22 juni 2012

Air Force One Efter att ha kört över Kongressen och rammat igenom amnesti för hundratusentals illegala invandrare, fattas det  inte mycket för att officiellt ge fullvärdig amnesti till alla olagliga välfärdskolonister så att  Obama tillskansar sig röster från alla Hispanics.

Dags att döpa om presidentens flygplan.

4 Kommentarer:

Steve sa...

Inget gafflande: Obama skulle tala inför NALEO, the National Association of Latino Elected Officials, i Orlando, FL.
Men innan han kom in på scenen, sades det till att alla gafflar måste samlas in först.
Knivarna var borta redan från början.
Minsann. Farliga hispanics? (Politico 22 juni)

Olli Rein sa...

Bra jobbat Berit! Här har alla drabbats av huvudvärk och en massa andra åkommor idag. Ingen kommer någonsin att förstå din komiska ådra en sån här skitdag.

Berit sa...

Var det en alltför glad midsommar?

Olli Rein sa...

Nja inte jag, jag har fått en skiten sommarförkylning, du vet en sån där som aldrig bryter ut ordentligt och tar lång tid att gå över.
Ungefär samma skit som den våldgästning vi numera upplever. Skulle faktiskt föredra inbördeskrig då de sällan bli riktigt långvariga. Ett tillstånd där en gammal svensk låginkomsttagarfamilj jämförs med en nysvensk somalisk kvinna med tre barn som uppbär bidrag på ca 35 000 kronor, som med råge slår folk med med medianlön i Sverige. Jag vet inte om medianlön är något använt mått i Amerika och då särskilt USA. Men det betyder att det är den nivå, där 50 % tjänar mindre och 50 % mer än mediannivån. 2009 var den svenska medianlönen före skatt 24 900kr/månad, senare statistik har jag inte hittat På bidragen dras ingen skatt, men på låga pensioner ner till 5-6 000 kronor dras det skatt. Då kallas pensionen uppskjuten lön.
Så det är inte konstigt att svenska låginkomsttagare är förbannade, och att invandrarna särskilt muslimska araber inte tycker att det är nödvändigt att arbeta i Sverige. Det konstiga är att inbördeskriget inte har börjat än. Svenskarna är svårstartade, men när de kommit igång så är dom svårstoppade, särskilt sedan Sverige i stort sett har avskaffat sinkrigsmakt.
http://www.youtube.com/watch?v=7S9-J1RGMj0&feature=player_embedded

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.