31 juli 2012

Sahlin litar fortfarande på guldfiskenDet återstå att se om väljarna inte har lika kort minne som guldfisken, och låter bli att rösta tillbaka sossarna till makten. Det återstår också att se om resten av världen låter sig förföras av Sahlins helvetespredikningar och snyftdemagogi, nu när hon vill bli hela världens S-bas i socialistinternationalen.

Vår kära landsförrädare (=marknadsförare av samhällsexperimentet massinvandring) Mona Sahlin har kanske börja tröttna på sin reträttplats i Expo, en organisation som finansieras av LO för att smutskasta Sverigedemokraterna så att arbetarklassen inte börjar rösta på dem.

5 Kommentarer:

Knute sa...

Flere af hinanden uafhængige kilder har gennem årene sat det tidspunkt, hvor svenskere bliver en folkegruppe på under 50 % af Sveriges befolkning, til omkring år 2050 – om kun 38 år.

http://snaphanen.dk/2012/07/31/bbc-twenty-twelve-multiculturality/

Johan Ingerö sa...

"Landsförrädare"... Enligt din egen hemsnickrade bondedefinition då. Många fel må kärringen ha, men brottet landsförräderi tror jag inte att hon har begått.

Knute sa...

Tack för påpekandet! Ordet "landsförrädare" borde nog bytas ut mot "marknadsförare av samhällsexperiment". Jag lägger till det i texten. Sahlin är ju inte ensam massinvandringsentusiast, vi har ju Reinfeldt med flera.

Peter sa...

Landsförrädare eller inte - jag skulle nog vilja kalla henne för rasist i alla fall, med tanke på hennes nedvärderande kommentarer om svenskar.

Ja, i min värld - till skillnad från kulturmarxisternas värld och delar av extremliberalernas värld - så kan alla bli utsatta för rasism, även västerlänningar.

Knute sa...

Endast en asylsökande av 500 kan arbeta!

http://hodja.wordpress.com/2012/08/02/choktal-kun-en-asylansoger-ud-af-500-kan-arbejde/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.