18 juli 2012

Tillstånd från högsta ort för jihadister...

... att utvidga sin bakingång genom sodomi, så den lättare kan inrymma sprängämnen, har utfärdats av en imam i London, den så kallade anus-fatwan.
Inte utan att man blir våldsamt äcklad av denna explosiva blandning av mord, självmord och religiösa och sexuella varianter.

Var självmordsbombaren som sprängde en israelisk turistbuss i Bulgarien dolde sina bomber vet man emellertid ännu inte.

Islamiska självmordsbombare är en daglig företeelse. Igår dödades Syriens försvarsminister av en sådan, medan Obama, Bildt och Ban Ki-Moon applåderar och fäller krokodiltårar.

En blodig historia sedan snart 1400 år, men våra makthavare vill så gärna att islam ska betraktas som acceptabel i vårt samhälle. Man påstår att det finns två sorters islam, den ena radikal och den andra moderat. Men det är knappast några "dunkla krafter" som "fortfarande" definierar islam, eftersom de helt öppet predikar om kvinnoförtryck och jihad mot oss otrogna.

Varför är islam den enda religion som motiverar sina anhängare att begå självmordsaktioner? Svaret är avsaknaden av sex, och löftet om 72 jungfrur väntande i i paradiset för varje muslimsk martyr. Läs mer här >>

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.