04 juli 2012

Det osynliga stoppetBåde sossarnas och borgarnas ledare är osynliga. Om de anar vart det barkar hän är de tysta om det. Sverige har naturtillgångar, skog och malm, och än så länge går det väl att försörja någon miljon invandrare från mindre utvecklade länder. Men sen är det stopp. Samhällsekonomin kommer att braka ihop när folk inte längre kan räkna och skriva, och ingen varken kan eller vill bli lärare.

Vår tids politiker är otroligt naiva - som barn tittade de för mycket på TV och blev hjärntvättade med de "korrekta" åsikterna. "Vi vill inte bli vuxna", sa Barnmakt på 70-talet. Och det blev de inte heller. De är nu dagens föräldrar. De fick inget ansvar och tog det inte heller. Var skulle de ta det ifrån? Välfärdssamhället har tagit det - officiellt.

1 Kommentarer:

Knute sa...

Oskarshamns kommun måste spara pengar, och vad är enklare än att låta det gå ut över människor som inte kastar sten eller bränner bildäck? Så ett ålderdomshem ska stängas och fem 100-åringar vräkas.

Kommunen har med detta sparat 1,7 miljoner så de kan ta emot ytterligare 12 ensamkommande skäggbarn.

http://www.document.no/2012/07/det-mangkulturella-samhallets-salderingspost/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.