10 juli 2012

Obama, ett stort misslyckande


ObamaEconomy skapade bara 80 tusen jobb i juni, och den officiella arbetslösheten ligger på över 8%.
Som vanligt försöker man snygga till siffrorna så mycket som möjligt och räknar därför inte med de personer som gett upp när det gäller att leta arbete. Inte heller tar man med de som arbetar halvtid i brist på heltidsjobb. Man skyler över och kallar det "oväntat" då många förutspådde att man under juni skulle kunna se fram emot över 100.000 arbetstillfällen. Detta innebär att under de sista tre månaderna har tillväxten i genomsnitt bara varit 75.000.

Jämför det med de första tre åren av Reagan Recovery när sysselsättningstillväxten i genomsnitt var 273.000 i månaden och totalt 9,8 miljoner. Om man justerar siffrorna till dagens antal amerikaner skulle Reagan Recovery ha åstadkommit 360.000 jobb per månad under tre år.
Totalt 13 miljoner jobb! Obama har slösat bort en miljon miljoner dollar och tabellen visar hur stor procent av befolkningen som har arbete.Han har spenderat andra människors pengar på sina vänner och suporters och lågkonjunkturen kommer att övergå i depressionen, precis som under FDR:s dagar.


5 Kommentarer:

Anonym sa...

Det har nu kommit en ny bok om Obama The Amateur där en hel del intressanta detaljer avslöjas. Donald Trump har läst boken och kallar boken den bästa om hur "amatören" Barack Obama förstör landet.

Knute sa...

The Presidential Radio Grab
Executive Order signed by President Obama: Seize radio networks in a public emergency

http://gatesofvienna.blogspot.hu/2012/07/presidential-radio-grab.html

Anonym sa...

Bara en av många poller brukar visa Obama i ledningen, svensk press hittar bara poller som visar Obama i ledningen. De är alltid lika förutsägbara.

peter

gäster sa...

Erixon:

"Det tycks ju ligga i luften just nu, både i Sverige och USA, att de mest framgångsrika politikerna är de mest nedtonade. Se bara på Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt. De säger ingenting, men har störst trovärdighet i opinionsmätningarna. Barack Obama och Mitt Romney är på samma sätt slätstrukna i sin framtoning, men de är de mest framgångsrika inför presidentvalet.

Jag förstår inte denna attityd — att lita mest på den som säger minst. Och jag ogillar den skarpt. Det är något som hör hemma i diktaturer. Politik i en demokrati går ut på att tala om vad man tycker och vad man vill genomföra — inte hemlighålla ståndpunkter och strategier, eller inte ha några."

http://erixon.com/blogg/2012/07/vem-romney-borde-valja-som-sin-vice/

Steve sa...

Hank Williams Jr, ”a country music superstar” (f. 1949) enligt Wiki, har en sång ”Take Back Our Contry” på Youtube. Han gillar inte Obama! Se Wiki om du är intresserad.
Låten är bra musik! (3:45 min lång; sedan 4 min tystnad på Youtube).
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Rt_vjPqAVzI

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.