28 juli 2012

Tredjeplacering för Rinkeby i otrygghetstävlan

Kraftig skolbrand i Stockholmsförorten Rinkeby just nu, "brandorsaken är okänd". Minst en skola i Sverige brinner varje dag året om. Mångkulturen kostar.

..Tensta i Stockholm är den mest otrygga förorten:


Sanningen är illa tåld:

”Pengarna räcker inte när vi ska ge 27.000 nyinflyttade somalier socialbidrag!!! Puh”
För detta uttalande på Facebook vill vissa journalister och kändisar tvinga bort en tenniskommentator från hans jobb på Sveriges Television.
Knappast rasistiskt att framlägga fakta! Siffran 27.000 för årets somaliska invandring stämmer ju enligt Migrationsverkets prognos. Likaså är bidragsberoendet mycket stort.

Det är inte rättvist mot svenska skattebetalare att ge livslång medborgarlön till en närmare en miljon somalier, araber, afghaner och andra.
Men Migrationsverket fortsätter energiskt att placera ut asylsökare på varenda svensk ort. Eftersom invånarna är tillsagda av "kändisarna" att hålla käften, återstår det bara för dem att vara extra vaksamma så de inte råkar ut för någon otrevlig kulturberikning.

Samhällsekonomin kommer att braka ihop när skolorna brunnit ner så folk inte längre kan räkna och skriva, och ingen varken kan eller vill bli lärare. Sverige har naturtillgångar, skog och malm, och än så länge går det väl att försörja någon miljon invandrare från mindre utvecklade länder. Men sen är det stopp.
Redan nu ska det sparas på sjukvård och äldreomsorg. Dräneringen av välfärden beror i verkligheten på det ökande antalet "nya svenskar". Sedan januari i år har över 60.000 uppehållstillstånd beviljats.

5 Kommentarer:

Knute sa...

Apropå otrygghet och tävlingar:

På grund av islam, har London under Olympiaden fler soldater på gatorna än någon gång sedan andra världskriget och mer beväpnad personal patrullerar huvudstaden än hela antalet brittiska soldater som tjänstgör i Afghanistan.

The Army is set to station soldiers and high velocity surface-to-air missiles on top of a block of residential flats to ward off any airborne terror threats during the Olympics. The area includes Tower Hamlets, these apartments are located in a seedy mostly-Muslim no-go zone. Muslims are upset at being protected from terrorism.

http://conservativepapers.com/news/2012/07/10/muslim-dont-want-olympics-protected-from-terrorist/

Ulmerkotten sa...

Men nu är ju Tensta och Rinkeby i praktiken samma område, det är bara en gräsplätt emellan dem.

PÅ denna länk (artikel SvD, juni 2012); http://www.svd.se/nyheter/stockholm/ungdomspengar-tacker-underskott_7312795.svd; kan vi läsa:"I början av juni blev det klart att Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta inom ramen för Järvalyftet får tre miljoner var till extra sommaraktiviteter.", alltså 6 miljoner.
Vidare "Pengarna ska bland annat gå till brottsförebyggande projekt i Tensta, ungdomsvärdar och bättre öppettider för barn- och ungdomsverksamheter.", och "I år ger Järvalyftet också 11 miljoner till de två stadsdelarna för sommarjobb till ungdomar."

Anonym sa...

Det går åt skogen med Sverige, och det är svenskarnas eget fel. Så rädda! Så fega! Så konfliktsrädda, utan moralisk ryggrad!

Om några år är det sharia som gäller, barnäktenskap, laglig incest, hedersmord, burka.

Helt otroligt!

"Jerry"

Ann-Marie sa...

Hur många skolor brann för bara 20-30 år sedan? Och ännu tidigare?

Knute sa...

Vi håller på att tappa greppet. Den sista banken flyttade när någon skickade in raketer så att den brandskadades. Apoteket rånades gång på gång, och de tröttnade till slut. Försäkringskassan har flyttat därifrån. Det kastas sten på polis, ambulans och brandmän flera gånger i månaden – men det blir inga nyheter av sånt längre.

Om vi jagar en bil så kan den köra till vissa adresser i Tensta dit en ensam polisbil inte kan följa efter – för då blir det stenkastning eller upplopp. Det är no-go-areas. Vi når inte dit, fortsätter han.

https://hodja.wordpress.com/2015/06/04/no-go-omrader-i-sverige-hvor-svensk-lov-ikke-laengere-gaelder/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.