30 juli 2012

Runaway Slave

Filmen hade premiär här i Atlanta i går - en film som kan göra att Obama förlorar valet i höst.

Filmens budskap är att exponera det ekonomiska slaveri som 95% av det svarta samhället befinner sig i, tack vare att de låter sig domineras och manipuleras av The Democratic Party. Partiet och dess progressiva politik håller de svarta nedtryckta och beroende av regeringsprogram.
De tar för givet att varje "färgad person" tillhör dem och måste följa deras regler.
Det finns ingenting i Amerika som en svart person inte kan göra, men det finns en grupp- mentalitet, som genomsyrar det svarta samhället. De flesta svarta har uppfostrats att hata vita människor och att även hata Amerika. De är kedjade till The Democratic Plantation - beroende av skattebetalarna för sin försörjning.

Democrats bryr sig inte om svarta som grupp. De köper bara deras lojalitet. Om de verkligen ville hjälpa svarta, skulle de sträva efter att få dem att inse att de måste ta eget ansvar. I stället öser Democrats bidrag och sociala program över ensamstående svarta kvinnor. Regeringen har sett till att den svarte fadern försvinner ur bilden. Utan en fungerande riktig familj kommer det svarta samhället aldrig att bli självförsörjande. På grund av socialbidrag och avsaknad av familjestruktur, ser vi dagligen hur unga svarta män terroriserar amerikanska innerstäder, eftersom de vet att de inte behöver studera eller skaffa ett jobb. Socialbidragen kommer att fortsätta att ramla in, medan de ägnar sig åt att vara rappare, professionella idrottsmän, knarklangare eller hallickar.

Men trots detta fortsätter svarta "ledare" att anklaga samhället och påstå att det är rasism som är anledningen till att de befinner sig i denna sorgliga livsstil. På sätt och vis har de rätt. Det är förslavade av okunnighet och hat mot vita människor som de påstår trycker ner det svarta samhället och hindrar dem från att uppnå samma liv som andra raser.

Se filmen! Om Obama vinner i november kommer alla amerikaner att förslavas.

1 Kommentarer:

Knute sa...

Obamas osnygga attacker på Romney:

"För trettio år sedan körde Romney till Kanada med hunden på taket; han har en bilhiss i garaget; hans fru äger en dyr häst; han är ingen sällskaplig glitterpinne; han är rik; han uttrycker oro över säkerheten vid OS i London. Relevant?

Han vill förbjuda aborter, också vid incest och våldtäkt; han har ljugit om när han lämnade vd-posten för företaget han grundade; han smiter från skatten genom att placera sin förmögenhet i skatteparadis; han skapade sin förmögenhet på att outsourca amerikanska jobb till låglöneländer. Sant? Inte om man frågar de granskningsinstitut som nagelfar kampanjernas faktapåståenden eller läser de journalister som normalt är välvilligt inställda till Obama."

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/obamas-kampanj-ar-farligt-osnygg_7383144.svd

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.