28 augusti 2012

De kallar sig feminister

Den politiskt korrekta eliten applåderade när en klassisk Jesusmålning i Italien vid en misslyckad restaurering förvandlades till modern konst, en hårig apa.
Att göra sig fånig över kristendomen brukar ju vara riskfritt. Utom för den ryska rockgruppen "Pussy Riots", som hamnade i fängelse.

Är det graden av konfliktbenägenhet hos de kränkta som ska avgöra? Det är väl så Pussy Riots sympatisörer tänker när de sågar ner krucifix. Mindre riskabelt än att bränna koraner. De kallar sig feminister men begriper inte att kvinnors rättigheter har sitt ursprung i 2000 år av kristen kultur.

Ryssarna verkar våga välja sida. I Ryssland ska våldspredikande och terroristinspirerande delar av Koranen ha förbjudits, det gäller kapitlen 32 och 50.
Se här vad Koranen kan ställa till med. En flock på flera hundra män försökte mörda en 11-årig kristen flicka:

Uppdatering:

I både Tyskland och Ryssland har under den senaste tiden kyrkor och kristna symboler vandaliserats av ateister och satanister. I den ryska staden Kazan har man funnit kropparna av två grymt lemlästade kvinnor, en 76-åring och hennes 38-åriga dotter. På brottsplatsen skrevs med blod:


De kallar sig feminister. Varför då gå amok mot kristendomen i stället för mot islam?

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.