27 juli 2012

Kryptomuslimen Obama och "segermonumentet"

Det finns redan över 100 st moskéer på Manhattan, men ändå var president Obama ivrig tillskyndare av att islamisterna för att fira "segern" skulle få smälla upp en moské vid Ground Zero. Varför?

Det är bara att konstatera att enligt islamisk lag är Obama muslim eftersom hans far var det. "En gång muslim, alltid muslim." Här ett par bevis för detta:

Vid ett privat möte med Egyptens förre utrikesminister Ahmed Aboul Gheit sade Obama att han fortfarande var muslim.
TV programmet "This Week" diskuterade religion med Obama där han säger: "McCain har inte talat om min muslimska tro." Han blir omedelbart avbruten av programledaren och ändrar det till "min kristna tro". Freudian slip?

Islam är den arabiska imperialismens ideologi, och utan oljan hade den varit en bortglömd kuriositet i historiens skräckkabinett. Nu är det tyvärr så att vi ser oljeshejkernas skrytbyggen, moskéerna, växa upp i snart varenda stad i Väst. Det globala Kalifatet får vi på köpet, dess kvinnoförtryckande, antiintellektuella och aggressiva maktspelare står redan och stampar otåligt i kulisserna. Och när våra hängivna supporters för "mångkulturen" inte längre behövs, kommer islamisterna se till att de hamnar på historiens soptipp.

Islams moral är att den starke har rätt över den svage, en rövarmoral som är raka motsatsen till judendom och kristendom. Redan Muhammeds samtid, till exempel Johannes Damascenus, insåg att Koranen var en politisk skrift som avsiktligt vrängde till Bibelns utsagor så de skulle ge legitimitet åt Muhammeds syfte att erövra världen.

12 Kommentarer:

Knute sa...

Syriens kemiska vapen riskerar att falla i händerna på rebellerna.

Var försiktig att stödja något bara därför att det är mot en hatad tyrann, de kommer att vara ännu värre än tyrannen som de ersätter.

http://tundratabloids.com/2012/07/melanie-philips-about-syrias-chemical-stockpile.html

Knute sa...

Obama firar Ramadan och för kulturkrig mot kristendomen

http://spectator.org/archives/2012/07/26/obamas-islamophilia-week
http://synopsis-olsen.blogspot.se/2012/07/obama-og-ramadan-fejringen.html

Ingenjören sa...

Detta var tamejtusan den roligaste parodiartikel jag läst! Skicka in den till Dagens Svenskbladet, jag tror din typ av humor skulle uppskattas där.

Knute sa...

Eftersom du läser det som en parodi är du förmodligen orubblig i din tro på att allt vad tidningarna skriver är sant. Du ser inte hur försåtlig propagandan är i SVT, TT, Reuters, Dagens Nyheter, Aftonbladet osv. Obama är snäll och den som inte tycker det ska ha smäll.

Anonym sa...

Varför oroar en Svensk sig för att Obama är muslim?
Svenska politiker och media gör ett mycket bättre jobb när det gäller islamisering av en nation. Detta sker tom med dina skattepengar.

Svenska politiker och media gör dessutom ett mycket bra jobb när det gäller demonisering av kristendomen.

Sverige har mycket större problem än USA när det gäller detta ämne.

Knute sa...

Syrian rebels butcher Assad regime members in cold blood

http://tundratabloids.com/2012/08/syrian-rebels-butcher-assad-regime-members-in-cold-blood.html

Obama och Erdogan pressar fram det Muslimska Brödraskapet överallt, som i Syrien

http://israelisverige.info/?p=13282

Knute sa...

Sudanese mother to be executed by stoning in the Sudan...

This is sharia, close up and ugly like

These poor women were more than likely raped then blamed as adulterers by the same thugs that raped them. This happens all over the Middle East and elsewhere Islamic law reigns supreme.

http://tundratabloids.com/2012/08/sudanese-mother-to-be-executed-by-stoning-in-the-sudan.html

Knute sa...

Vad tänker USA om den arabiska våren?

"Om U.S.A. vill ge Iran och deras atomvapenambitioner en blodig näsa, börja i Syrien."

http://snaphanen.dk/2012/08/03/goteborg-42-skyderier-i-juli-maned/

Knute sa...

Obama är både kryptokommunist och kryptomuslim. National Review har avslöjat att han var medlem i det vänsterextrema the New Party. Året var 1996.

http://www.nationalreview.com/articles/302031/obamas-third-party-history-stanley-kurtz#

Hur kunde islam (där den populära eufemismen för pedofili är "barnäktenskap" och äktenskapsbrott kallas "tillfälliga äktenskap") bli en "fredens religion"?

Hur kunde Obama-administrationen omvandla krigshandlingen den 11/9 som resulterade i mass-slakt av nästan 3.000 amerikaner till en "människo-orsakad katastrof" och Amerikas svar på det en "utomlands oförutsedd händelse"?

Obama är en mästare i att ljuga genom att omdefiniera ord.

Amerika är som förvirrat, skrämt och dominerat av vänsterns hemliga språk.

Utan detta hemliga språk, skulle den "matrix" av svek och villfarelse som omsluter det moderna Amerika försvinna snart - precis som i sci-fi-filmen "The Matrix" - och medborgarna skulle se Barack Obama och hans administration för exakt vad de verkligen är: engagerade revolutionärer från den radikala vänstern.

Alinskykoden – det hemliga socialistspråket:

http://www.wnd.com/2012/05/the-alinsky-code/

Tips: Vår stund i Sverige

http://varstundisverige.blogspot.com/

Knute sa...

List of Islamic Terror Attacks For the Past 30 Days (as reported in the press)‏

killed 796
injured 1536

http://www.thereligionofpeace.com/

Anonym sa...

Om Obama är muslim så är han en väldigt dålig sådan med tanke på att han startat ett bryggeri i Vita huset och att han ses dricka öl flertalet gånger under sin kampanj.

Knute sa...

För att verka folklig dricker har den tidigare marihuana-rökaren Obama börjat dricka öl. Det kallas för "taqya", en tillåten lögn på muhammedanska. För kalifatet är huvudsaken att Obama (kodnamn Hussein) vinner valet.

Romney nöjer sig med vaniljglass och kaffe.

Trist nog kan bilderna av Obama som nedsväljer öl på olika utskänkningsställen övertyga många om att Barack är en 'riktigt trevlig kille'. Trots ekonomiska problem och arbetslöshet. Räcker det att skylla på föregångaren Georg W Bush?

Obamas mål är att förstöra The American Dream.

http://everykindapeople.blogspot.se/2012/06/obamas-mal-ar-att-forstora-american.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.