17 juni 2012

Det storslagna finns i Kina

Här är är ett tydligt meddelande från Obama-administrationen, via Joe Biden, levererat till USAs guvernörer."Om jag skulle binda för ögonen på amerikaner och ta dem till några  flygplatser eller hamnar i Kina, och sedan till en av era städer och frågar dem vilken som är i Kina och vilken som är i Amerika  skulle de flesta amerikaner  säga, "Det stora och fantastiska är i Amerika.  Men så är det inte!

Democrats har aldrig drivit valkampanjer genom att tala om vilka de verkligen är. De avslöjar aldrig sin agenda om en enormt stor, allt överskuggande-regering och "vi-vet-bättre-än-du-hur-du-ska-leva-ditt-liv".  Istället drar dessa stora Lurendrejare fram den gamla "moderata" masken, och döljer sina extrema liberala intentioner till efter valet. Obama vann presidentposten 2008 genom att låtsas att han var en moderat.

För att bli omvald, har Obama emellertid nu lättat på alla bromsar och går modigt dit ingen Democrat har gått förut. Obama har i stort sett sagt, "Låt det bära eller brista. Jag kommer inte att klä ut mig till moderat. Jag kommer att driva kampanjen som en fullskalig anti-kapitalist, anti-konstitutionell, progressiv / socialist."

.. Jag säger det igen: Obama förstör avsiktligt USA: s ekonomi.  Det är med stolthet, som han är välfärds-och-matkupong-president.
Obama anser att Konstitutionen och kapitalism är orättvisa och måste ersättas med social rättvisa.
Presidentens tydliga, aggressiva angrepp på vem vi är som nation är utan motstycke. Obama har dragit en linje i sanden och förkunnar att detta är krig:  - de som drar vagnen gentemot de som bara sitter i och åker - svarta mot vita - de som hyser förakt för USA gentemot de som älskar landet!

Jag talar inte om en utländsk diktator som hamrar med sin sko i FN och skriker, "Vi kommer att begrava dig!" Den som avser att avsätta Amerika som världens supermakt är den nuvarande presidenten i USA, Barack Hussein Obama.

(Lloyd Marcus)

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Istället för att alltid skriva om spjutkastaren
OBABAMA
Skriv om detta istället;
Publicerat den 17 juni 2012 kl 10:55 ++ FRIA TIDER
USA:s president George W. Bush försäkrade 2003 den brittiske premiärministern Tony Blair att han skulle göra sig av med den dåvarande brittiske oppositionsledaren Iain Duncan Smith, ifall denne inte gick med på att stödja ett brittiskt krigsinträde i Irak. Detta avslöjas nu av en nära medarbetare till Tony Blair.
Gilla artikeln på Facebook
Dela/Skriv ut

Share on facebook Share on email Share on twitter More Sharing Services 0

Mer om krigshets

Tårar och massvåldtäkter
TV4 mot Iran
Aftonbladet mot Syrien

I sin memoarbok ger Alastair Campbell, premiärministerns dåvarande kommunikationschef, häpnadsväckande uppgifter om de påtryckningar som föregick det brittisk-amerikanska anfallet mot Irak 2003.

Under 2003 byggde USA och de internationella massmedierna upp en intensiv krighets mot Irak, baserad på grundlösa anklagelser om massförstörelsevapen och kopplingar till terroristdåd. Men den brittiska allmänheten hade en god aning för vad som var i görningen och det såg därför ut som om Tory-partiet, som då var i opposition, skulle ha kunnat komma till makten bara genom att vägra stödja regeringens krigsplaner. Även inom Tony Blairs regering var man förtvivlad över krigsplanerna – utrikesministern Jack Straw bad förgäves Tony Blair om att begränsa den brittiska insatsen till humanitär hjälp efter den förestående amerikanska invasionen. I denna situationen var det avgörande för USA och ”krigspartiet” kring Tony Blair att även Tories stödde krigsplanerna. Med Tories stöd kunde man undvika att de brittiska väljarna fick chansen att stoppa eller avbryta kriget.

Berit sa...

Visst... skulle jag kunna skriva om Bush, enligt Obama är ju allt som händer Bush fel, men det är "water under the bridge" just nu.
Dessutom var anklagelserna om massförstörelsevapen långt ifrån grundlösa.
Mer aktuellt och skrämmande är gissningarna att Obama kommer att involvera USA ännu mer i ett krig någonstans, bara för att dra uppmärksamheten från sin egen absolut katastrofala politik.

Anonym sa...

Anonym
Du är felinformerad. Det är precis som Berit säger att Irak hade massförstörelsevapen (så anklagelserna var inte grundlösa), men hade gjort sig av med dem. Anledningen till att de inte släppte in FN:s vapenkontrollanter var att Saddam Hussein inte ville att Iran skulle få veta att de inte hade några massförstörelsevapen längre. Det var Saddam Husseins stora misstag. Han förlitade sig på att USA inte skulle invadera eftersom han som socialist hade hållit tillbaka Islams bakåtsträvande inflytande på hans land. Och Bush gjorde misstaget att invadera Irak, vilket vi nu alla får lida för. Han skulle naturligtvis låtit Saddam Hussein hålla Islam i schack.
/SB

Steve sa...

16 juli 1979 blev Saddam president. Till 1 aug hade hundratals höga Baath-medlemmar avrättats. 1980 invaderade han Iran. Kriget var akut till 1986; 1987-88 ”mot en vapenvila”. Mellan 150 och 375 tusen irakiska soldater dog; mellan 320 och 730 tusen från Iran. 100+ tusen civila dog på båda sidor.
- al-Anfal-kriget mot kurderna i Irak varade 1986-1989. I gas-attacken mot Halabja dog 4 à 5 tusen kurder, de flesta kvinnor och barn. ”Anfal’s syfte var att göra slut på alla vuxna män som togs till fånga i irakiska Kurdistan.” Fyra tusen byar (av totalt 4,655) i Kurdistan förstördes. 250 städer och byar utsattes för kemiska vapen. 1754 skolor, 270 sjukhus, 2450 moskéer och 27 kyrkor förstördes. 90% av kurderna i målområdena ’eliminerades’.
Ett omfattande bruk av kemiska vapen, däribland senapsgas och nervgasen Sarin förekom; många tusen människor dödades, mest kvinnor och barn.
Human Rights Watch anser att 50 à 100 tusen kurder dödades i Anfal. Kurderna själva sätter siffran så högt som 182 tusen.
- Den 2 aug 1990 invaderade Saddam Kuwait. I fredsavtalet 1991 lovade Irak bl.a. att göra sig kvitt all giftgas och bakterievapen, och låta FN-observatörer inspektera. Saddam förklarade sig som vinnare vid krigsslutet. O.s.v. (Wikipedia om ’Saddam Hussein’ m.fl.)

Citat, Namnlös ovan: ”Grundlösa anklagelser om massförstörelsevapen”… ’Allt var – och är – Bush’s fel!’…

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.