15 juni 2012

Springnota

Efter att ha ökat statsskulden mer än någon annan president i historien - kanske mer än alla andra presidenter tillsammans om hans idéer inte stoppas - drog Obama applåder bland sina supporters vid en kampanjmiddag. Han skyller i vanlig ordning på Bush och sade att han ärvt skulden och att allt var "strukturellt inbakat".

"Om de försöka ge dig en massa fakta och siffror som tyder på annat, berättar de inte att de bakade in allt det här i kakan...
Åsikten att vi på något sätt orsakade underskotten är helt fel. Det är bara inte sant.
Så när allt blandas in med alla räntebetalningar, är det som när någon går till en restaurang och beställer en stor middag med biffstek, martini och allt annat och när du sätter dig lämnar de bordet och anklagar dig sedan för att driva upp notan. Det är vad de gör", sade han.

Nästa dag gav Obama sig själv, två barberare och två soldater en något tidig Farsdagsgåva genom att bjuda alla på lunch. Gruppen småpratade om hur det är att vara pappa medan de åt revbensspjäll med tillbehör.
Sedan lämnade man lokalen utan att betala notan på 55 dollar.
HaHaHa!

White House rättade till det hela senare på dagen.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag jobbade på en firma där ägaren en gång skulle bjuda några av gubbarna på mat på en matservering.
Det visade sig att han inte hade några pengar med sig, så gubbarna fick betala för honom också. Detta var före kredikortens tid.
Denna episod genererade många skratt efteråt.
Rune

Anonym sa...

Tack!! Berit för att du värnar friheten! vi
alla har rätt till!!! om myndigheter
världen över fortsätter som dom gör har vi
typ (matrix om 20 år)
/GP

Knute sa...

Barack Obamas mamma ska enligt nya rapporter ha haft en brokig bakgrund. 99 olika adresser, ett dussin olika alias namn, två olika personnummer.

Men det pinsammaste av allt är hon poserade för porrbilder.

http://twoinvandrare.blogspot.se/2012/06/den-okanda-sidan-av-obama-familjen-i.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.