26 juni 2012

Nu är loppet kört för Väst: islamister till makten i Egypten

År 1895 hade Sverige och Egypten lika många invånare – idag finns det 82 miljoner i Egypten.

Befolkningsexplosionen i den muslimska världen har medfört en folkvandring till Europa. Det är inte alldeles betydelselöst om immigranterna är fanatiska muhammedaner eller inte. Den islamiska 'våren' måste motarbetas, och då är förstås militärstyre att föredra före islamistregimer.

En tredjedel av alla araber bor i Egypten. Det är därför länder som Saudiarabien och Iran har pumpat enorma mängder pengar i moskéer och diverse islamistiska organisationer i Egypten. När man kontrollerar Egypten, har man makt i arabvärlden. Nu är loppet kört för Väst. Islamisterna har vunnit en lätt seger med stöd från USA:s suspekte president Obama, som nu är väg att föra dem till makten även i Syrien.

I de flesta muslimska stater där man har infört fria val röstar man fram muslimska partier som direkt avvecklar demokratin. Det är alldeles uppenbart att islam normalt sett INTE kan förenas med demokrati och mänskliga rättigheter. Båda dessa begrepp är påfund som härstammar från västlig tradition och de har inga motsvarigheter alls i muslimsk tradition.
Att stifta lagar i ett parlament är ju otänkbart när alla lagar kommer från Allah.

. . .Läs mer: Kan Islam anpassa sig?

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Egyptens 100 miljoner arme står nu till det Islamiska Broderskapets förfogande.

Knute sa...

Obama vänder ryggen till förföljelsen av kristna

The Obama administration’s support for its Islamist allies means lack of U.S. support for their enemies, or, more properly, victims—the Christian and other non-Muslim minorities of the Muslim world.

Censoring information is a regular theme under Obama: if the administration is suppressing knowledge concerning the sufferings of religious minorities under Islam, earlier it suppressed knowledge concerning Islam itself.

http://www.document.no/2012/08/obama-admin-snur-ryggen-til-forfolgelsen-av-kristne/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.