13 juni 2012

Sunni-rebeller ansvariga för Houla-massakern

. . Mördarna tillhörde rebellerna, inte regeringen:

“Flera dussin medlemmar av en familj som hade konverterat från sunni till shia-islam slaktades. Medlemmar i en alawifamilj dödades också, liksom familjen till en sunnimedlem av det syriska parlamentet som betraktas som en kollaboratör."

“Det är upplagt för ett gigantiskt etniskt-religiöst mördande och ingen verkar för närvarande kunna göra något åt det.”




Lögnen från Houla: En politisk och medial skandal i högsta grad:

“Den 25 maj dödades i den syriska staden Houla över 100 civila på det mest barbariska sätt, de flesta av dem kvinnor och barn. Redan några timmar efter massakern dök de första bilderna upp på internet och den vanliga enhälliga kören av västliga massmediers propaganda började sätta sig i rörelse:
Naturligtvis kunde det 'bara' vara under Assads ledning som denna förbrytelse begåtts. ...

Först den 8 juni kom äntligen sanningen fram till en större västerländsk tidning, Frankfurter Allgemeine Zeitung: det var rebellerna som hade ansvarat för massakern. ...

Men lögnhistorierna i de västliga medierna fortsätter som om ingenting hade hänt. ...

Dock händer det att västerländska journalister får en liten smula 'straff' för sina manipulationer, om än från en oväntat håll, nämligen från sina 'vänner' som de har kastat sin kärlek på:
Sunnimuslimska miliser (eller 'oppositionen' som de givetvis kallas i västerländsk press) använder uppenbarligen ibland dåraktiga journalister som kanonföda mot de syriska regeringtrupperna, i full förvissning om att döda västerländska journalister mördade av Assads 'krigsförbrytare' kommer att tjäna deras egen sak.”

Vad vet vi egentligen om de syrier som söker asyl i Sverige?

“Människor som gör så här mot barn hör inte hemma i någon mänsklig civilisation. Folk som håller upp barn som lemlästade köttklumpar framför en videokamera medan de skriker och ylar på sin avgud, har ingenting att göra i civilisationen.

Jag kommer att motsätta mig varje flykting från deras kulturkrets, de kan blöda till döds för varandras händer tills de eventuellt kan ansluta sig till en gemensam mänsklighet. Barbariet måste inkapslas.”

Extra kusligt blir det nu när det avslöjas att det är "oppositionen", inte regimen, som var ansvarig för massakern. För hur kommer det sig att västliga media så villigt sprider en lögnaktig version?

8 Kommentarer:

Knute sa...

Islam er involveret i godt 85 % af denne verdens mindre og større blodige konflikter.

http://snaphanen.dk/2012/06/14/en-verden-uden-islam-ville-vaere-temmelig-fredelig/

Knute sa...

En kommentar av Morten:

Lawrence Taub – vor tids største forfatter og derfor kendt af ingen (undtagen i Japan) – skrev for allerede mange år siden, og længe før 2001, at det vil lykkes den muslimske verden at få Vesten til at involvere sig i krige dér mange gange endnu. Og hver gang Vesten går ind for at hjælpe, vil det forværre situationen en lille smule.

Hans bog “The Spiritual Imperative” handler om impulserne til den igangværende muslimske opstand, som han vistnok var den første til at identificere i 70erne. Jeg forstod også i 70erne, at der var noget galt, men som helt ung teenager havde jeg ikke Taub’s uovertrufne perspektiv. Jeg vidste dog godt, at den iranske revolution var en del af en historisk bebvægelse, som ville nå os i Vesten.

Udviklingen har til fulde bekræftet, at Taub havde ret. Og læser man hans bog, er det slut med at blive overrasket. Bogens titel antyder, hvad det drejer sig om. For en af grundene til, at vore fakulteter ikke længere kan forsyne os med troværdige forklaringsmodeller, vore politikere ikke med troværdige løsninger, og vort militær ikke med troværdige strategier på slagmarken er, at det ikke er gået op for os, at vi er på vej ud af “den økonomiske tidsalder” med lynets hast. Vi lever allerede i “den professionelle”. – Som snappes i haserne af den religiøse opstand. Vores modpart tager ikke imod vores løsninger længere! Med den ene hånd tager de imod vores brød – med den anden gemmer de et sværd på ryggen.

Hvis vi går ind i Syrien, forværrer vi situationen lidt. Det er det eneste, der med sikkerhed kan siges om den sag.

http://snaphanen.dk/2012/06/14/en-verden-uden-islam-ville-vaere-temmelig-fredelig/?replytocom=176184#respond

Anonym sa...

Knute
Det är min tro att det muslimska förtrycket i Väst (och i hela världen) kommer att öka ända till dominans under en kort tid, och att detta inte kommer att lösas förrän Jesu andra återkomst.
Jesus kom till jorden en gång tidigare, därför att det var nödvändigt för att få slut på det svineri, som då pågick bland både romare (slaveri, korsfästelser, gladiatorspel, omfattande spädbarnsmord och aborter, prostitution, pedofili, djursex etc., etc.) och judiska präster (som blivit korrumperade av sin egen makt). Gud tillät då händelserna att utvecklas ända till yttersta förnedring (Jesu korsfästelse) innan det vände genom hans återuppståndelse och gav upphov till det vi ser idag: frihet, vetenskap och välstånd. Och märkväl: Jesu första ankomst och händelseförloppet var förutspådda i Jesaja och hos flera andra profeter 700 år innan det hände.

Idag ser vi ett liknande svineri både i väst (våld och mord, knark, prostitution, trafficking, våldtäkt, pedofili, djursex, stöld, bedrägeri, lögn) och öst (mördande och förtryck i Allahs namn, systematiskt kvinnoförtryck, slaveri, gruppvåldtäkter av kristna kvinnor etc., etc.). Och det är min tro att majoriteten av människorna (framförallt bland muslimer) inte vill och inte kommer att ändra sig, varför en andra återkomst av Jesus Kristus är lika nödvändig nu som då. Men även denna gång kommer Gud att låta händelserna utveckla sig ganska långt innan han ingriper - och 'enough is enough'. I Bibeln upptar dessa profetior om Jesu första och andra ankomst en fjärdedel av utrymmet och slutar med Islams totala nederlag när 10 muslimska länder invaderar Israel (och David besegrar Goliat). Detta är ganska snart förestående och de tio länderna har redan börjat formeras (antagligen med Turkiet i spetsen).

Knute, jag skulle vilja att du gratis laddade ner denna bok från nätet "The Great Gospel of John" från denna sajt: http://www.franky1.com/downloads.html
Jag har den både på dator, iPhone och iPad. Texten är en slags långversion av Johannes evangelium, men de 2.500 kapitlen a 3-4 sidor kan läsas separat (kolla registret). Den skrevs mellan åren 1851- 1864 och innehåller "… ett sådant övermått av yttersta visdom att det är svårt att hitta något liknande i hela världslitteraturen" som författaren E.F. Schumacher en gång uttryckte det. Jag håller med och tror inte att du ångrar dig. Detta är idag min ständiga följeslagare. Börja med att titta på bok 21, kapitlen 57-59, 62 och 97, där detta om framtiden och Islams totala nederlag tas upp (finns många andra ställen).
/SB

Knute sa...

”Sluta generalisera om invandrarna”:

”BRÅ dokumenterade 2005 att 99,78 procent av utlandsfödda inte misstänkts för sexualbrott, medan 99,96 procent av dem som fötts i Sverige av svenska föräldrar inte misstänkts för det under samma period.”

http://www.dn.se/debatt/sluta-generalisera-om-invandrarna

Naturligtvis inte ett generellt invandrarproblem men ett problem ändå. En viss skillnad är det ju, 0,18 procent. Skillnaden blir dessutom större om man räknar bort alla laglydiga, då blir det 0,22 procent jämfört med 0,04 procent. Således är det över fem gånger så vanligt med sexualbrottslingar inom invandrargruppen jämfört med inom svenskgruppen! Lägg märke till att det är relativa tal - eftersom svenskarna är så många fler utjämnas skillnaden.

Överfallsvåldtäkter har ett direkt samband med gärningsmännens primitiva ‘kvinnosyn’. Problem med olika gruppers kriminalitet ska inte sopas under mattan. Sluta inte diskutera problemen med massinvandringen. Rädslan för att folk skulle bli rasister av en sådan debatt är högst överdriven.

I förhållande till sin folkmängd tar Sverige emot oproportionerligt många om man jämför med andra länder i Europa. Migrationsverket massbehandlar asylärenden och naturligtvis slipper det igenom en och annan ful fisk. En viss vaksamhet anbefalles. Det är ingen hemlighet att många krigsförbrytare och terrorister har fått en fristad i vårt land.

... Så vad vet vi egentligen om de syrier som söker asyl? Syrien är nu det fjärde största ursprungslandet för asylsökande i Sverige-

Steve sa...

Finland har haft islamiska invandrare sedan den ryska tiden - tatarer, dvs ett turkiskt folk. Wikpedia: ”Mellan 1870 och 1920 passerade ytterligare tatarer Volga och slog sig ner i Helsingforsregionen för att idka handel. 1925 grundade dessa den Finländska muslimska församlingen, Suomen Islam-seurakunta, sedan religionsfrihet införts i Finland ett par år tidigare. Denna församling existerar fortfarande men är enbart öppen för de ca 800 finländarna med tatariskt ursprung.”
- Sekellång erfarenhet av dem - och inga problem.
- I National Review har Andrew Bostom (docent i medicin) debatterat sharia i USA. Bostom är inte alls positiv. Den sista artikeln, med länkar till de föregående finns här.

Steve sa...

Egypten’s Högsta domstol har förklarat att den själv ska ha den lagstiftande makten nu. Den ska handplocka en 100-personers församling som ska skriva den nya konstitutionen.
Bakom HD står militären, som nu i praktiken fått makten.
Folket hade valt islamister till parlamentet ungefär 4 mot 1.
Det här skulle kunna betecknas som en militär kupp.
Likafullt måste det vara en fördel för landet – och t.ex. kopterna – om de rella makthavarna nu stoppar islamisterna.
CNN skriver om detta. Detaljerna är förmodligen rätt, men man har en bakgrund att detta är odemokratiskt. Kanske det är det. Men ”analfabetismen i Egypten är nu 26%” säger Free Library 2009… 26%.

Anonym sa...

Hi there, constantly i used to check webpage posts here in the early hours
in the morning, because i like to find out more and more.

Anonym sa...

Great site you have here.. It’s difficult to find quality writing like yours nowadays.
I really appreciate individuals like you! Take care!! lezioni di excel

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.