27 maj 2012

Welkom bij Holland

Amsterdam  (Sharia4Holland) var  mötesplats i går för en bunt muslimska ledare från andra europeiska länder  och det är uppenbart att de som kommer på besök inte har mycket till övers för värdlandet.
Den holländska Telegraaf har en artikel och en video med en av de brittiska muslimerna, Abu Abdullah al-Britani, som säger att "Holland är ett smutsigt och fult land".

Landet välkomnar också representanten från Islam4Belgium, Fouad Belkacem, som nyligen dömts till 2 års fängelse. Han har ännu inte arresterats utan tillåts vara talare vid mötet.  En holländsk minister hade faktiskt mod att säga att  Belkacem borde packa väskorna och dra till Marocko.
Men det är lönlöst. Det är som den lille holländske gossen som stoppar fingret i hålet när dammen håller på att rämna.
En gång i världen hade varje land rätt att bestämma vem som fick komma in i landet eller inte. Nu, enligt EU:s regler måste varje land acceptera  passinnehavare  från andra EU-länder.  Det spelar ingen roll hur destruktiva de än är.

11 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Hade det inte varit för dom generösa bidragen i Europa så hade vi alla kanske sluppit patrasket.

Errbe sa...

Ann-Marie !

Med säkerhet ! ! !

Steve sa...

Muslimerna terroriseras mycket mer av er västerlänningar än ni förstår! Nu har McDonalds börjat ge bort en leksak som en del av Happy Meal: En blå super-hero. Och runt basen, i små cirklar, står det flera gånger ”Muhammad”. Ohyggligt!
- Ni kan se själva på den arabiska nyhets-sajten Kermalkom.com !
- ”High time to take to the streets and set a few cars on fire in protest” säger en kommentator, som verkligen har förstått vad det handlar om !
- (Kan inte arabiska? Försök här då, för text. Men Kermalkom för bilden!)

Steve sa...

Muslim slavery in the center of Europe, skriver Pravda.ru om. Byn Karavlasi, 140 km norr om Sarajevo. En nu 19-årig flicka, som hållits som slav i åtta år, sedan hennes tyskfödda mor lämnat byn.
Flickan tvingades dra en vagn, och piskades som en häst. Fick äta grismat. Våldtogs.
Det är Pravda som rapporterar. Men det kan ju dessvärre vara helt sant.

Steve sa...

En docent och forskare vid Karolinska Institutet (ni vet, de som delar ut nobelpriset i medicin) blev arg på sin fru, som han menade varit otrogen, och åt upp hennes läppar.
”Hon har mycket allvarliga skador; läkarna kan ännu inte säga om hon kommer att bli bra igen”, sade en talesman.
”Det hela var en hederssak. Forskaren tycks inte ångra någonting”, sade en källa.
Det lär ha stått lite om det i både Expressen och Aftonbladet, men på deras hemsida på nätet hittar man ingenting.
Daily Mail (UK) har en artikel som man hittar här.
Vem det var? Ah, den detaljen hittar man bara på en blogg, Axpixlat. Hodjattallah Rabbani, född 1960, från Bagarmossen. Eller från Persien. ”Behöver tolk", står det.
En del landsortsblad har en liten text från TT, men storstadstidningarna har såvitt jag kan se hittills inte brytt sig om den här rätt triviala affären.

Steve sa...

Ett Stockholms-blad har i alla fall skrivit: ”Man cut off wife's lips and ate them"
The Local, 30/5. I går.
Men det är som sagt en ren kuriositet, detta. ”Woman suspected of biting partner’s penis” är en länk.
Rabbani är inte muslim, säger en kommentator, utan har den gamla persiska religionen.

Steve sa...

En del nytt om de uppätna läpparna på Karolinska, nja, Bagarmossen, på bloggen The Right Scoop. ”Most people are leaving out that this is a Islamic crime”, säger man.

Berit sa...

Kanibalism är väl också en kultur som vi måste respektera? Eller?

Ann-Marie sa...

Hur kan man vara framstående forskare på Karolinska och behöva persisk tolk?! Någon påstod att "forskaren" kom till Sverige 1990, alltså över 20 år i landet och behöver tolk? Ganska patetiskt faktiskt.....

Steve sa...

Swedenconfidential har mer information, inkl länkar. Att docenten åt upp läpparna motiverar han tydligen med att de inte skulle kunna sys tillbaka.
- Det för mig intressantaste är medias likgiltighet. Exv DN och SvD lägger in en liten text på nätet, så att det finns med för den som söker rätt, men det kommer inte på ’förstasidan’ på nätet, eller på papper. ”Det finns, men syns inte." (Rätt?)
- AB och Expressen har varit lite bättre här.
- Swedenconfidential, alltså.

Steve sa...

Och en student från Kenya på Morgan State University, Maryland, har mördat sin rumskamrat och sedan ätit upp delar av hans hjärna, och hela hans hjärta. Sedan slängde han de flesta av resterna i en soplåda bakom en kyrka i Joppatowne. (Huffington Post, 31/5)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.