26 juli 2012

Äldreboende i Odense blir asylcenter

Oskarshamns kommun skulle “spara pengar” för att kunna ta emot fler ensamkommande “skäggbarn”. Man beslöt att vräka åtta åldringar från äldreboendet Lillängen för att på det viset spara 1,7 miljoner kronor. Tragiskt nog avled fyra av dem till följd av tvångsflytten.

Samma visa verkar upprepa sig i Vollsmose (bilden), en förort till Odense i Danmark.Uriasposten: “I skrivande stund bor det 26 personer i Vollsmosehöghuset Østerhøj, som fungerar som äldreboende för danskar med namn som Poul, Bent och Egon. I de tomma lägenheterna etableras nu bostäder för 200 avvisade asylsökande från Iran, Irak, Afghanistan och Somalia. Det socialdemokratiska kommunalrådet är upprört, men en av den röda RAF-regeringens mest markanta utlänningspolitiska lättnader, var just den 'integrering av asylsökande som fått avslag' som på andra håll i världen skulle betecknas som illegala bosättningar.”

Store flyttedag:2 Kommentarer:

gäster sa...

Från Fröken Sverige:

Ensamkommandebluffen bara ökar och ökar. Det kommer fler och fler vuxna ankarmän som media kallar "barn". I detta fallet skriver Hallands Posten:

"Avtalet med Migrationsverket innebär att kommunen förbinder sig att ta emot åtta flyktingbarn i åldern 16 till 25 år med början den 1 oktober i år."

Barn på 25 år? Enligt Expressens Maria Rydhagen var en gruppvåldtagen 13-åring en "ung kvinna". Men 25-åriga karlar är alltså "flyktingbarn"? Nu har det gått för långt!

25-åringar från Somalia och Afghanistan har i regel redan ett flertal fruar och många barn. Och så kallar vi dem "flyktingbarn"?

Dessutom kan man definitivt vara säker på att om de sägs vara 25 år, så är de troligen 35-40 år i verkligheten. Och DU betalar hela kalaset! Betalar för att bli lurad. Betalar för våldtäkter. Betalar för våld. Betalar för islamiseringen.

http://imittsverige.blogspot.se/2012/07/ensammakommande-flyktingbarn-bara-16-25.html

Anonym sa...

Jag tror att just i detta nu håller protester som aldrig går att blunda för att "ackumuleras"... Många i Sverige känner sig inträngda i ett hörn av den vettlösa politiken! Inte bara etniska svenskar. Jag tror också att OS i London tyvärr kommer innehålla "överraskningar" utöver idrottsliga som kommer väcka politiker, regeringar och journalister till verkligheten - OM de överlever SKAMMEN!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.