26 juni 2012

Ibland efterliknar konsten livetCaritas är en en välgörenhetsorganisation inom Katolska kyrkan. En av deras medarbetare blev dödshotad i invandrarförorten Hjällbo i Göteborg.

- Det var mycket tydligt, han hotade med straff och med Allah, och att han skulle se till att jag inte skulle få leva. Det var en verkligt otäck stämning och jag blev mycket rädd, säger hon.

Allmänheten får ofta höra att det i Sverige bara finns en massa moderata och fredliga muslimer. Var är då dessa? Varför ser man aldrig några av dem ställa upp och protestera mot islamisterna?

Här en bild från Hjällbo:. . Vad symboliserar Palestinasjalen?

8 Kommentarer:

Knute sa...

Teckningen hämtad hos Tundra Tabloids

http://tundratabloids.com/2012/06/islam-related-cartoon-of-the-day.html

Knute sa...

Tragedien med spedbarnet i Oslo som døde i mai etter å ha blitt omskåret har gjenstartet den politiske debatten om omskjæring av guttebarn.

Omskjæring av guttebarn kan forbys uten at troendes menneskerettigheter krenkes.

http://hjalfred.blogspot.se/2012/06/tragedien-med-spedbarnet-i-oslo-som-dde.html

Knute sa...

Sverige exploderar - Danska Ekstra Bladet om svensk migration:

Sverige blir ett stort folk. Befolkningen har passerat 9.500.000. Den har ökat med 500.000 på sju år, varav nästan 400.000 berodde på invandring av främst somalier, afghaner och irakier.

Befolkningsexplosionen fortsätter. Det ryktas till exempel i Somalia och Afghanistan att det har varit lätt att bli svenskar. Du behöver inte ens arbeta. Globalt har Sverige utvecklats till en särställning i migrations- och asylfrågorna som ingen annan nation ens är i närheten av. Ansvaret för utvecklingen vilar på parlamentets ledamöter.

http://missionxp.webblogg.se/2012/june/sverige-exploderar.html

Biskop Kyrillos sa...

Ja just det Knute; var finns dessa "snälla muslimer" som protesterar mot sina artfränders hot och terror?

Knute sa...

Al-Jazeera forsöker rensa palestinasjalarnas främste fotomodell Yasir Arafat från AIDS-ryktena.
Han ska i stället ha dött av det radioaktiva ämnet polonium.

http://hodja.wordpress.com/2012/07/04/al-jazeera-forsoger-at-rense-yasir-arafat-for-aids-rygterne/

Knute sa...

Geoffrey Cain: I Libyen har dom i stället for en Ghaddafi nu fått tio.

http://snaphanen.dk/2012/07/04/politisk-korrekthed-forklaedt-som-ekspertise/

Knute sa...

Från samma artikel:

“Osloaftalen, som Arafat traf med den daværende israelske ministerpræsident, Ytzak Rabin, var en trojansk hest, hvis formål var at bryde gennem de israelske forsvarsværker – et skridt mod det strategiske mål, Israels fald”

http://snaphanen.dk/2012/07/04/politisk-korrekthed-forklaedt-som-ekspertise/

Knute sa...

Flera föreningar delar gemensamma utrymmen i en fastighet i Hjällbo, men på senare tid har en somalisk barn- och kulturförening tagits över av män med skägg som inte tar hänsyn till andra hyresgäster i fastigheten.

Dick Erixon skriver om en diskussion i Sveriges Radio som gick förbi dessa aspekter och blundade för mordhotet, för att i stället utröna i vilken grad Gun Holmertz är rasist och islamofob.

"Men vänta lite nu! Är det acceptabelt att någon som lyfter fram ett problem blir mordhotad?! Är det acceptabelt att en förening, islamistisk eller ej kvittar, breder ut sig och förhindrar andra föreningar att verka i lokaler som är gemensamma? Är det okej att fastighetsförvaltare och andra ansvariga låter bli att ingripa när någon, islamist eller ej, tar sig friheter på andras bekostnad?"

http://erixon.com/blogg/2012/07/skaggen-i-hjallbo/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.