29 juli 2012

Kommunismens spökeFrån Det Logiske Snit:

Anti-sionismen och den palestinska kampen är tätt sammanvävda med kommunismen och socialismen. Det finns förmodligen en anledning. Liksom fredsrörelser och miljöaktivister användes av KGB som en front i kampen mot väst, gäller det samma för Israel/Palestina konflikten.

Dagens internationella terrorism föddes i Lubjanka, KGB:s huvudkontor i Moskva, i efterdyningarna av sexdagarskriget 1967 i Mellanöstern.

Terroristkriget kom igång i slutet av 1968, då KGB förvandlade flygplanskapning - vapnet den 11 september 2001 - till ett instrument för terror. Enbart under 1969 kapades 82 flygplan i världen, genomförda av KGB-finansierade PLO, Palestinian Liberation Organization.

Sovjet och KGB är sedan länge borta. Berlinmuren föll för snart 20 år sedan. Men effekten av propagandan som sattes igång existerar fortfarande. Drömmen om kommunismen har kanske brustit, men även de som inte längre tror på kommunismen tror fortfarande inte på väst. Muren har fallit, men hatet mot väst och vad väst står för är kvar. Därför fortsätter samma människor i samma spår och otaliga människor, som varken är kommunister eller drivs av hat mot västerländska kulturen, låter sig bluffas av propagandan, låter sig rivas med av känslorna, de känslor utan förnuft som alltid utnyttjas så hänsynslöst.

Läs också:

Palme ville samarbeta med KGB
"Sådanne udrensninger er nødvendige"
Han förberedde sina landsmäns död, men sen blev han riksantikvarie i stället

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.