01 juni 2012

Amning i marschkängor

Ett foto av soldater i tjänst, klädda i uniform medan de ammar sina barn, har orsakat global debatt. Två mammor, båda i aktiv tjänst vid en Air Force Base.


Bilden har väckt en uppsjö av åsikter alltifrån supportrar som säger att amning är en "grundläggande rättighet", till andra som jämfört det med "att urinera offentligt i uniform".
En grupp som framhåller vikten av amning, Mom2Mom Breastfeeding Support Group, har publicerat bilden med budskapet att "starka kvinnor ammar sina barn ", men från militärt håll säger man att en US.uniform inte får utnyttjas i reklamsyfte och att man inte visar sig offentligt med skjortan uppknäppt och brösten synliga. Det bryter mot uniformsreglerna.

3 Kommentarer:

Joern sa...

Netop det skal vi lære.

Løgnen bestemmer for en tid. Det vil ikke vare ved. En dag vil svensken sætte sig imod, som den dejlige kæmpe han er.

'Dansen på Sunnanö'
'Maj på Malö'
'I Roslagens famn'
& ikke mindst
'Min älskling du är som en ros'

De er evige, som du, vidunderskønne svenska.

Måske to generationer skal der til for at nå til en som er stærk nok.

DET VIL SKE! Jeg lover dig det!

Med kærligste hilsner
Joern Vig, Danmark

Anonym sa...

FRÅN BRÖSTFRONTEN TILL TROSFRONTEN

Gamla och Nya Testamentet har fått efterföljare.

”Könspolitiska nyckeltexter” heter en genusbibel i två band, som i år getts ut av Makadam Förlag och som hade ”releasefest” i Stockholm d. 13/2.

För den rätta textuttolkningen står i form av ”kommentatorer” en utvald samling svenska genuspredikanter: till exempel Pia Laskar, David Tjeder, Yvonne Hirdman, Roger Klinth, Tiina Rosenberg osv. – och till och med en och annan utanför den innersta troskretsen mindre känd genusguru. Här

http://nyckeltexter.se/volym-2/

nämns till exempel en viss HELENA HILL. Vem kan det vara?

Jag spårar henne lätt till ett nummer av Södermalmsnytt (2012-02-25), där hon i sin egenskap av lektor i genusvetenskap och expert på socialkonstruktivistisk förskolepedagogik förklarar nödvändigheten av könsneutrala dagis: ”Detta kräver läroplanen [Storebror Staten] av alla dagis: Förskolan ska motverka traditionella könsmönster och könsroller.”

http://www.direktpress.se/sodermalmsnytt/Nyheter/Genus---varfor-sa-provocerande/

Den ovannämnde ROGER KLINTH kanske inte heller alla känner till? Här kan ni läsa närmare om hans gärning i genusvansinnets tjänst:

http://tanjabergkvist.wordpress.com/2011/08/18/genusdocent-om-genuskritik-i-corren-”surrealistiskt”-och-lite-om-insynsradet/

/ Info

Knute sa...

Ja, Joern, kanske ett exempel att följa...

"Vi må som som folk, ikke som stat, alliere os med de to nationer, der kan præstere dette. Måske bliver vi ikke stærke nok før om cirka to generationer, da to generationer er ødelagte i Norden. Derfor må vi oplære vore børn til at dette netop er vejen. De to nationer er Israel og USA."

http://danmark.wordpress.com/2012/06/01/der-er-hvad-vi-skal/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.