07 juni 2012

"Kränkthet" som förevändning att flytta fram sina positioner

I ett fritt samhälle får man finna sig i att bli kränkt av både det ena och andra, det räcker att se på TV en stund. Dock vågar man inte driva med den så kallade profeten, eftersom hans lära om jihad, heligt krig, handlar om att vara lättkränkt och söka strid.

Delvis är folk rädda för islamisternas vrede, men ännu mer rädda för att beskyllas för att vara rasister, det är inte bra för karriären. Radikal islam blir aldrig anklagad vad som än händer.

Inte ens jihadmassakern utförd av major Nidal Malik Hasan i Fort Hood i november 2009 kunde förmå hans överordnade och pressen att säga något om att islam hade ett finger med. General George Casey Jr, arméns stabschef, kunde dock inte låta bli att utbrista: "Det skulle vara en skam - eftersom det var en så stor tragedi - det vore en skam om vår mångfald blev en olycka också."

"Med andra ord," skriver Gates of Vienna, "att främja mångfald är kod-språk för dans till tonerna av det Muslimska Brödraskapet."

De män som planerade ett massmord i Jyllands-Postens tidningshus kom från Sverige, ett land där många terroristceller planterats. En av de häktade terroristerna, Munir Awad, är svärson till Helena Benaouda, ordförande i Sveriges muslimska råd.

Nyhetsrapporteringen är som vanligt ytterst politiskt korrekt. Man får veta att terroristerna planerade att slänga ut avhuggna huvuden genom fönster (och ropa Allah Akbar?) och att de blev tagna på bar gärning så att ingen kom till skada. Det man noga undviker är att koppla mordkomplotten till islam.

Nja, de flesta muslimer delar nog inte den svenska synen på yttrandefrihet, det är bara att se på reaktionerna i Sverige efter de kränkande Muhammedteckningarna och rondellhundarna.

För övrigt: Man blir väl inte svensk av att få svenskt medborgarskap? Lite kränkande för svenskar är det nog att kalla dessa terrorister för svenskar. Nyhetsbyråerna borde i alla fall ha skrivit: av främmande härkomst...

4 Kommentarer:

Steve sa...

Ett gäng 14-åringar i Åtvidaberg hade länge mobbat en kille. I höstas blev hans pappa förbannad, sökte upp ledaren, och knuffade in honom i väggen. En annan slog han i magen med knuten näve.
Då gick mobbarna till polisen. De vill ha 20.000 var i skadestånd för kränkning samt sveda och värk.
Mannen själv säger att det inte förekom något våld. (”Extra”, 5/6.)

Knute sa...

Snaphanen förklarar hur svenska medier resonerade när de i stort sett ignorerade terrorrättegången i Köpenhamn:

“Sverige er nu mere propfyldt af voldparate, fanatiske muslimer end i 70′erne, hvor arabiske mordere hvilede ud her mellem slagene. Vi kan tids nok få politiske og menneskelige sorger, lad os dog nyde vores lånte idyl lidt endnu. Ingen kom til skade og i øvrigt skulle det jo bare gå ud over en nabo, der ikke har lidt anden skade end de millioner, sagen har kostet.”

http://snaphanen.dk/2012/06/06/terrorister-med-medietaekke-og-uden/

Knute sa...

Kristna och konvertiter till kristendomen i farozonen

Are Guillotines Next? 11 Examples That Show That Beheading Is On The Rise All Over The World.

http://snaphanen.dk/2012/06/07/beheading-is-on-the-rise-all-over-the-world/

Knute sa...

Regeringen vil give statsborgerskab til terrorister…

“I et svar til Folketinget siger justitsminister Morten Bødskov (S), at sager om statsborgerskab ikke bliver udsat, selv om ansøgeren er sigtet eller tiltalt for terrorisme. Og det bekymrer Venstres Jan E. Jørgensen, der er medlem af indfødsretsudvalget.

- Hvis man arbejder på at begå terrorisme imod den danske stat, så virker det jo ikke som om, at man er særlig interesseret i Danmark og i at være dansk…

http://www.uriasposten.net/archives/37693

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.