18 juli 2012

Det hettar till

"Obama, den mest hatfyllde presidenten någonsin", påstår Michael Savage, känd politisk radiopratare, som säger att tyranni startar med just den sorts retorik som Obama levererade i sitt tal i lördags.

Efter vad Obama yttrade kan det inte finnas någon tvekan om att han är marxist, säger Savage.
Obama hävdar att det är regeringar och inte individer som skapar jobb:

"Om du har ett företag - är det inte du som byggde upp det. Någon annan såg till att det hände.
Du har inte tagit dig dit på egen hand. Jag träffar ständigt på människor som tänker....det måste bero på mig eftersom jag är så smart."

Savage säger:

"Detta är kommunism, Det är Karl Marx Obama. Det är Hugo Chavez Obama. Det är Josef Stalin Obama. Detta är en mycket farlig man.
Tyranniska regimer startar med till synes oskyldiga kommentarer som denna.
Den här mannen är den farligaste, mest splittrande, mest hatfyllde - jag använder ordet hat - presidenten i Amerikas historia."
Savage medger att han "intensifierar" sin egen retorik, eftersom situationen kräver det, och ingen annan kommer att göra det:


"Saker slutar inte som de startar. Vi kan dra lärdomar från historien. De börjar med de mest oskyldiga kommentarer som denna.
Den valde nazistiska diktatorn Adolf Hitler, vars retorik hade sitt ursprung i 18-hundratalets franska antisemitism, började inte med dödslägren, utan med relativt godartade rasrenhetslagar, och ingen stoppade honom.

De tankar Obama uttrycker är inte hans egna. Det är vad som ligger djupt inbäddat i mannens hjärna. Han har inpräntats med hat mot "The American Way" från första början.
Den kambodjanska diktatorn Pol Pot,var en vänlig, artig professor precis som Obama, som reste till Paris, studerade marxism och kom tillbaka som en fullfjädrad kommunist.

Det slutade med ett berg av dödskallar, med cirka 2 miljoner människor som slaktades i Kambodjas ökända "killing fields."
Pol Pot genomdrev vad han lärt sig i Parisuniversitet, och bussade Khmer Rouge på alla med en utbildning - det produktiva människorna i samhället.

Vad har detta att göra med den trevlig mannen i White House som har en sådan fin fru och fina barn?
Det börjar med tal som detta. Det släpper loss anden i flaskan. Det rättfärdigar alla former av svek, eventuella hatfyllda handlingar och sabotage mot de framgångsrika.

Obama "den mest hatiska människa som någonsin drabbat Vita Huset."

"Allt står på spel i november. Men tyvärr har vi på andra sidan Mr. Peepers, Mr. Milquetoast, Mr. Checked Pants, Mr. Country Club, Mr. Nice Guy, vilket är Savages beskrivning av Mitt Romney."

7 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Dom orden kommer han att få äta upp! Det Twittras en hel del om det redan och skrivs om det både här och där. Och att sedan hans personbevis/födelseattest har bevisats vara fusk och båg. Tja, vem vet vad han kommer att göra......

Knute sa...

You didn’t build that!

Ayn Rand talar i boken Atlas Shrugged direkt till Barack You-didn’t-build-that Obama:

“He didn’t invent iron ore and blast furnaces, did he?”

“Who?”

“Rearden. He didn’t invent smelting and chemistry and air compression. He couldn’t have invented his Metal but for thousands and thousands of other people. His Metal! Why does he think it’s his? Why does he think it’s his invention? Everybody uses the work of everybody else. Nobody ever invents anything.”

She said, puzzled, “But the iron ore and all those other things were there all the time. Why didn’t anybody else make that Metal, but Mr. Rearden did?”

http://punditokraterne.dk/2012/07/18/you-didnt-build-that/

Arlav sa...

Kryptomuslimen Obama för ett krig mot det amerikanska folket.
Det stora och mycket obehagliga i sammanhanget är att krig slutar sällan som man tänkt sig.
Även om man "vinner" det...

Anonym sa...

Jag minns hur det nordirländska dramat började - ganska fredligt med tal av den intelligenta och medkännande Bernadette Devlin. Sedan förvärrades det hela tiden, bomber på mängder av olika pubar i engelska städer som dödade urskillningslöst, kvinnor, barn, engelsmän, irländare om vartannat. Sedan började de döda sina egna också, ibland för att dessa ville dra sig ur, ibland för att de hade olika politiska åsikter om vad som borde göras och hur det borde göras. Det blev en enda röra av allting - ond bråd död. Och ingenting blev bättre.
/SB

Knute sa...

Freudian slip?

TV programmet "This Week" diskuterade religion med Obama där han säger:
"McCain har inte talat om min muslimska tro."
Han blir omedelbart avbruten av programledaren och ändrar det till "min kristna tro".

http://everykindapeople.blogspot.se/2008/09/freudian-slip.html

Anonym sa...

Kan ju vara värt att komma ihåg att den amerikanska resan ner i fascismen började under lill-Bushs regim. Precis som i Sverige är det inte jättestora skillnader mellan politikerna, förutom färg på slipsen.

Knute sa...

Det började med Patriot Act som gjorde det lättare att spionera på folk som inte var misstänkta för något. Sedan kom Obama med en lag som låter militären fängsla terrormisstänkta på obestämd tid utan rättegång, inklusive amerikanska medborgare.

'Obama will go down in history as the President who enshrined indefinite detention without trial in U.S. law'

Human Rights Watch

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2080985/Civil-rights-groups-condemn-Obama-allowing-U-S-military-detain-terror-suspects-trial.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.