt på att vänsterflygeln skulle höras och borgarflygelns yttranden kvävas: när en icke-socialist regelrätt fick ordet talade Tine Bryld i munnen på vederbörande, så att allt blev obegripligt för tittarna.
Och en liknande taktik upplevde jag under ett "kyrkomöte", där en schäferhund tydligen skällde på impuls från sin ägare under tal som hon inte tyckte om. Det finns många sätt att bedriva politik på!)

På tal om hemliga kameror i moskéerna:

År 2001 avslöjades i en TV-film att svenska imamer anvisade mödrar var de kunde få sina döttrar omskurna. I filmen såg man en liten svart flicka på 2-3 år bli omskuren. Till och med utan bedövning! Barnet skrek i högan sky. Det var äckligt att se. Rena tortyren för både barnet och tittarna.

Gamla kvinnor kommer från Afrika till Sverige för att omskära flickebarn. De har ingen utbildning, och operationen är livsfarlig.
Sverige skryter om att ha ett förbud mot kvinnlig omskärelse med straff på upp till 10 års fängelse. Men det har aldrig hänt att någon blivit anmäld. Vilket hyckleri!

7 Kommentarer:

Knute sa...

Varken i Sverige eller Danmark har jag hört judeskola/jødeskole användas om situationer då folk pratar i munnen på varandra.

En sökning på Google gav detta:

"Udtrykket 'her er støj som i en jødeskole' må referere til en forestilling om, at jøder talte højt og meget, måske fordi de talte et sprog, danskerne ikke forstod og derfor ikke behøvede at tale sagte."

http://www.24.dk/group/dum/forum/thread/70542

Det kan också syfta på att "det finns lika många judiska åsikter som det finns judar", ett argument mot antisemitiska konspirationsteorier.

gäster sa...

Efter Uppdrag gransknings avslöjande om imamerna har SVT begärt polisskydd mot Fredens Religion™

Anonym sa...

Höjden av hyckleri är väl ändå att stora delar av samhället stödjer tanken på könsstympning av pojkar men ojar sig inför könsstympning av flickor.
/AG

Anonym sa...

Anonym/AG
Detta är inte alls höjden av hyckleri. Det är stor skillnad på dessa typer av omskärelse. I flickornas fall skär man (utan bedövning) bort klitoris och delar av vulva och blygdläpparna. Detta leder till att kvinnorna inte kan få klitorisorgasm, har svårigheter att genomföra samlag, kanske har smärtor och infektioner i underlivet hela livet och framförallt kommer att få svårigheter att föda barn på grund av den trånga öppningen och all ärrvävnad. Det kan liknas vid att skära av hela mannens penis och stora delar av pungen på mannen.Den manliga omskärelsen går inte alls till på detta sätt.
När det gäller omskärelse av pojkar så skär man bort delar av förhuden. Detta görs också av medicinska skäl på pojkar med för trång förhud och ger inga negativa följdverkningar att döma av den medicinska litteraturen. Effekten av en sådan manlig omskärelse kan också uppnås om mannen har sin förhud tillbakadragen för jämnan. Inte heller detta har några negativa följdverkningar, varken för sexuell lust, njutning, orgasm, smärtor, infektioner etc.. AG: Försök vara lite mera omdömesgill och tappa inte huvudet.
/SB

Ann-Marie sa...

Faktum kvarstår, varför skära bort något över huvud taget?! Vare sig flickor eller pojkar? Det är något som man i vuxen ålder ska bestämma i så fall. Inte för att det råkar stå i någon gammal mossig bok.

Anonym sa...

Ann-Marie
Jag kan hålla med dig om detta. Jag är varken omskuren eller jude. Men trots detta måste man kunna se skillnad på det ena och det andra. Om effekterna av manlig omskärelse i stort sett uppnås genom att man har förhuden kontinuerligt tillbakadragen (en del icke-judiska män har det så) så är väl detta inte jämförbart med kvinnlig omskärelse, som är ett avskyvärt stympande ingrepp med oerhörda konsekvenser för både kvinnan och de barn hon eventuellt föder.
Istället har den manliga omskärelsen en central religiös symbolisk betydelse för judarna - som ett tecken på "Guds folk". Och jag därför har inga som helst svårigheter med att låta judarna själva bestämma detta. Det har de skött i hundratals år utan några större klagomål från den egna befolkningen. Tror du att svenska staten och Bengt Westerberg har en högre moral och vill de judiska pojkarna mera väl än judarna själva ? Det gör inte jag.
/SB

Fred_Nu sa...

Om 2% av Amerikas befolkning (judar) lyckades tvinga omskärelse på ca 55% av icke judar, då har man ett problem!
Det kallas minoritetens diktatur!
Likt mycket annan framgång som yttrar sig i form av kompensation, så har judarnas succe inte skett fredligt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.