03 juni 2012

Migrationsmarknaden

En 17-årig flicka hittades hängd i ett träd i Stockholmsförorten Skärholmen. Mord eller självmord är oklart, däremot vet man att hon tidigare av "kulturella" skäl blivit grovt misshandlad av en släkting.

Våldet mot kvinnor har inte minskat trots att regeringen Reinfeldt satsat stora pengar på att bekämpa det. Förklaringen är förstås att det varje år kommer 100.000 invandrare, de flesta från icke-västliga länder. Utan åtgärder hade kvinnornas situation förmodligen varit ännu värre. Jobba på, alliansregeringen! Passa på att skrota invandringsindustrin också!

Massinvandringen minskar inte fattigdomen i världen, den är en droppe i havet. Om nu syftet vore godhet. Men EU-kommissarien Cecilia Malmström trycker tummen i ögat på oss: "Migration har kommit för att stanna." Så den svenska välfärdsstaten placerar snällt ut asylsökare i varenda svensk stad och by, några hundra personer här, några tiotusen där etc. Där får de sedan fördriva tiden med arbetslöshet och integrationsterapi.

Vad befolkningen i de drabbade orterna tycker och tänker, det frågar politikerna inte efter. Priset får alla betala, både de arbetslösa och sårbara i vårt samhälle och de som arbetar och betalar skatt.
8 Kommentarer:

Anonym sa...

Det är inte 100000 det är mer 40000. Sluta överdriv.

Berit sa...

Anonym, i vanlig ordning slänger du ur dig något du inte har kunskap om.

Från Wikipedia:
"Sedan år 2006 invandrar nära 100 000 personer - motsvarande drygt 1 procent av befolkningen - till Sverige varje år. 2006 var antalet invandrare 95 750 stycken. Under år 2008 invandrade 101 171 personer till Sverige,[5] vilket är den högsta kända invandringssiffran i Sveriges historia."

https://sv.wikipedia.org/wiki/Sveriges_invandringspolitik

Cello Jr sa...

Jag antar att anonym avser nettoinvandring, fast jag tror han tar till i underkant. Hur som helst, nettoinvandringen är ointressant, eftersom Berits siffra förmodligen visar på en permanent invandring (till största delen) emedan utvandringen till största del utgörs av välutbildade svenskar. Förvisso sker en återvandring även bland icke-svenskar, och bland folk från Mellanöstern, men i det senare fallet tror jag att nettoinvandringen är större än återvandringen. Därtill kommer dubbla medborgarskap och att många asylsökande från Mellanöstern semestrar i hemlandet i väntan på permanent uppehållstillstånd, något Merit Wager skrev om på en tidigare blogg hon drev med Mauricio Rojas och Tove Lifvendahl..

Sammanfattningsvis: nettoinvandringen är större än utvandringen, vilket kan konstateras utan statistik vecka för vecka om man bor i Stockholms län.

Det intressanta är att svenskar inte längre tror på myndigheternas statistik över invandringen.
Varför skulle de det? Labourregeringen i Storbritanniens visade lägre siffror än den verkliga invandringen, så varför skulle vi lita på våra myndigheters bokföring?

När det sedan kommer till det kvinnovåld Knute nämner, så är det intressant att man inte särskiljer svenskvåldet från hedersvåldet.

Varför inte?

Knute sa...

Hyresgäster ut - flyktingbarn in

Ett par familjer tvingas flytta från sina kommunala lägenheter i Grums för att ge plats åt ensamkommande flyktingbarn. Nu sprids främlingsfientlig propaganda i bostadsområdet.

-När det är sådana saker man behöver lägenheter till så har man möjlighet att flytta hyresgäster, säger Annika Lomarker, vd för Grums Hyresbostäder, till SVT:s Värmlandsnytt.

http://www.swedenconfidential.info/2012/06/05/hall-i-hatten-nu-smaller-det-familjer-sparkas-ut-for-ensamkommande-barn/#more-22170

elina sa...

Det där med Grums är obegripligt. Man har besittningsrätt på sin bostad men tydligen inte när flyktingar kommer in. Så oerhört kränkande faktiskt för båda parter. Vem styr där? Någon utan förstånd? Det är just den här typen åtgärder som väcker rasism.

Anonym sa...

Den nya överklassen anländer till Grums och kommer få allt serverat på silverfat resten av livet.Det är inget obegripligt klasskampen tar nya former.

Knute sa...

Sweden Confidential:

Svaret är självskrivet varför Annika Lomarker kastar ut svenska familjer till förmån av ett gäng ”ensamkommande” som kommer generera miljoner till hennes företag.

Varför går fler och fler svenska kommuner med mångmiljonsförluster? Vi vet, Ni vet, men politiker och media vet tydligen inte. Det vanliga floskelsvaret brukar vara att ”de inte förstår varför”, men samtidigt ser de rusande ökningar av socialbidrag, eller ekonomiskt bistånd, som det så fint numera benäms. Lilla Grums till exempel med 5 025 invånare, som det nu stormar om, gick back fem miljoner kronor under 2011.

Detta har blivit en business, ett mångmiljardprojekt utan samvete och gräns, där vinnarna på kort sikt är kommunerna, och staten på lång sikt, och förlorarna – de som är riktiga looooosers – heter ”de vanliga skattebetalarna” aka Svenssons – kort sagt, Du och Jag. Vad fan bryr sig politiker och välbetalda mediafolk om det kommer in en miljon somalier, afghaner och ensamkommande? De bor ju ändå i sina vita segrerade områden och slipper beblanda sig, eller utsättas av all brottslighet.

http://www.swedenconfidential.info/2012/06/07/fem-kommuner-i-varmland-pa-kna-agendan-ar-glasklar/#more-22315

Knute sa...

Hånleendets land:

"I mitten av 2010-talet hölls en folk- och bostadsräkning I Sverige. Stora delar av befolkningen kände sig obekväma av denna undersökning och protesterna i massmedia lät inte vänta på sig.

I ljuset av historien och vad som hänt Grums den senaste tiden, så påvisas det klart att en expropriering av våra bostäder, till förmån för det invandrade valboskaps-kollektivet är inget främmande projekt i framtiden. Det händer nu och här i vårt land med början i Grums.

Jag har under de sista tio åren hävdat att början till slutet för den del av det svenska folket - som inte tillhör den politiska nomenklaturan eller den rika överklassens högsta potentater - blir bostadsfrågan som den utlösande faktorn, när trångboddheten ”för nysvenskarna” som visserligen bor gratis på skattebetalarnas bekostnad blir så gigantisk att dessa femtekolonnare till politiker inte längre kan hantera situationen och måste därför måste ta till desperata åtgärder mot urbefolkningen."

http://varstundisverige.blogspot.se/2012/06/expropriering-av-svenska-folkets.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.