26 juni 2012

Ett svek mot alla

The Supreme Court beslutade att i stort sett ogiltigförklara Arizonas immigrationslag SB 1070. Tre av fyra lagbestämmelser underkändes. Bara förslaget om att kontrollera immigrationsstatus i samband med arrestering för andra brott står kvar, men har skickats till 9th District Court för omprövning.Department of Homeland Security (DHS) meddelade att man inte längre kommer att samarbeta med Arizonas polismyndighet när det gäller kontroller av invandring.
Obama-administrationen sade på måndagen att de "säger upp" befintliga avtal med Arizonas rättsväsende och att de har utfärdat ett direktiv till federala myndigheter att vägra vidta åtgärder angående många av de rapporter som DHS får från Arizona-polisen.

Med andra ord, när Arizonas brottsbekämpande myndigheter försöker genomdriva den ena del av lagen om USA invandring, som Högsta domstolen inte slängde ut, kommer Immigrationsmyndigheten antingen att neka att ta emot samtalet eller säga till Arizonas polis att släppa personerna i fråga .. oavsett om de är illegala invandrare eller inte.

The 10th Amendment of the Constitution säger uttryckligen att alla befogenheter som inte reserverats för den federala regeringen faller under de enskilda staternas ansvar. Så om den federala regeringen medvetet vägrar att utöva sina befogenheter enligt lagen borde dessa rättigheter återställas till suveräna stater.

Kan placeras under samma överskrift som min förra litania; "If you don't use it you'll lose it" (om du inte använder den kommer du att förlora den).

Ett exempel på vad som kan hända:

De stackars illegala har ju inga pengar men Obama-administrationen har all sympati i världen för dem. Hur är det med sympatin för de som drabbas av att lagarna inte implementeras?

En sörjande mamma berättade inför en domstol i South Carolina att hon erhållit flera räkningar, inklusive en för rengöring av gatan efter att hennes son dödades av en berusad förare förra året.
Loretta Robinsons son påkördes och dödades av Anna Gonzales, som är en illegal invandrare och Robinson förklarade att hon inte har kunnat arbeta på grund av sorgen och den effekt det haft på henne. Hon har därför inte kunnat betala de räkningar hon erhållit efter sonens död, trots att det inte var hans fel.
"Jag var tvungen att betala för att få bilen bogserad och för att torka upp Justins blod från gatan".

Eftersom Obama inte vill att immigrationslagarna ska efterlevas kommer ingen att se till att det görs, vilket leder till att oskyldiga människor drabbas och dessutom får betala för privilegiet.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Liknade saker händer överallt p.g.a
vänstervriden media (journalister) så
folk blir så enfaldiga så dom tror på
allt som står i tidningarna, och har man en annan
eller egen åsikt då är man plötsligt rasist eller
höger extrem /GP

Anonym sa...

Omaba är på jakt efter hispanic votes. Skamligt!

Berit sa...

En nyutkommen bok av David Limbaugh,
"The Great Destroyer" is the "must read, very detailed no-kidding-around handbook for the 2012 election year.
This book was written and published before anyone could possibly know about the Obama decision just yesterday to suspend the immigration program
Presciently breaking the Obama presidential term down into twelve different "wars" (a term that will surely grate on the nerves of liberals who began the campaign season by proclaiming there was a GOP "war on women"), Limbaugh offers an X-ray vision look at the "destructive policies and actions" of the presidency he has already called "the most destructive in American history."

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.