17 augusti 2012

Antisemitism inte bara i Frankrike

1944 rapporterade Le Figaro:
 Den franska byn Oradour sur Glanes har förstörts av hundratals unga män. De manliga invånarna i staden sköts och kvinnor och barn lastades på tåg. Förövarna är ännu okända, liksom motivet för attacken.
---------

Vlad Tepes har en artikel som beskriver det sorgliga förhållandet för judar i Frankrike i efterdyningarna av Toulousemassakern och de senaste upproren i Amiens. För ett sextiotal år sedan hjälpte den franska allmänheten tyskarna att deportera judar till dödslägren och det verkar som det som hände i Toulouse har endast ökat anti-semitismen.

Artikelförfattaren uppmärksammar också att det tyvärr finns andra länder i Europa där judar inte kan se fram emot en lycklig framtid.
Sverige och Nederländerna omnämns speciellt som anti-semitiska länder.

Det är uppenbart att explosionen av en muslimsk-influerad tredje världen invandring, med en inbyggd motvilja mot judar, är den huvudsakliga orsaken. De flesta våldsdåd mot europeiska judar begås av unga, manliga muslimska invandrare - samma unga män som regelbundet ägnar sig åt upplopp och begår brott. I rättvisans namn måste viss skuld läggas på vanliga skinheads och nynazister, men de är ett fåtal.
Precis som i USA har Vänstern gått samman med militanta muslimer vad gäller inställningen till Israel och en pakt har bildats som kan ses speciellt vid universiteten. Vänstern "glömmer" samtidigt det obekväma faktum att deras nya kompisar förföljer homosexuella, avfällingar och andra som har "fel" religion och att de degraderar kvinnor. I vissa delar av Europa har man tagit bort Holcaust från historieböckerna av rädsla att förolämpa muslimer.
Det är tragiskt att så många européer så snabbt har glömt förintelsen.

Man ser också konkreta tecken på att muslimer helt har tagit över delar av Frankrike. Upplopp och våld mot infödda franska medborgare har blivit så vanligt, att brevbärare i en förort till Paris har beslutat att bojkotta hela kvarter. Under flera år har det förekommit spridda rapporter om att franska poliser och brandmän inte kan visa sig i vissa stadsdelar, men nu stänger även posten statliga kontor i Frankrike i ett övervägande muslimskt område, av rädsla för våld.

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Om nu Sverige är omnämnt i dessa mindre smickrande sammanhang är detta bara en konsekvens av svenska statens förhållningssätt mot judar före och under WW II. Förvisso ingenting att briljera med i salongerna. För att inte tala om baltutlämningen....

Knute sa...

Sverige nya image: “Malmös judiska befolkning attackerades av en skränande hop medan polisen bara tittade på”.

http://everykindapeople.blogspot.se/2010/06/antisemitism-forkladd-som-fredsprotest.html

Detta är ett helt nytt fenomen. Många var tyskvänliga på 1930- och 40-talen, men Hitler hade ytterst få anhängare. Svenskarna vände ryggen till nazismen. Det ingår liksom inte i svenskheten att bygga koncentrationsläger. Så smutskasta inte svenskarna med påstådd nazism.

Däremot verkar det ingå i svenskheten att huka och knappt våga viska, då och nu. Det var inte många som höjde sin röst mot nazismen. Likadant med kommunismen, den som kritiserade den riskerade sin karriär. På universiteten sitter fortfarande idel marxister. Konspirationsteorier om judiska bankirer är seglivade, det märks inte minst i rörelser som “Occupy Wall Street”, så omhuldade av Obama och vänstern.

Och nu när islamistisk nazism har drabbat oss hörs samma visa av viskande och hukande. Vad annat är att vänta med tanke på nyhetsbyråernas osakliga och fientliga rapportering om Israel i kombination med judehat underbyggt med Korancitat. Antisemitism och antisionism är två sidor av samma mynt.

Lejeune sa...

Dom som mördades i Oradour sur Glanes bestod av etniska fransmän. Har svårt att se någon koppling till judar?

Berit sa...


Der Führer Regiment av den 2: a Waffen-SS Panzer Division Das Reich, körde in Oradour och dödade alla de kunde hitta, totalt 642 män, kvinnor och barn - ett fåtal var judar.
Vissa rapporter säger att Hitler tog miste på stadens namn och att det var "repressalier" för en SS.-officer som tillfångatagits tidigare i en annan Oradour.
Vad du kan jämföra är islam och nazismen/fascism - de är båda totalitära regimer / religioner - och att 80% av alla kända "genocides" har begåtts av muslimer

Knute sa...

Reepalus selektiva gästfrihet

“Det har inte förekommit några attacker mot judar, och om judar här vill flytta till Israel är det ingen angelägenhet för Malmö.”

Många av araberna i Malmö är förbannade på Israel, och borgmästaren serverar en syndabock på ett fat, nämligen Malmös judar.

Ett annat övertramp:
“Vi accepterar varken sionism eller antisemitism.”
Ordet sionism betyder att det judiska folket har rätt till sin stat. Reepalu bedriver således sin egen utrikespolitik på Malmös vägnar.

http://everykindapeople.blogspot.se/2010/02/borgmastare-reepalus-varden-fran-den.html

Knute sa...

Judars rätt att kunna röra sig på Malmös gator - utan att känna sig hotade - fick stöd i en manifestation.

400 personer tågade i dag från synagogan i Malmö till Möllevångstorget några kvarter bort. Under promenaden syntes många judar med kippa på huvudet, men också Malmöbor med olika trosuppfattningar som bara gick med i ren solidaritet.

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1039189-400-vandrade-for-malmos-judar

Alla dagstidningar rapporterade om det, utom Dagens Nyheter, som är ett språkrör för Reepalus selektiva gästfrihet, och om de inte lyckas vinkla till en nyhet, publiceras den inte alls.

Gunnar Englund sa...

Noterade att SVT i 18-sändningen och i 1930-sändningen hade ett reportage om kippavandringen men (antar för balansens skull) precis innan ett reportage om hur israeliska soldater omotiverat arresterar 10-åriga palestinier och (enligt en intervjuad) torterar dem. Ja, ja så är det tydligen numera i Sverige.

Knute sa...

Rebeller i Syrien kommer från Englands invandrarförorter!

En brittisk fotograf som fångades av rebeller i Syrien har sagt att hans kidnappare var utländska extremister däribland flera britter men "inte en enda syrier i sikte". Mer här:

http://www.presstv.ir/detail/2012/08/06/254692/none-of-insurgents-were-syrian/

Läs också om omsvärmad hjälte bland islamister sedan han krossat huvudet på en israelisk fyraåring...

http://jihadimalmo.blogspot.se/2012/08/islamistisk-barnamordare-nastan-lynchad.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.