16 juni 2012

Rädslan för generaliseringar

I förhållande till sin folkmängd tar Sverige emot oproportionerligt många om man jämför med andra länder i Europa. Migrationsverket massbehandlar asylärenden och naturligtvis slipper det igenom en och annan ful fisk. En viss vaksamhet anbefalles. Det är ingen hemlighet att många krigsförbrytare och terrorister har fått en fristad i vårt land.

Så vad vet vi egentligen om de syrier som söker asyl? Syrien är nu det fjärde största ursprungslandet för asylsökande i Sverige.

Nu har det framkommit att det var sunnimuslimska rebeller som utförde Houla-massakern. Mördarna tillhörde alltså oppositionen, inte regeringen. Många flyktingar väntas till Sverige, förmodligen från båda sidor. Vi får hoppas att de inte har blodiga händer.

Lägg märke till att det inte var en generalisering. Även om några flyktingar inte har rent mjöl i påsen, må ingen skugga falla över de skötsamma. Men det finns en politisk korrekthet som är alldeles för ängslig, som i denna artikel, ”Sluta generalisera om invandrarna”:

”BRÅ dokumenterade 2005 att 99,78 procent av utlandsfödda inte misstänkts för sexualbrott, medan 99,96 procent av dem som fötts i Sverige av svenska föräldrar inte misstänkts för det under samma period.”

Naturligtvis inte ett generellt invandrarproblem men det finns problem ändå. En viss skillnad är det ju, 0,18 procent. Skillnaden blir dessutom större om man räknar bort alla laglydiga, då blir det 0,22 procent jämfört med 0,04 procent. Således är det över fem gånger så vanligt med sexualbrottslingar inom utlänningsgruppen jämfört med inom svenskgruppen! Lägg märke till att det är relativa tal - eftersom svenskarna är så många fler utjämnas skillnaden.

Överfallsvåldtäkter har ett direkt samband med gärningsmännens primitiva ‘kvinnosyn’. Problem med olika gruppers kriminalitet ska inte sopas under mattan. Sluta inte diskutera problemen med massinvandringen. Som jag skrev på tal om Sannfinnarnas riksdagsman Jussi Halla-Aho, rädslan för att folk skulle bli rasister av en sådan debatt är överdriven.

Al-Qaida, Muslimska Broderskapet med flera – de är där allesammans - syriska rebeller försökte få en reporter dödad för att sedan kunna kasta skulden på Assad:
22 Kommentarer:

Anonym sa...

Såg rubriken i SVD: Alla syrier skall få stanna i Sverige. Hur många miljoner blir det?

Errbe sa...

Statistiken borde desutom preciseras avseende ursprungsland. Det finns många invandrargrupper, där kriminalitet och våldtäkter är sällsynta.

Räknas dessa bort, blir överrepresentationen av män från vissa länder säkert större än 10 ggr.

Anonym sa...

Det känns som om det är en repris på tidigare händelser. En stor folkgrupp får tillfälliga uppehållstillstånd (3 år)....efter tre år anser alla sig vara etablerade i Sverige och vill inte åka tillbaka även om det dom flydde från inte längre finns...

Knute sa...

Med nästintill förtvivlan uttrycker kommunstyrelsens ordförande i Katrineholm, Göran Dahlström, S, sin djupa frustration över situationen vad gäller den väntade stora strömmen (ca 400, varav 300 barn) av somaliska anhöriga till de 800 somalier som redan finns i Katrineholm.

http://pophoger.blogspot.com/2012/06/nodrop-fran-katrineholm-klarar-inte.html

Öka invandringstakten! Till att börja med välkomnas 2012–2013 ca 175.000 nya utlänningar av olika kategorier (de flesta från Somalia, Afghanistan och Irak, varav många analfabeter.

Nyligen har ännu en möjlighet att snabba på autogenociden öppnat sig: inbördeskriget i Syrien. I och med detta avlägsna krig anser sig enpartistaten Sverige skyldig att utan vidare ge uppehållstillstånd åt alla syrianer, libaneser m.fl. som lyckas ta sig hit. En miljon, tio miljoner – spelar ingen roll: ”Sverige är öppet och välkomnande”; Centerpartiets ledarinna, Annie Lööf, 28 år, önskar sig 30 miljoner till att börja med.

http://snaphanen.dk/2012/06/16/folk-soger-mod-sverige-og-norge/?replytocom=176230#respond

sur mormor sa...

Min kommun har slutat bygga hyresrätter. Vi klarar inte mer helt enkelt. Vi bygger men bara villor/bostadsrätter och får in mer skattebetalare vilket behövs när vi har stora områden med arbetslösa, de flesta invandrare. 2 av våra skolor hör till Sveriges sämsta. (skriver under signatur denna gång)

Spjutflickan sa...

Fick fängelse för att ha skrivit “Gud existerar inte”

Indonesien framhävs ständigt som moderat islamisk rollmodell av västliga medier och politiker.

Another Religious Travesty in Indonesia

http://www.asiasentinel.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4598&Itemid=202

Knute sa...

Don’t blame me — that’s what Kemal Atatürk, the founder of modern Turkey, said about Islam:

“A Rotting Corpse Which Is Poisoning Our Lives”

If he were in 21st century Sweden, Mustapha Kemal would be charged with hets mot folkgrupp. If he were in Germany, it would “folk persecution”, the persecution of a people.

That’s what has been attempted against the writer Michael Stürzenberger. Up until now, the lawfare against him has failed. But the Guardians of Received Wisdom haven’t given up.

http://networkedblogs.com/ySK3e

Knute sa...

Tragedien med spedbarnet i Oslo som døde i mai etter å ha blitt omskåret, har gjenstartet den politiske debatten om omskjæring av guttebarn.

http://www.dagbladet.no/2012/06/19/kultur/debatt/omskjering/helse_bergen/bar_overkropp/22180612/

Knute sa...

Våldtar på grund av islam. Från Monokultur:

“Det står sort på hvidt” sagde min ven da han viste mig en 17 årigs forklaring på hvorfor han havde voldtaget

- På vej hen mod legepladsen fik han pludselig en ide om, at han ville voldtage nogen. Det var lige meget hvem, det var. Det skulle bare være nogen. Han gik hen til pigerne (den 10-årige og hendes ni-årige legekammerat, red.), og fik dem til at gå med.

Herefter indrømmer han at have tvunget den 10-årige til oralsex, idet den ni-årige stak af. Hvordan opstod den ide, ville anklageren vide.

- Hjemme hos mig er alting forbudt. Alt er meget islamistisk hjemme hos min mor. Jeg ville væk derfra. Jeg havde tænkt tanken, at jeg skulle gøre noget forkert, så kommunen tænkte, at jeg skulle væk derfra. Det kunne ligeså godt have været et overfald eller tyveri. Jeg følte mig ekstremt presset på det tidspunkt, sagde han.

Det er så god en forklaring som nogen.

http://monokultur.dk/?p=8991

17-årig somalier kræves udvist for voldtægt af 10-årig‏. Hvis han bliver fundet skyldig, vil statsadvokaten gå efter at få ham udvist af landet for bestandigt.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-51258965:kr%C3%A6ver-dreng-udvist-for-voldt%C3%A6gt-af-10%C3%A5rig.html

Knute sa...

The Global Jihad Movement In Bosnia – A Time Bomb In The Heart of Europe

"Relations With Infidels Must Be Based On Hatred"

http://www.memri.org/report/en/0/0/0/0/0/0/6471.htm

Anonym sa...

Västvärlden såg till att islamister kom till makten i Egypten, Libyen, Tunisien och nu försöker de att få bort den toleranta alevitiska regeringen i Syrien för ersätta den med Sunni muslimer. Dessa fundamentalister tränas i Turkiet och beäpnas för att störta nuvarande regeringen. Dessa islamister har redan bränt ner flera kyrkor och dödat hundratals kristna. Många kristna har redan tvingats att fly Syrien. Så gjorde Västvärlden även på Balkan, där två muslimska stater skapades, nämligen Kosovo och Bosnien.

Knute sa...

Hjälp, min fru finner sig inte i fysisk bestraffning! Två legala system existerar parallellt i Tyskland och de självutnämnda sharia-advokaterna har ofta kunder som klagar över sina fruar och döttrar.

Islamic law discriminates against women in the following ways:

They are not permitted to marry non-Muslims;

In an arbitration, family unity takes precedence over the woman’s right of self-determination, even in cases involving violence;

In a divorce, the man receives sole custody of the children;

Polygamy and marriages with minors are allowed.

http://www.politisk-ukorrekt.dk/?p=2110

Anonym sa...

http://www.spiegel.de/international/germany/islamic-mediators-facilitate-two-legal-systems-in-germany-a-839580.html
Need I say more?

Anonym sa...

Qnos sa: OM Svd ändå ville sluta med tramset om "svensk" när alla ändå vet att han är Libanes med svenskt medborgarskap -det vore så mycket hederligare att uttrycka sig så!

Knute sa...

Libanesisk terrorist som lyckats fixa svenskt pass (lätt) – lite mer bakgrund än du får från TT.

http://israelisverige.info/?p=1314

"Man får våldsamt äckel av att läsa några av kommunistbloggarna som länkar till nyheten, uppmuntrar till den terror av civilpersoner som jag nämner i artikeln ovan, smockfulla av rent antisemitiskt hat enligt EU:s arbetsbeskrivning. De verkar ha drabbats av en psykotisk epidemi, hat hat hat. I dagens moderna Sverige förstår jag alltmer hur Nazitidens fasor kunde komma igång. Och sorry to say - då som nu var Kyrkan en av de medskyldiga till antisemitismen. Minns hur kyrkofäder och Luther spydde sitt antisemitiska hat ut över världen utan några som helst hämningar, vilket har styrt många i Kyrkan därefter. Kyrkan hade hämningar 50 år efter Hitler men den verkar helt ha försvunnit nu, den ena stora kyrkan efter den andra beslutar om att bojkotta det Judiska Landet eftersom de är judar, inget annat, även om de sveper in det hela. Googla efter Church boycot och svälj hårt."

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

En kommentar togs bort på grund av oförskämda utbrott. Följande är dock publicerbart:

"Bosnien styrs som en Federation av kroater/katoliker bosnjaker/muslimer där max 2 % är troende. Hur får du detta till en islamstat?"

Tja, islamstat är väl målet för många muhammedaner. Katolikerna pressas att fly landet. Den årliga statistiken är alarmerande. År 1991 fanns 800.000 katoliker i landet, men nu bara 440.000.

http://everykindapeople.blogspot.se/2012/03/inte-overraskande-fortsatter.html

gäster sa...

Fri entré och livslång försörjning

- Ännu kommer anhöriga till de irakier som flydde till Södertälje från 2003 och framåt.
Nio år efter ankomst ramlar det alltså fortfarande in "anhöriga", men än värre är att "ankaret" inte behöver ansvara för försörjningen av de "anhöriga" - vilka de nu är?

http://adderat.blogspot.se/2012/07/extremt-anhorigklimat.html

Knute sa...

Svenska gruppvåldtäkter går nu på export

Gruppvåldtagen i Turkiet. En norsk 19-åring följde en grupp araber från Södertälje upp på hotellrummet i Alanya och blev våldtagen hela natten.

Lås in dem och släng nyckeln. Människor med denna vedervärdiga kvinnosyn borde inte gå lösa. Men turkarna släppte "svenskarna" och skickade hem dem. Kanske de tyckte att människosynen var okej, flickan bar ju inte slöja.

Andelen våldtäktsmän bland etniska svenskar är extremt låg. Innan massinvandringen var gruppvåldtäkter ett okänt fenomen. Män som våldtas hör man också talas om numera, det var förmodligen ytterst sällsynt tidigare. Den arabiska kulturens problem är brist på normalt sexualliv. Löftet om sex i paradiset skapar självmordsbombare.

Läs även om en tidigare händelse: Irakisk gruppvåldtäktsliga fast i Södertälje

http://everykindapeople.blogspot.se/2009/04/irakisk-gruppvaldtaktsliga-fast-i.html

Knute sa...

Pyjamas-rasen

Den hårt arbetande svenske mannen är på hemväg per cykel då han framför sig på gatan får en man som utan att se sig för eller helt enkelt ser som sin rätt att vara där och att andra skall veja.

Mannen som nonchalant släntrar över gatan har muslimsk vit fotsid klädedräkt. Här följer replikskiftet och jag väljer att skriva S för svensk man och M för muslimsk man.

S – Går du i sömne?

M- Va va va menar do

S- Jo du har ju pyjamsen på

M- öh do rasist

S- Rasist? Det är ju för fan du som har pyjamas…

http://petterssons.bloggsida.se/politik/somngangaren

Knute sa...

Det bliver stadig mere og mere klart at oppositionen er lige så blodtørstig og grusom som Assad.

Se dette grusomme indslag, som viser islamiske “soldater” myrde mange tilfangetagne syriske soldater. Standard islamisk barmhjertelighed…

http://hodja.wordpress.com/2012/11/03/villys-venner-i-aktion/

Knute sa...

EU:s utrikesministrar och Obamas regering har utsett de syriska jihadisterna till "legitima företrädare för det syriska folket".

Taxpayer money from the US and the UK is still being funneled to assist these al-Qaeda terrorists in butchering innocent Syrians and subsequently transforming Syria into a Taliban-like state of Afghanistan.

http://jihadimalmo.blogspot.se/2012/12/bildts-jihadister-talar-klartext.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.