14 juni 2012

Danmarks första minaret blir 20 meter hög‏

"Vad kommer Frank Jensen göra den dagen man ändå börjar kalla till bön med en högtalare från tornet? Han kommer förmodligen göra som man gjorde i Oslo: ingenting." Ole Gerstrøm

Enligt överborgmästare Frank Jensen (S) är det just på grund av att minareten inte kommer att orsaka betydande olägenheter för omgivningen - inte heller buller - som det ges dispens från lokalplanens krav på att byggnaden högst får vara 12 meter hög.

"Situationen skulle vara annorlunda om det kallades till bön, och för mig är det viktigaste att Köpenhamns muslimer får bygga moskén och minareten, så att de kan utöva sin religion i vackra omgivningar."

Bild: Sänk volymen på minaret-högtalarna!

4 Kommentarer:

Knute sa...

Danmarks statsminister Thorning pressar på för turkiskt EU-medlemskap‏

Thorning er på lynvisit i Tyrkiet for at møde Tyrkiets premierminister, Recep Tayyip Erdogan, og landets præsident, Abdullah Gül.

"Socialdemokraternes holdning har været den samme igennem rigtig mange år, og det er, at vi støtter et tyrkisk medlemskab af EU."

Samtidig har Erdogan meddelt, at han ikke ønsker at forhandle med det cypriotiske formandskab, som tager over efter Danmark.

http://www.information.dk/telegram/303453

Ann-Marie sa...

Nya seder och bruk bara, dom gamla var ju så töntiga!

Anonym sa...

Appropå ingenting: jag tycker det är dags att ändra länens beteckning i sverige.från skåne ,jämtland.bohuslän.o.s.v vi döper om sveriges län
till somalia.irak.iran.syrien.o.s.v sen har vi
ett mini världskrig där vi verkligen tar död på sverige o svenskheten d.v.s ärlighet.medmänsklighet o hopp
/GP

Anonym sa...

GP ,det är just din falska medmänsklighet som lockar hit muslimer!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.