28 juli 2012

Kristdemokraten Aron Modig från Sverige...

... skadades, och den kubanske regimkritikern Oswaldo Payá dog, när bilen de satt i prejades av vägen på Kuba den 22 juli.

Regimen håller nu Aron Modig som gisslan för att lägga munkavle på den svenska regeringen. Därför har inte ett enda kritiskt ord om diktaturen hörts från utrikesminister Bildt och KD-ledaren Hägglund.

Det finns alltför många Castro och Che i världen. Che Guevara, en bankrånare, en kallblodig mördare, en som med förtjusning torterade människor, en djävulsk sociopatisk individ som var Castros hjälpreda och symbol för socialismen.

Che Guevaras favoritsysselsättning var att sätta pistolen mot bakhuvudet på tillfångatagna motståndare och trycka av. 19.000 judar, kristna, liberaler, socialdemokrater, homosexuella, intellektuella och andra avvikande mördades under och efter revolutionen på Kuba. Ett ganska okänt faktum för alla som ser honom som en "hjälte".

Det verkar inte bättre än att stora delar av vänsterflygeln har konverterat till terrorismen. Om Osama bin Laden hade varit lika snygg som Che Guevara skulle vi säkert fått se även Osamas nuna på t-shirts och affischer i vänsterns barnkammare.

. . Förtryck på Kuba som får håret att resa sig, men socialister lär sig aldrig

3 Kommentarer:

Johan sa...

Om ni har några referenser om Che får ni gärna dela med er så att jag kan slänga det i ansiktet på folk.

Berit sa...

Googla The real Che Guevara och du får massor

Knute sa...

I ett inslag i SVT:s barnkanal, utspelar sig följande konversation mellan en invandrad tatuerare och ett barn, ackompanjerat av romantiserande musik.

”Det här är den första tatueringen jag gjorde.”
”Vem är han på bilden på din arm?”
”Det är en kille som jag tycker stod för många bra grejer.”
”Han heter Che Guevara.”
”Jag gjorde hans bild här, och sen så är det lite text.”
”Vad står det?”
”Det står: It is better to die on your feet than to live on your knees.”
”Det betyder ungefär att man ska kämpa på, man ska stå på sig.”

Granskning Sverige ringer till ansvarig på SVT. Lisa André, på barnkanalen tycker inte att kommunisten Che Guevara är problematiskt, trots att han var massmördare och avrättade och våldtog barn. Istället står hon bakom sitt hyllande Che Guevara-inslag och vägrar ta avstånd i från både kommunism och massmord.
Detta är SVT:s sanna ansikte. Åter igen.

http://petterssonsblogg.se/2015/04/09/svt-barnkanalen-hyllar-massmordare/#more-124088

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.