23 juli 2012

Spargrisen fick rätt!

Fyra sparbanker på Jylland var så positiva till islamiseringen av Danmark att de ville upprätta en shariabank, en sådan som förbjuder ränta. Då dök en äldre kvinna upp med en skylt med en stor spargris. Här är den:En man ville hjälpa banken få bort grisen, så han kastade den gamla kvinnan längs gatan och flux var polisen där. Lyckligtvis för gärningsmannen var 82-årigen av bra material och slog inte skallen i bitar, för annars skulle det nog blivit dyrt för honom.I tumultet blev fotot lite suddigt...

Spargrisen fick rätt!

Nu efter 4 år har shariabanken försatts i konkurs:

"Amanahs affärsidé var att förmedla bostadslån till ortodoxa muslimer i enlighet med den medeltida sharialagen, d v s utan ränta. Uppenbarligen har intressenterna bakom Amanah grovt överskattat de danska muslimernas intresse för att investera pengar i sharia.

Och så går det tydligen överallt i Västerlandet där man försöker starta sharia-underkastad affärsverksamhet. Störst och äldst är Islamic Bank of Britain (IBB) med över 50.000 kunder och sju bankkontor. Sedan sitt grundande 2004 har den varje år gått med rejäl förlust. Enda anledningen till att den överlever är ett årligt tillskott från shejken av Qatar på drygt 200 miljoner kronor... I wahhabisternas ögon är shariabanken en viktig symbol för sharias kommande segertåg över Västerlandet."

3 Kommentarer:

Hjalbert sa...

Att ge sig på en äldre kvinna tyder på arabisk/islamisk mentalitet. Även i Danmark anser tydligen tidningar att det är nödvändigt att pixla ansikten på fotografier av vissa gärningsmän.

Anonym sa...

Ja, då vill väl inte muslimerna ta över ändå... Om de har så dåligt med kunder så är de väl inte intresserade...

gäster sa...

I Saudiarabien riskerar gästarbetare från Sri Lanka att halshuggas för att ha bett till Buddha...

Islamisk överhöghet hela dagen och varje dag. Saudiarabien, en plats där man kan besöka det sjunde århundradet utan att vara i ett museum.

http://tundratabloids.com/2012/07/sri-lankan-buddhist-domestic-aid-in-saudi-arabia-faces-beheading-for-practicing-his-religion.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.